sâmbătă, 16 iulie 2011

Babyliss-Beliss Brushing (Perie rotativa)

    Peria rotativa Beliss de la Babyliss este o perie revolutionara ,cu patru capete ,ce coafeaza orice tip de par,de la parul drept(fara forma sau volum)pana la parul rebel , ondulat sau cret.Peria am achizitionat-o din Real la pretul de 220RON,insa apoi am vazut-o la o "promotie"la MediaGalaxy "la 200RON.
     Asa arata cutia in care vine ambalata peria(fata-verso).Pentru o mai buna depozitare si transportare Babyliss ne ofera o husa de depozitare stylish,neagra-argintie unde se afla:
  • o perie mare,rotativa,ce se invarte in ambele directii,avand peri naturali de vier.(peria are si un suport mov-transparent pentru protejarea perilor si pastrarea formei acestora)
  • un dispozitiv pentru volum
  • un cap glisant pentru indreptarea parului
  • o perie mai mica,cu peri de vier pentru finisare

 AVANTAJE:
  • are o putere foarte mare-1000W
  • datorita formulei ionice elimina electricitatea statica
  • are 4 capete pentru a aranja orice tip de par.
  • are doua sensuri de rotatie-pentru interiorul si exteriorul parului
  • are 2 temperaturi +aer rece pentru a fixa coafura
  • capetele ce intra in contact direct cu parul prezinta placa ceramica pentru protejarea acestuia.
  • poti elimina capatul pentru finisare si obtii o sursa perfecta de uscare a parului foarte rapida.
  • 3 ani garantie:D
  1.  Capatul pentru volum se foloseste pe parul inca umed pentru a obtine un volum natural inca de la radacina.Tot cu acest capat puteti obtine acele "valuri"-onduluri foarte largi,fara a deteriora parul si fara a folosi o tona de produse cosmetice.

     2.Capatul pentru intins parul prezinta placa ceramica pentru protejarea parului de temperaturi ridicate.Este un capat dublu,ergonomic ce prezinta 20 de dinti pentru o eficienta indreptare a parului.



    3.Capatul pentru finisaje creeaza bucle perfecte(largi sau bine definite in functie de preferintele dumneavostra).Perii naturali de vier aranjeaza parul,dandu-i orice forma veti dori.










4.Ultimul dar nu cel din urma,cel mai bun capat in opinia mea ,este peria rotativa..Este singurul dispozitiv rotativ din cele patru prezentate,avand 2 sensuri de rotatie.Aranjeaza,finiseaza,ofera volum,bucle largii,defineste si indreapta parul.Doar imaginatia dumneavoastra poate ingradi multitudinea coafurilor realizate cu acest capat.Si acesta este foarte simplu de folosit(inainte foloseam o perie rotativa simpla si uscatorul de par,insa mi-era foarte greu,si imi lua chiar si doua ore),capatul acesta face minuni si datorita placii ceramice ne protejeaza si parul.

RECOMANDAT!!!

14 comentarii:

  1. Ai putea te rog sa faci niste fotografii dupa ce le-ai folosit? Sunt interesata pentru ca incerc sa ma hotarasc intre periile de la babyliss si peria rotativa de la Rowenta.
    Merci xx

    RăspundețiȘtergere
  2. pai as putea insa nu sti daca o sa iasa ceva:))daca iese o sa dau later edit..dar cum vrei sa o folosesc?adik peria rotativa?sau alt capat?si eu eram in aceiasi dilema:intre asta si una de la rowenta.Nu stiu ce model vrei u insa aia pe care o vroiam eu aveam un singur capat,si anume peria rotativa..Asa ca am iesit in castig cu asta

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum caut si eu ceva de genu si asta mi-a astras si mie atentia pana acum. Esti multumita de ea? avand in vedere ca deja ai cateva luni de folosire:). Merci

    RăspundețiȘtergere
  4. da sunt foarte multumita de ea:) si chiar si a pastrat toti perii la locul si forma lor

    RăspundețiȘtergere
  5. credeti-ma peria Babyliss supa parerea mea este fooarte buna si in plus nu afecteaza deloc parul in timp ce aia de la Rowenta cred ca are doar peria rotatica si nu are ionizare.Babylisseste cea mai buna opinie pt. ca are de toate;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am cumparat si eu peria aceea de la babyliss si deabia astept sa o incerc

    RăspundețiȘtergere
  7. Este foarte buna.. dar peria mea rotativa s`a tocit la smocurile alea... stie cineva unde as putea gasii sa cumpar decat pria rotativa.. fara pheon?

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi puteti recomanda un produs de styling cu care sa dau inainte pe par? Problema este ca parul meu este foarte moale si nu imi rezista prea mult buclele. Mai este variata cu fixativ pe care nu o ageez prea mult, as dori o alta solutie, voi cum procedati? Merci

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna. Folosesc peria rotativa de la Roventa de aprox. 5 ani ( sper sa nu ma insel :p ) . O sa va impartasesc problemele avute cu aceasta perie pentru ca observ ca sunt fete care stau in dubii la ce sa aleaga intre Roventa si Babyliss . Prima problema care apare sunt smocurile de par care se tocesc si devine din ce in ce mai dificil de folosit peria , in loc sa faca munca mai usoara , o face din ce in ce mai dificila si rupe parul etc . A doua problema care apare este ca incepe sa se incalzeasca excesiv , ajunge chiar sa se topeasca plasticul ( se incalzeste plasticul foarte tare si il poti modela :( ) . Odata cu problema incalzitului excesiv apare si problema ca atunci cand o opresti , nu mai reusesti sa o repornesti decat daca o lasi sa se raceasca :| . Cum rezolv eu problema si de ce am tot continuat sa o recumpar ? Peria are garantie 24 de luni :p deci problema cu incalzitul este o problema de garantie :) , mergi la magazin si ti-o schimba cu una noua :))) pentru ca dupa cum probabil deja stiti , placile de par si periile rotative , nu se repara ci se schimba cu un produs nou chiar daca a aparut un model mai nou . Pentru mine peria rotativa este indispensabila , o folosesc dupa fiecare data cand ma spal pe cap :p , asa si usuc parul , il intind , da volum , apoi finisez cu o placa de intins parul ( 5 minutele ) . Avand in vedere ca eu ma spal pe cap tot a treia zi (uneori chiar a doua zi iar vara se stie ca si mai des :| ) , va imaginati ca o suprasolicit :) . Problemele apar cam la 6 luni de folosinta si mai poti trage de timp inca aprox . 2-3 luni pana mergi cu ea la garantie ( la schimb :p ) . Deci cu pretul de 170 -230 cat costa o perie rotativa Roventa ( pretul difera in functie de magazin ) , poti beneficia de 3 produse (perii ) noi ( una cea cumparata prima data , iar altele doua pe care ti le schimba garantia ):)) , poate si de mai multe dar eu incerc sa nu merg prea des la garantie pentru ca devine dubios si se prind si producatorii si poate schimba tactica :p . Acuma cautand sa vad ce a mai aparut nou in materie de perii rotative am dat peste peria de la Babyliss ,iar firma in sine stiu ca este foaaaarte buna la placile de intins parul ( profesionale ) , deci ma gandesc foarte serios sa mai schimb si sa incerc si altceva . Ma bucur ca am dat peste aceasta pagina unde este detailat tot ce contine trusa si peste parerile altora despre perie . Multumesc si sper ca nu v-am obosit cu cat am scris :P .

    RăspundețiȘtergere
  10. peria mica se roteste sau e fixa la tine? ca am si eu trusa si aia mica nu merge

    RăspundețiȘtergere
  11. Ceau,imi poti spune te rog ce cod are produsul? Nu ii A2735E, asa-i? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si pe mine ma intereseaza ce cod are produsul daca ne poti spune

    RăspundețiȘtergere
  13. Do you folks have a facebook fan web page? I
    seemed for one on twitter however couldn't discover one, I would really like to change into a fan!

    My website: trying to conceive tips

    RăspundețiȘtergere
  14. A incercat cineva tot de la babyliss si cealalta perie ? Care are 700W si nu are capete celelalte. Doar peria rotativa mare. E in altex sau media galaxy la 150.

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog