sâmbătă, 30 iulie 2011

Frumusete la minut -Corectari ale fetei

    Deoarece nu suntem perfecte,insa suntem femei si tindem spre perfectiune , va prezint acest post despre cum puteti sa corectati micile defecte ale formei fetei.
    ARTA ILUZIEI:
"Femeile s-au bazat tot timpul pe trucuri pentru a ajusta putin realitatea-au creat impresia de ochi mai mari,buze mai pline,pometi mai ridicati si piele fina,fara semne-si probabil ca vor face mereu asta.
    Nimic nu arata la fel de bine ca o piele sanatoasa,naturala,dar sa fim cinstite,toate avem momente in care trisam:acoperim sau corectam probleme vizibile,accentuam ceea ce natura ne-a dat,sau nu.In aceasta sectiune,iti voi arata cum putina indemnare-precum aplicarea chibzuita a unei culori-poate crea iluzia dorita.
CORECTARI ALE FETEI:

  • Fata rotunda:O arcuire puternica a sprancenelor poate reduce rotunjimile fetei tale.Tine un creion in pozitie verticala langa nas.Sprancenele ar trebui sa inceapa unde partea dinspre nas a creionului se unestecu linia sprancenei.Acum tine capatul cu radiera in dreptul irisului.Arcul sprancenei va trebui sa aiba varful acolo unde arata capatul creionului.Actioneaza incet-penseaza doar cate doua fire odata,apoi verifica in oglinda-pentru a evita sprancenele prea subtiri sau rotunde.

  • Fata ingusta:Daca ai fata lunga si ingusta,precum Sarah Jessica Parker,aplica fard de obraz pe pometi,nu spre tample,astfel fata ta va parea si mai lunga.

  • Fata patrata:Pentru a mai atenua forma,aplica fardul de obraz pe pometi si intinde-l spre tample.

  • Fata lata:Aplica fard de obraz doar pe pometi,dar nu te apropiaprea mult de nas si nu intinde culoarea spre urechi,astfel fata ta va parea si mai lata.

  • Barbie dubla:Pentru asta e nevoie de putin exercitiu,dar daca vrei sa ascunzi o barbie dubla,aplica putin fard de obraz maro de-a lungul maxilarului,de la lobii urechii spre barbie.Scoate-ti barbia cu pudra deschisa transparenta.Ai grija sa intinzi foarte,foarte bine.

  • Ascunderea ridurilor fine:Fardul care contine particule ce reflecta lumina poate refrange lumina dinspre ridurile tale,facandu-le sa para ca dispar.Aplica-l pe toata fata,sub ochi sau pe ridurile de la coltul ochilor.EX:L'oreal Translucide Lasting Luminous Makeup, Lancome Photogenic Ultra Comfort, Fard antirid cu factor de protectie solara 15 Clinique Dewy Smooth.
  • Ascunderea ridurilor adanci:Sa zicem ca te trezesti intr-o dimineata si ridurile de pe frunte ,sau cele dintre nas si gura par mai adanci decat de obicei.Trebuie sa faci ceea ce fac modelele si vedetele de peste 40 de ani cand se pregatesc pentru o sedinta foto:pune mana pe gletul cosmetic-nu glumesc-si umple-le.
  • Frunte inalta:Pentru a face fruntea inalta sa nu para asa mare,ia o pudra bronzanta mata sau un fard cu o nuanta mai inchis decat fondul de ten si intinde-l de-a lungul liniei parului,de deasupra urechilor spre mijlocul fruntii.Intinde bine,inspre par.

  • Pometi mari:Folosind un fard de obraz pudra,intinde-l o data in sus pe pometi,inpre urechi,apoi repeta cu o miscare neregulata,in sus si-n jos.
  • Capata stralucire:Amesteca fondul de ten sau crema hidratanta cu iluminator de ten sau crema hidratanta pentru stralucire,sau,atunci cand lumina este slaba si vrei sa strlucesti,amesteca fondul de ten cu putin sclipici.Nu te teme de produsele cu sclipici;sunt ca hainele care nu arata cine stie ce pe umeras,dar sunt grozave cand le imbraci!EX:Iluminator fara grasimi Lorac;Crema cu vitamine pentru piele mata,obosita.

PONT:pentru a-ti scoate cat mai bine in evidenta pometii,ia o culoare ceva mai inchisa de fard de obraz-un maro deschis sau cafeniu-si tamponeaza putin scobiturile obrajilor,sub pometi.Foloseste foarte putin si intinde-l bine.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Lista mea de bloguri

    Totalul afișărilor de pagină

    Postări populare

    Arhivă blog