luni, 18 iulie 2011

ELF Corector lichid (apricot beige & medium)

Apricot Beige/Medium
DESCRIERE OFICIALA:
    Acopera acele pete de roseata nedorite, cearcanele si cosurile! Tratamentul multi-tonal cu silicon mascheaza imperfectiunile tenului si roseata, lasand pielea cu un aspect sanatos. INSTRUCTIUNI Folositi aplicatorul cu burete pentru a amesteca si aplica corectorul lichid. Folositi zilnic.

PAREREA MEA:
     Imi place acest corector,in special pentru textura lui lichida.Vara cand vrem sa avem un look mai sheer,fara fond de ten sau pudra il putem folosi cu incredere deoarece nu se va strange in pliuri si  va avea acelasi aspect pe tot parcursul zilei.
jos-apricot beige,sus-medium
    Corectorul este perfect pentru acoperirea micilor imperfectiuni ale tenului avand o acoperire medie.Imi place mult pensula-buretel  din dotare care nu lasa dare si blenduieste corectorul foarte bine.Dupa parerea mea ambele corectoare ce le detin sunt potrivite pentru tenurile cu subton galben-portocaliu.
    Aveti grija la alegerea nuantei deoarece in realitate culorile sunt mai inchise decat cele de pe site.
Apricot Beige/Medium


    Rezista pana la 5 ore si nu usuca zona in care este aplicat.


  • nu elimina roseata insa o reduce
  • nu face fata acneei sau cearcanelor pronuntate insa este perfect pentru micile imperfectiuni si pentruun aspect natural in zilele de vara.
  • recomandat persoanelor ce cauta o acoperire mica-medie
  • gramaj-2.3grame
INGREDIENTE:

Aqua(Water), Paraffinium Liquidum (Mineral Oil), Octyl Palmitate, Petrolatum, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Titanium Dioxide (CI 77891), Ceresin Wax, PEG-30, Dipolyhydroxystearate, Mica, Microcrystalline Wax, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Silica, Ascorbyl Palmitate , Methylparaben, Propylparaben, Iron Oxides(CI 77891 , CI 77892 , CI 77899).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog