joi, 14 iulie 2011

DERMONU-Facial Gel

    Cred ca toti am vazut reclamele telestar,ale caror sclavi suntem...Marile companii intodeauna se bazeaza pe pubicitate si dupa cum spunea si Henry Ford "Dacă toţi banii mei ar fi 20 de dolari, de 2 dolari aş cumpăra creioane şi de 18 dolari aş face publicitate la ele."Ca si multi altii si eu am fost atrasa de mega reclama facuta acestui produs,cum ca te-ar scapa de toate imperfectiunile tenului...
DESCRIEREA OFICIALA:
"V-aţi săturat să cheltuiţi bani pe creme ce combat acneea, dar care în general nu fac decât să agraveze situaţia? Nu mai vreţi să folosiţi mult fond de ten pentru a vă acoperi semnele de pe faţă? Acum aveţi soluţia simplă: Dermonu® de la Eternelle Pharma!
Dermonu vă va ajuta să estompaţi acneea sau urmele rămase pe tenul dumneavoastră!
Secretul lui Dermonu constă în ingredientele atent selectate şi preparate, pentru ca dumneavoastra să vă bucuraţi de cele mai bune rezultate:
- Ulei Rosa Mosqueta (ulei de măceşe ) este dovedit clinic că ajută la estomparea semnelor şi a cicatricilor, datorită acizilori graşi polisaturati din compus, fiind folosit atât în medicină ca adjuvant, cât şi în cosmetica generală pentru reînnoirea celulelor afectate;
- Uleiul de ceapă: acţionează ca un exfoliant blând ce ajută la elimiarea punctelor negre;
- Ulei esenţial de arbore de ceai s-a dovedit a avea efect bactericid în acelaşi timp ajutând la regenerarea celulelor moarte printr-un micropeeling uşor.
Mai mult, puteţi să uitaţi de metodele complicate cu 2-3 produse alternate între ele!
Cu Dermonu nu trebuie decât să îl aplicaţi seara înaite de culcare pe faţa curăţată, iar peste noapte ingredientele active Regenerum ( un compus complex, bazat pe ulei de macese, ulei de ceapa, acid acetilsalic şi uleiuri esenţiale de arbore de ceai) vă vor ajuta să estompaţi problemele tenului.
Nu vă mai chinuiţi cu bani pierduţi pe cosmetice costisitoare şi tratamente cosmetice, ce de multe ori vă fac mai mult rău. Cu Dermonu scăpaţi de micile probleme ale tenului simplu şi confortabil."
sursa: telestarshop.ro

INGREDIENTE:aqua,alcohol denat, arctium majus extract, glycerin, propylene, glycol, salicylic acid, polysorbate-20,sodium hydroxide, triethanolamine ,carbomer ,diazolydinyl, urea, rosa moschata oil,allantoin, malaleuca alternifolia oil,kojic acid,c.i.42090
(sper ca le-am scris bine):D

    Am comandat gelul acum cateva zile,iar ieri a ajuns in mainile mele.Este un gel albastru-transparent,cu un miros puternic(arbore de ceai cred).La prima aplicare nu am sesizat nicio imbunatatire(era normal),insa voi reveni cu impresii dupa o luna.Nu am simtit acele "piscaturi" de care se vorbeste chiar si in prospect ..doar o senzatie de racorire..Nu stiu sigur daca am mari asteptari de la aceasta crema.De acnee am scapat cu ajutorul cremei BREVOXYL,insa am multe urme de la ea si mici pete..
    Pretul este destul de mare (avand in vedere ca gelul nu este dermatocosmetic)-89RON la comandarea unui gel,iar 150RON la o comanda dubla,plus transpotul de20RON prin fancurier.
    Voi reveni cu primele impresii imediat
dupa ce-mi formez o parere,acum va las cu niste swachuri:

LATER EDIR:pentru a vedea cum am scapat eu de acnee va invit aici. 
LATER EDIT 2:pentru a vedea parerea mea despre DERMONU dupa 3-4 saptamani de folosire,click aici

47 de comentarii:

  1. Te rog trimite'mi si mie un e'mail dupa ce il folosesti 3-4 sapt si spune'mi te rog daca functioneaza. Multumesc ! YM: rux_xiii

    RăspundețiȘtergere
  2. ok..o sa scriu si pe blog rezultatatul final..desi mi-am cam facur o impresie,ar fi gresit din partea mea sa o spun..au trecut doar 2 saptamani.iar cei de la dermonu promit rezultate din a treia saptamana..

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de grave sunt problemele tale cu acneea?

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim:daca esti atent scrie in postare: ".Nu stiu sigur daca am mari asteptari de la aceasta crema.De acnee am scapat cu ajutorul cremei BREVOXYL,insa am multe urme de la ea si mici pete.."
    -in curand voi face review acestui gel,insa mai astept putin.pt ca el promite rezultatele dupa trei saptamani..

    RăspundețiȘtergere
  5. Si de unde ai achizitionat crema BREVOXYL? dar DERMONU? de la TV? Si pretul [celor doua],te rog. Multumesc. :*

    RăspundețiȘtergere
  6. brevoxil are la farmaci,sa lasi si tu pe forum te rog sa vedem daca ti-a mers,sunt curios,am si eu probleme cu tenul de 3 ani am 19 ani acum...dar nu mai scap de ele,imi ies multe pe frunte,stie careva o solutie?am fost la dermatologi,degeaba,am folosit,isotrexin,brevoxil,exfoliac,multe altele,cu recomandarea lor...imi spune cineva ce as putea sa mai incerc?plus ca am cumparat crmele zoe,ivy plant,degeaba....o solutie?

    RăspundețiȘtergere
  7. @anonim1:brevoxyl il gasesti in orice farmacie la pretul de 25-30RON,iar dermonu l-am achizitionat de la tv sunand la nr de pe ecran.Daca nu te grabesti eu ti-as recomanda sa mai astepti o saptamana pana cnd o sa se faca cele trei saptamani..(cei de la dermonu asigura rezultate dupa 3 sapt)si apoi o sa i pot face un review sincer,obiecticv..inca nu stiu ce sa spun despre el..astept cele trei saptamani pana sa trag o linie:D

    RăspundețiȘtergere
  8. @anonim2:si eu am tot 19 ani..am incercat cam aceleasi chesti ca tine,insa mi-a mers foarte bine cu brevoxyl si inca niste pastile&crema ce mi-a recomandat-o dermatologul meu.Chiar azi am de gand sa postez reteta care m-a scapat de cosuri,insa trebuie sa aveti putina rabdare pentru a gasi reteta pentru crema (se fabrica in orice farmacie insa este "homemade"-nu este de cumparat).Sper sa te ti fie de folos..si eu eram disperata din cauza acneei..Si te inteelg perfect,noi fetele mai putem "masca"zona cu probleme insa pt baieti e putin mai greu:D..

    RăspundețiȘtergere
  9. Astept cu interes sa vad care e treaba de fapt cu Dermonu,promite totusi lucruri mari si .. Eu am 16 ani si am cosuri de la 12-13. Le acopar cu fond de ten dar imi vine oricum sa mor,de atata stres m-am imbolnavit destul de rau. Si eu am folosit multe creme,am fost de multe ori la dermatolog si nimic.
    P.S. Cu tot cu taxele de transport cat te-a ajuns Dermonu? Si..in ce loc din tara locuiesti..?!
    anonim1.

    RăspundețiȘtergere
  10. @anonim:incearca postarea asta : http://becoming-a-diva.blogspot.com/2011/07/cum-am-scapat-de-acnee.html ;poate te va ajuta,caci eu asa am scapat de cosuri.Un singur tub de dermonu costu 89ron.plus 20ron taxe transport.Daca iei doua tuburi te va costa 150Ron+20 taxe.Eu iti recomand sa intrebi dermatologul daca ti de potriveste reteta asta..poate ti va merge si tie si vei scapa in sfarsit de aceasta problema..mult noroc:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. @anonim:am sters comentariul tau ,insa pentru a usura comunicarea te-as ruga sa-mi scrii aici sau pe mail:letsmakeadiva@yahoo.com .iti voi raspunde cu placere

    RăspundețiȘtergere
  13. Ok. Poti vizita si tu : http://spreinfinit.blogspot.com E blogul meu,vizionare placuta. :*

    RăspundețiȘtergere
  14. @linitea-sa inteleg ca tu esti unul dintre anonimi?sau ce ca nu prea inteleg:D?

    RăspundețiȘtergere
  15. Ne poti da o data cand sa vizitam iar site-ul pentru concluzie? ;;)

    RăspundețiȘtergere
  16. @linistea:peste o saptamana..inca nu stiu ziua..nu vreau sa ma grabesc deoarece v-as putea induce in eroare si nu vreau..ei spun dupa trei saptamani se vad efectele..deocamdata eu nu am observat nimic,dimpotriva.. insa tot astept:| stiu ca sunteti curiosi,insa si eu sunt curioasa daca merge..acum chiar nu am ce zice..nu vad nicio diferenta..

    RăspundețiȘtergere
  17. Ah,si eu care-mi pusesem atata incredere.. :o3 O sa mai astept totusi. :D Dar,apropo,nu zisesei ca ti-au trecut cu ajutorul tratamentului cu acele pastilute si Brevoxyl ? :-?? Cand ai facut tratamentul ala?
    Eu am fost la dermatolog de doua ori [la diferiti xD] si initial mi-au dat Skinoren si un gel de curatare [nu-mi amintesc precis,a fost de mult,insa ce conteaza e ca nu s-a dovedit a fi eficient] si la cel de-al doilea,am urmat unul cu pastilute [Tagremin :-? ]si Vitamina A uleioasa,o pasta preparata in farmacie,un gel de curatare [de la Roche] si-o lotiune tonica,de asemeni preparata de ea. Cat l-am urmat a fost ok,dar dupa in zadar. Cand am timp imi prepar acasa masti dar nu stiu cat e de eficient [macar stiu ca nu stau degeaba :-j :)) ] cu fructe sau miere de albine si adcid acitesalcilic [aspirina netamponata]. A,da,mi-am luat si tratamentul ala cu plante..Colon Help,e destul de ok,doar ca am facut o pauza acum,insa de maine-l reincep.

    RăspundețiȘtergere
  18. @linistea:imi trecuse acneea cu brevoxyl, insa cum nu mi-am putut tine manutele departe de fata,m-am ales cu niste urme provocate de aceasta.Si vai marea reclama la dermonu zicea ca te scapa de tot(cosuri acnee,urme,pete chiar si cicatrici)-Si tipele alea(platite bineinteles)si probabil photoshopate,care "scapau"ca prin minune de acnee,urme si pete,nu le-o fi rusine sa minta o lume intreaga?mie nu mi-a mers cu skinoren..orikum astept pana pe 5-6 august..Daca nu obserb nimic cu dermonu ,il las naibii si l arunc si ma apuciar de brevoxyl,ca mi-au aparut iar.Tratamentul cu brevoxyl l-am tinut asta iarna,insa daca mi mai aparea vreun cos,din cand in cand,aplicam seara si disparea.

    RăspundețiȘtergere
  19. @linistea-eu n-am putut sa inghit colonhelp:))pur si simplu imi venea inapoi:))si mirosul ala..doamne oi fi eu sclifosita,insa nu am putut sa -l folosesc.Si eu imi fac o groaza de masti homemade :si cu aspirina si miere,si cu miere simpla si cu argila in tot felul de combinatii.Nici eu nu observ diferente mari,insa macar imi simt tenul curat/catifelat/hidratat-depinde de ce folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  20. se cunoaste vreo diferenta?

    RăspundețiȘtergere
  21. @anonim-prefer sa nu ma pronunt inainte de trecerea celor 3 saptamani..poate face vreo minune in ultimele zile:))..desi nu prea cred..saptamana asta ii voi face review-ul..:D

    RăspundețiȘtergere
  22. :)) ok.. de abia astept sa treaca sa vad daca cumpar si eu sau nu :-l

    RăspundețiȘtergere
  23. @anonim:pana in acest moment nu-am vazut nicio diferenta,ba dimpotriva..insa repet:daca un produs nu functioneaza pentru mine,in inseamna ca nu e bun nici pentru tine-saptamana asta o sa-mi exprim experienta mea cu acest produs.insa poate se mai incumeta cineva sa si exprime parerea despre acest produs..asa cu mai multe pareri poate ii dam o "nota" produsului:D

    RăspundețiȘtergere
  24. :D dar ce parere ai de crema zoe evolution?

    RăspundețiȘtergere
  25. @anonim:pe asta n am incercat-o..o sa caut detalii despre ea pe net..sa vad despre ce e vorba...tu ai incercat-o?

    RăspundețiȘtergere
  26. as vrea si eu sa-mi cumpar acest gel Dermonu,dar mi-e frica sa nu fiu dezamagita de el..Am incercat foarte multe produse,mi-am facut pana si vaccinul acela la Cantacuzino,dar chiar daca nu mai e atat de grava ca acum cativa ani,acneea mi-a lasat cicatrici urate :(

    RăspundețiȘtergere
  27. nu, nu am incercat dar as vrea :D scuze de intarziere am uitat sa mai intru:))

    RăspundețiȘtergere
  28. @anonim1:ai incercat cu brevoxyl si antibiotice?la mine a functionat..nu stiu ce sa zic de gel..mie una nu mi-a mers..si mi-am luat si 2..ma gandesc sa-l vand pe cel neinceput,parca nu as mai vrea sa-l incerc niciodata:(

    RăspundețiȘtergere
  29. @anonim2:daca il incerci intrii si ne spui si noua:*

    RăspundețiȘtergere
  30. Ieri mi-am cumparat Brevoxyl,cat despre antibiotice nu pot urma tratamnte cu medicamente deoarece am si-alta boala la stomac care nu-mi permite sa fac ce vreau.O sa vad cum e cu Brevoxylul si-o sa revin ^^

    RăspundețiȘtergere
  31. @linistea:bafta cu brevoxylul..cred ca demaine-sau daca nu de poimaine o sa incep si eu tratamentul-ai grija cu soarele,foloseste spf mare,sau evita cat poti u de mult expunerea prelungita la soare..-pt mn cam asta e cel mai greu in tratamentul cu brevoxyl:)

    RăspundețiȘtergere
  32. Da,e foarte ok din cate am reusit sa observ pana acum,usuca bine. Si cu SPF-ul,nu prea sunt iubitoare de soare dar cand sunt nevoita sa ma expun folosesc o crema de la Olay [UV Fluid] cu SPF 15 plus cel de la fondul de ten si e ok.
    P.S. Iti multumesc pentru sfaturi! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  33. @linistea:am inceput si eu tratamentul cu brevoxyl si vreau sa ti zik ca imi simt tenul uscat(nu mai luceste,nu mai am exces de sebum),si parca unele dintre cosuri s-au mai uscat:Dsper sa mearga si de data asta..bafta si tie in continuare..sa revii cu impresii,as vrea sa stiu daca ti a mers:*

    RăspundețiȘtergere
  34. unde mai pot comanda Dermonu???

    RăspundețiȘtergere
  35. @anonim de la tv..sau de pe site ul top-shop..

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna,

    Dermonu....nu stiu cat face, dar e un gel de la " La vita pelle " cu acid glicolic, poate fi folosit si acasa si iti face peeling, nu trebuie sa te dai mai mult de 2 pe sapt si ai parte de acele piscaturi pentru ca simti cum isi face treaba. E bun

    RăspundețiȘtergere
  37. se vad rezultatele dupa folosirea acestu gel dermonu

    RăspundețiȘtergere
  38. AM CREZUT CA DERMONU GEL FACE MINUNI DAR VAD DIN COMENTARII CA NU E CINE STIE CE.RECLAMA LA TV E O MINCIUNA. EU AM FOLOSIT ,,ERITROMICINA IDI 3% GEL TUB DE 30g ,,SI CHIAR MI-AU DISPARUT COSURILE,MI S-A VINDECAT SI TENUL.FATA A DEVENIT MULT MAI LUMINOASA.L-AM CUMPARAT DE LA FARMACIE. NU COSTA FOARTE MULT. E FOARTE EFICIENT. VA RECOMAND LA TOTI CEI CARE AU PROBLEME CU ACNEEA SA IL FOLOSITI CU INCREDERE.EU AM FOLOSIT TIMP DE 2 LUNI ERITROMICINA IDI 3% GEL, APLICAM GELUL PE TOATA FATA PLUS GAT MASAND USOR PANA INTRA IN PIELE,STATE-AM CAM 20-30 MIN CU GELUL PE FATA DUPA CARE IL INDEPARTAM CLATINDU-MA CU APA CALDUTA.LASA PIELEA CATIFELATA. SPER CA V-AM FOST DE AJUTOR CU ACEST SFAT.

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna.Sunt si eu o persoana care are aceasta problema,am incercat la fel o multime de produse cosmetice,dar fara niciun rezultat.Cand am auzit la televizor reclama cu DERMONU,am fost foarte incantata si bineinteles mi-am comandat si eu.Dar spre dezamagirea mea n-a avut niciun rezultat,desi in reclama promitea rezultate uimitoare.Am fost foarte dezamagita.

    RăspundețiȘtergere
  40. buna....ufff mi-am luat si eu dermonu am o saptamana de cand il folosesc:((si din contra mi-au aparut si mai multa acnee......nustiu ce sa fac mi-am luat 2 geluri ca a fost la oferta...asi vrea sa le returnez inapoi ca nu sunt bunee imi pare asa rau nu stiu ce sa fac sa continuii tratamentul sau sa renunt:(

    RăspundețiȘtergere
  41. incercati salcura antiac. eu l-am folosit si dupa 2 saptamani fata mea era foarte curata, nu mai aveam niciun cos. sa stiti ca este foarte eficient in combaterea acneei si semnelor acneice pentru ca contine ongrediente 100% naturale, ingrediente demonstrate a fi foarte eficiente pentru combaterea acneei si a multor afectiuni ale tenului. se absoarbe foarte rapid in piele. incercatil cu grija si fara "dubii" , deoarece eu pot sa va asigur ca l-am incercat si este foarte eficient. bine, exista si tenuri care nu se acomodeaza cu anumite substante pentru aceasta problema, dar totusi incercatil. va las aici site-ul de la telestar.ro, de unde puteti sa-l achizitionati http://www.telestarshop.ro/category.php?id_category=51
    va rog sa postati pareri dupa folosirea produsului. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  42. if any product for pimpals on the face so plz inform me

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog