vineri, 29 iulie 2011

Frumusete la minut

    Deoarece multe dintre voi sunteti curioase in legatura cu aceasta carte va voi prezenta o postare ce mi se pare utila pentru toate fetele.
    Cand sa te zgarcesti si cand sa scoti bani din buzunar:

"La fel ca pe majoritatea feneilor ,probabil ca nu te deranjeaza sa cheltui ceva mai mult pe un produs daca stii ca merita.Dar cum stii ca e bun?Cele mai multe dintre noi au aruncat o groaza de bani pe alegeri proaste in ceea ce priveste produsele de machiaj.Iata o scurta trecere in revista a situatiilor in care sa economisesti bani pe un produs,sa dai mai mult sau sa renunti.

CREIOANE:In majoritatea cazurilor cea mai mare diferenta intre creionul de 99 centi si creionul de 15.99 dolari este de 15dolari.Pipaie varful creionului cu degetul,ar trebui sa fie moale,nu uscat.Acestea pot dura si cativa ani.


USCATOARE PAR:Cu cateva exceptii(uscatorul cu ioni si uscatorul TOURMALINE,de la HAIRART) ia-ti un uscator de par ieftin.Verifica numai sa aiba reglaj pentru caldut si rece.Un uscator de par va dura intre unul si 10 ani.


SAMPON SI BALSAM:Daca nu iti place mirosul sau daca nu esti dependenta de ingredientele "bonus" plasate in primele randuri ale listei de ingrediente,majoritatea variatilor mai putin scumpe sunt la fel de bune.Produsle pentru par pot dura doi ani.


CULOAREA UNGHIILOR:Daca nu esti atrasa de o nuanta scumpa,nu exista nici un motiv sa dai prea multi bani pe lacul de unghii.Oja dureaza aproximativ un an sau pana cand se decoloreaza ori nu se mai leaga.


LOTIUNE SOLARA: Cata vreme au acoperire si pentru UVA si pentru UVB(dioxid de titan,oxid de zinc sau Parasol 1789 trecut ca "ingredient activ"),cam toate lotiunile de protectie solara sunt la fel.Exceptie face Anthelios SPF60,scumpa,dar despre care s-a demonstrat ca ofera o protectie grozava.Lotiunea de protectie solara isi pierde eficacitatea dupa un an.


RIMELUL:Alege o marca mai ieftina,ca L'oreal sau Maybelline pentru ca rimelul trebuie aruncat dupa cateva luni.



FONDUL DE TEN:Sta pe fata ta de dimineata pana seara.Multe produse ale unor marci mai scumpe sunt realizate cu ingrediente care au sanse mai mici sa iti obstructioneze porii,sa se decoloreze sau sa se estompeze de-a lungul zilei.Fondul de ten poate dura un an sau doi.


PUDRA:Pudrele mai scumpe dureaza mai mult,cea ce inseamna ca ai de castigat.Pentru ca sta pe fata ta cat e ziua de lunga,asigura-te ca este de cea mai buna calitate pe care ti-o poti permite.Pudrele bune dureaza cativa ani.


TUNSOAREA SAU VOPSEAUA DE PAR:Cand iti schimbi stilul sau culoarea,plateste mai mult la un stilist grozav.Mentine-ti apoi look-ul cu cineva mai putin scump.Aminteste-ti sa-ti faci o fotografie dupa tunsoarea initiala,ca sa-i arati urmatorului stilist cum anume vrei sa-ti arate parul.

RUZUL DE BUZE:Pentru o culoare grozava nu exista inlocuitor-de altfel si cel mai bun motiv ca sa dai mai multi bani pe un ruj.Pe langa asta,rujurile ieftine tind sa se comporte ieftin,intinzandu-se si lasand urme.Cand e vorba de durabilitate,e o chestiune de culoare si textura:nuantele mai inchise,mate,dureaza cel mai mult,cu toate ca tind sa fie cele mai deshidratante,in timp ce nuantele mai deschise,mai transparente si mai lucioase,dureaza cel mai putin.De obicei rujurile raman umede cel mult un an.



FARD DE PLEOAPE:O culoare fabuloasa merita mai multi bani,iar fardurile ieftine tind sa fie mai calcaroase.Fardul de calitate-care se intinde usor si dureaza mai mult-ar trebui sa fie matasos si cremos la pipait,nu uscat si faramicios.De obicei,fardul dureaza aproximativ un an.


CREMA DE OCHI:Crema de ochi face toti banii,pentru ca e de preferat ca in zona de sub ochi sa ai un preparat care sa nu fie gras.


CREMA CU VITAMINA C:Cremele cu vitamina c sunt greu de stabilizat,producerea lor costa mai scump,si de aceea produsul in sine devine scump.

10 comentarii:

  1. super , ai dreptate!!! imi plac f mult creioanele UD. PUPICI

    RăspundețiȘtergere
  2. @modniza:si mie imi plac mlt:X insa cel mai mlt imi plac cele bourjois

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a placut postarea ta....mult de tot!
    Daca mai consideri si altceva interesant, te rog sa imparti ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. @alina:multumesc mult:* sunt 1000 de solutii rapide ce mi se par foarte interesante:))insa o sa selectez esentialul si chestiile de interes major..

    RăspundețiȘtergere
  5. Mega util si acest post! Btw nu prea sunt de acord cu alegerea unui rimel mai ieftin... Cel putin in cazul meu,care am gene incredibil de mici... Plus ca mereu am avut impresia ca o mascara si un ruj fac mai mult decat o blenduiala de farduri si atat. Eu economisesc in general la farduri (mai nou nu am facut asta) pentru ca oricum ar fi daca ai un primer bun,orice fard aiurea tine. Produse la care aloc cei mai multi bani: fond de ten,pudra. Produse care le iau no name: oje si cateodata chiar si rujuri. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. @andreea:nici eu nu sunt de acord total cu ei insa pentru ei ieftin inseamna la noi midle-end:D..eu mascara cea mai scumpa care am avut-o a fost lash injection..Insa imi place mult mai mult collossal.La farduri sunt de acord cu tine..De exemplu mi-am luat niste farduri no name-baolish care mi plac enorm de mult,iar cu un primer de calitate poti face si fardurile ruby rose sa reziste:D..Si faza cu lotiunea solara ma cam pune pe ganduri..dar am prezentat-o ca atare-fara sa mi exprim parerea..

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog