sâmbătă, 23 iulie 2011

ELF-Lip Stain -First Date

    De cand au adus aceste glossuri cei de la elf,mi-am dorit sa incerc unul.Desi aveam in gand sa-l comand pe " Heartbreaker" ,am gasit la un blogsale un lipstain nou-nuanta first date.Am cautat repede pe google imagini si mi-am dat seama ca e o nuanta superba:X,asa ca l-am luat.
    Are doua compartimente:lip stainul-nuanta mata si glossul transparent ce se aplica dupa.
INSTRUCTIUNI elf:
Aplicati nuanta pe buze si asteptati sa se usuce, pentru un aspect mat. Aplicati gloss-ul transparent peste nuanta, pentru un look stralucitor si pentru a hidrata buzele. Se indeparteaza cu demachiant.
stanga-lip stain+gloss,mijloc-gloss,dreapta-lips tain


   
In pozele de mai sus toate sunt proaspat aplicate.Cam asa arata la cateva minute dupa aplicare:
sus-lip stain+gloss/gloss/jos-lipstain

lip stain+gloss/gloss/lip stain
DESCRIERE:
Cu aceasta formula veti obtine o acoperire completa, care se va pastra ore intregi pe buze. Aplicati doar nuanta mata sau aplicati si glosul tranparent care hidrateaza, pentru un look stralucitor. Contine vitamina A & E, pastrand buzele netede intreaga zi.

PAREREA MEA:
  • imi place lipstainul mai mult aplicat singur.E rezistent la transfer,pigmentat,nu usuca buzele,le ofera un aspect mat,insa ofera o acoperire completa.Culoarea este superba,se aplica usor,aplicatorul are buretel.Cele doua compartimente au 6 ml fiecare.
  • Glossul este hidratant,are o textura vascoasa(eu ador textura aceasta deoarece nu suport luciurile de buze care "curg"de pe buze).Ofera stralucire si are un miros dragut.
  • Folosite impreuna mie personal nu -mi plac.Impreuna fac un simplu ruj lichid.Nu rezista la transfer,nu este la fel de pigmentat ca atunci cand folosim lip stainul singur.Am dat cu discheta demachianta(fara demachiant) peste toate cele trei,si am fost surprinsa sa vad ca lipstainul a rezistat eroic,ca proaspat aplicat,pe cand cele doua s-au sters imediat.
Recomandat-mai ales in zilele acestea calduroase in care ne mutam la piscina:P.

6 comentarii:

  1. E superba culoarea lip-stainului.O am si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim:ma bucur ca -ti place..eu vreau sa mi cumpar heartbreaker:X

    RăspundețiȘtergere
  3. da, chiar e superba culoarea. Chiar nu usuca buzele?

    RăspundețiȘtergere
  4. @alina:nu usuca buzele..insa daca le ai uscate(cum le am eu),iti trebuie o hidratare inainte..eu folosesc crema de galbenele sau ulei de masline peste noapte si a doua zi,buzele sunt ca noi:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Este spre roz culoarea asta mai mult? De pe site-ul Elf as fi zis ca e piersiciu...vreau sa-mi comand si eu, insa nu roz... :(

    RăspundețiȘtergere
  6. nu..clar nu e piersiciu..e un roz aprins..

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog