duminică, 31 iulie 2011

Ivatherm Resveratrox Forte Anti-cellulite

    L-am achizitionat acum cateva luni impreuna cu o revista,la pretul de 14,9RON,insa nu am avut ocazia sa-l folosesc deoarece pe vremea aceea,inca foloseam supliform.
    Acum 3 saptamani insa i-a venit randul si sincer nu m-a dezamagit,asa cum am citit reviewuri prin blogosfera.Intr-adevar ,produsul in magazin se afla la un pret destul de ridicat,iar de banii acestia gasim n creme anticelulita mai ieftine,care fac acelasi lucru.
    Si pentru ca sunt convinsa ca majoritatea dintre voi sunteti atente la ingredientele produselor folosite va las cu mica descriere si lista de ingrediente:
    Mereu am fost de parere ca odata ce ai capatat acel aspect de coaja ce portocala,va fi foarte greu, aproape imposibil sa scapi de el.Insa o dieta echilibrata,muuult sport,si multa apa,acompaniate de o buna crema anticelulita si de masaj ,vor reduce acest aspect.
    DESCRIERE:
"     Crema anticelulitica reduce stratul lipidic de pe coapse, fese si abdomen. Determina reducerea semnificativa a aspectului de “coaja de portocala” si remodelarea siluetei. Pielea devine neteda, ferma si elastica.
    Reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grasimilor). Are efect antirecidiva prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu impiedicarea formarii de noi depozite adipoase si permanentizarea rezultatului. Resveratrox activeaza lipoliza (degradarea grasimilor) prin inhibarea fosfodiesterazelor,transformand trigliceridele din adipocite in acizi grasi si glicerol, declansand eliminarea lor.
    Resveratrox s-a dovedit a fi de 30 de ori mai activ decat cafeina (test in vitro).
    Scopariane are efect antirecidiva prin impiedicarea formarii de noi depozite de grasimi, prin reducerea lipogenezei.
    Uleiul de masline contribuie la estomparea vergeturilor din sarcina, avand in acelasi timp si rol protector impotriva radiatiilor UV.
    Centella Asiatica stimuleaza sinteza colagenului si a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important , imbunatatind fermitatea pielii. Normalizeaza tesutul conjunctiv perivascular, determinand imbunatatirea tonusului si elasticitatii vasculare.
    Untul de Karite (Butirospermum parkii) contribuie la sanatatea pielii prin aportul de vitamine si acizi grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare.
    Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile calmante si antiiritante.
    Produsul poate fi folosit de femeile gravide si de persoanele cu fragilitate capilara. Nu este fotosensibil"

PAREREA MEA:
  • nu este lipicioasa si nici nu are o consistenta grea
  • intra repede in piele(poate un pic cam repede),de aceea necesita o cantitate mai mare,aplicata.
  • lasa pielea catifelata si hidratata,de celulita nu zic nimic,deoarece tubuletul de 75ml-mi-a ajuns aproape 3 saptamani-un timp prea scurt pentru a-si arata capacitatile,insa m-am simtit bine folosind-o si simteam ca lucreaza.
  • nu incalzeste sau inroseste pielea(ca supliform),insa folosesc relax&tone,si cu el nu mai am nevoie de o crema care sa faca asta:D.(review relax&tone,aici)
  • mi se pare absurd cu ce se lausa ei aici ca ar reduce grosimea stratului adipos,poate prin masaj &diet&sport,insa nu va asteptati la o crema minune,caci nu e.
  • pielea intr-adevar devine elastica

Recomandat?-probabil la pretul intreg-NU,insa daca l-as gasi la oferta probabil l-as recumpara.

2 comentarii:

  1. Sa traiasca revistele cu cadouri pentru mult timp de acum incolo!
    Sper sa bage cadouri din ce in ce mai interesante (dar nu toate ,ca nu o sa mai avem bani ) :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @andra malin:am ajuns sa cumpar revistele doar pentru cadouri..nu prea mai citesc reviste de cand cu blogurile de beauty&fashion..

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog