luni, 18 iulie 2011

Coral-Culoarea verii si ce spune fiecare culoare despre personalitatea noastra

    Orice am alege in materie de haine,make-up,beauty,accesorii,culoarea pe care o folosim ne caracterizeaza si ne poate divulga cele mai mari secrete fara a folosi cuvinte.Culorile anului si ce spun acestea despre noi:

ROSU- culoarea universala a elegantei ,a romantismului ,exprima putere,victorie si se potriveste perfect femeii indragostite,boema,feminina,pasionala care isi doreste sa-l atraga pe barbatul de langa ea. Este potrivita pentru intalnirile romantice si evidentieze un temperament incendiar si o atutidine open-minded.Se potriveste unui ten alb.


MOV:  femeie sofisticata,  moderna,femeia cuceritoare,inteligenta ,de afaceri si  fire boeme, in acelasi timp. Movul inchis este o alternativa la rosu intens, iar nuantele de mov mai deschise sunt o alternativa la roz si coral - asa ca se potrivesc atat pentru evenimente de zi dar si de seara.

AURIUL: este pentru femeile care stiu ce inseamna moda,beauty stiu ce se poarta si ce nu, si stiu cum sa asorteze diferite piese vestimentare, din diferite stiluri. Cel mai bine se asorteaza cu accesorii metalice sau predominant negre.Exprima firea excentrica,sigura pe sine.

VERDE-NEON: O femeie care poarta aceasta culoare este energica si plina de viata. Este persoana ce considera ca viata e prea scurta si trebuie traita din plin,lucreaza intr-un mediu neconventional si ii place sa fie mereu in pas cu moda.Fire rebela,excentrica,careia ii place sa iasa in evidenta.

GALBEN: Ideal pentru femeile cu un simt unic al stilului, acest trend este tot mai in voga insa greu de purtat pentru o persoana comuna.. El este rezultatul unei imbinari a stilului boem cu cel rock. Chiar daca nu isi doresc sa iasa in evidenta, cele care poarta aceasta culoare vor fi usor remarcate asa ca trebuie sa o completeze cu o tinuta indrazneata.Fire puternica,fashionista si increzatoare.

ROZ-INTENS: Femeile care poarta aceasta culoare sunt sexi, sic si indraznete. Culoare feminina care atrage atentia, asa ca trebuie sa fii foarte increzatoare atunci cand o porti. Fire rebela,iubeste sa fie in centrul atentiei,cuceritoare si puternica.

CORAL: Este o culoare feminina si o declaratie de iubire a verii. Cele care o aleg sunt fericite sau isi doresc sa fie fericite.Se potriveste perfect cu orice tinuta lejera de vara iar tonurile de piersica se asorteaza oricarei nuante piele,fie cu o piele bronzata ce o completeaza perfect,fie cu una deschisa pe care o invioreaza si revigoreaza.

 Cum coralul este culoarea verii as vrea sa va arat niste articole fashion pe care le-am vazut pe asos.com








2 comentarii:

  1. ce draguta e rochia lui Blake! Love it! Mi-am tot cautat si eu o oja coral, no luck so far :(

    RăspundețiȘtergere
  2. eu mi-am luat trei de la golden rose,insa depinde ce nuanta de coral cauti:D unul arata cam ca peunlima pereche de pantofi,unul ca a doua rochita si unul ca a treia.Ultimul este un pic mai strident(no 83).

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog