luni, 18 iulie 2011

ELF-Pudra bronzanta si blusher (Conturing blush&bronzing powder)

    Acest DUO mi-a atras atentia dinainte sa aduca cei de la ELF.ro gama studio.Citisem tot felul de reviewuri cu aprecieri la adresa lui si mi-l doream foarte mult.Foarte multi spun ca seamana cu NARS orgasm/laguna.Nu stiu ce sa spun deoarece nu am incercat Nars insa pot spune cu mana pe inima :culorile sunt superbe.

    DESCRIERE OFICIALA:
Ofera o stralucire naturala si sanatoasa pe tot parcursul anului. Blush-ul evidentiaza obrajii, adaugand un pic de culoare, iar bronzer-ul accentueaza si contureaza pometii.

INSTRUCTIUNI
Aplicati bronzer-ul pe zona de sub pometi pentru definire si pe conturul fetei pentru un aspect sanatos. Folositi blush-ul pentru pometi, pentru a crea un aspect sanatos si a da o stralucire subtila.

    Acest DUO contine tot ce avem nevoie pentru conturul fetei: un blush piersiciu-rozaliu  si un bronzer ,ambele sidefate.Sunt ambalate intr-o carcasa neagra,stylish,cu o oglinda mare.
 
     Culorile sunt puternic pigmentate si rezista toata ziua.Sunt prafoase(la fel ca blushurile essential si chiar si cele studio),insa problema aceasta o puteti rezolva usor cu ajutorul lui Flat Top,review aici.
  
    Datorita patriculelor stralucitoare,trusa este potrivita pentru seara,insa pentru domnisoarele curajoase,ce vor sa straluceasca este perfecta in orice moment al zilei. Se blenduieste foarte usor si ramane la locul lui ,dand un aspect healthy si o stralcuire aparte tenului,accentuandu-ne trasaturile fetei
"la umbra"

in lumina soarelui

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog