joi, 28 iulie 2011

ELF-Luciu de buze super glossy -Goddess

    Eram foarte  curioasa sa stiu cum este acest luciu de buze.A fost dragoste la prima vedere,insa am vrut sa-l mai testez o vreme pentru o parere obiectiva.

    O culoare mai potrivita nu puteam sa aleg..Vroiam un nude usor de purtat,foarte glossy si hidratant si l-am gasit.E o culoare superba,si are un "super shine".
DESCRIERE:
Aceasta formula Super Glossy SPF 15 lupta impotriva actiunilor razelor solare, lasand buzele lucioase si cu un aspect sanatos. Aromele delicioase si gustul dulce te va face sa-ti lingi buzele de placere! Tubul este perfect pentru a fi luat cu tine si folosit oriunde si oricand!

PAREREA MEA:
  • fata de 1,5 grame ale luciului de buze hidratant elf,cele 10 grame ale acestui luciu par o minune:)
  • culoare mi se pare superba,si chiar rezista pe buze,atat cat nu atingem zona
  • are spf15
  • are o consistenta mai groasa,si de aceea este un pic lipicios la aplicare,insa pe buze devine neted 
  • are un miros superb de fructe
  • gaura prin care iese produsul mi se pare mare,insa daca avem grija la cantitatea pe care o aplicam,aceasta nu reprezinta o problema.
 Cam asa arata pe mana si pe buze:

PS:azi l-am purtat la plaja si a rezistat conditiilor nefaste :caldura mare si umezeala..Rezistenta la apa nu i-am testat-o insa pe mine ma incanta toate calitatile acestui gloss:D

2 comentarii:

  1. @camyutza: si eu il ador...de mlt imi doream nuanta asta..aveam ceva de la to faced asemanator,insa vroiam ceva mai ieftin:))si l-am gasit:X

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog