sâmbătă, 30 iulie 2011

Cum am scapat de acnee!

   Stiu ca majoritatea adolescentilor ne confruntam cu aceasta problema.Desi aparent minora acneea poate creea conflicte interioare puternice ducand  chiar la stari de depresie.Suntem rusinati,ne simtim inferiori, si chiar sunt unele persoane care se interiorizeaza si refuza iesirea in public.
    Nu cred ca exista persoana care se confrunta cu acneea si nu a incercat cel putin un produs anti-aceasta problema.Si eu m-am confruntat ani la rand cu ea,incercand tot felul de soltutii mai mult sau mai putin conventionale.Exemple: Zyneryt,Isotrexin,Skinoren,sapun cu sulf,sapun neutru,tot feluri de geluri antiacnee sau de curatare.Am incercat produse de curatare de la firme lowend pana la unele scumpe:Gerovital,Avon,Cosmetic Plant,Uriage,La roche Posay,Eucerin,Vichy,Clerasil,Clinique,Sephora,Retipalm,Sebamed,Garnier,Bourjois,La Roc,Nuxe,Bioderma,Neutrogena,CleanClear,plus tot felul de "tratamente "naturiste sau masti homemade. Nu spun ca nu sunt eficiente in programul meu de curatare , de exfoliere,de hidratare-de ingrijire a fetei,insa niciunul dintre acestea nu m-au scapat de acnee.
    Nu va inchipuiti ca nu am fost la dermatolog.Am fost de la medicul dermatolog de la spitalul municipal, pana la un medic dermatolog din bucuresti,cu o firma renumita si foarte televizata pe diferite canale,cu aparatura germana.
    Am incercat mult laudatele sedinte cu laser-Tratamentul acneei cu ipl(lumina intens pulsata)-a fost o experienta groaznica,pe langa frica pe care o simteam,si lumina aceea orbitoare mai era si durerea(niste piscaturi acide).Am platit 75 de euro pe sedinta,insa degeaba.Se presupune ca aceste sedinte doar distrug bacteriile si curata in profunzime-insa parca mai rau accentuau problemele mele cu acneea.Plus ca renumita clinica nu accepta sa faca aceste sedinte pe tenul "nepregatit".Inainte de IPL faceam extractii(25euro)  si microdermoabraziune(75euro). La acestea se mai adaugau diferite masti care costau intre (10 si 30 euro)+curatire in profunzime,dermatologica a tenului-25 euro).
    Am incercat si oxijetul-125 euro, care se facea in aceleasi conditii ca si IPL-ul.Cu microdermoabraziune , extractii si curatari dermatocosmetice.
    Tot la aceiasi clinica ,Dna dermatolog cu studii in Germania,m-a consultat-50 de euro si m-a asigurat ca un peeling biologic m-ar scapa definiv de acnee,riduri(nu aveam insa asa promite),urme,cicatrici si mi-ar intineri tenul. Asa arata descrierea peelingului pe site-ul clinicii : 
"- Peeling-biologic-Nanotehnologie Implant Sistem-material+manopera = 350 euro, include 2 sedinte (una de implantare si una de scoatere)."
Insa si acest procedeu a necesitat microdermoabraziune inainte, extractii si curatire in profunzime.Pretul in observati mai sus-350 euro.Nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut in acele zile.A fost un cosmar,insa cred ca trebuie sa va informez cum decurge aceasta procedura si ce implica ea.Acest peeling consta in aplicarea unei masti obtinute prin amestecarea unor substante aduse direct din germania.Aceasta masca trebuie tinuta pe fata timp de 5-7 zile. In acest timp nu putetinici macar sa av atingeti fata,prin urmare nu va spalati,nu iesiti din casa.Desi cei de la clinica au zis ca masca aproape nici nu se va observa si ca va fii ca un fond de ten putin mai inchis la culoare,aceasta avea o culoare maro inchis-spre vernil.Cum nu sunt din capitala,a trebuit sa merg din Bucuresti pana in provincie cu aceasta masca pe fata iar la intoarcere la fel.Deoarece cum veti observa din descierea de mai jos,aceasta de aplica si se scoate numai la clinica.Dureri,mancarimi,arsuri,piele cojita ,miros groaznic(amestec de nomol+alge)-de asta am avut parte in cele 5 zile.Va las acum cu descrierea peelingului dupa site-ul oficial:

"Cu tratamentul de Peeling Facial Biologic Implantat obtineti o piele noua in „5zile", este un tratament cosmetic nou ,,noninvaziv"in comparatie cu peelingurile chimice.

Peeling Facial Biologic Implantat – o noua dimensiune in Estetica/Dermatologie

Peeling-ul  Facial Biologic Implantat foloseste nano-tehnologia pentru a va oferi o metoda „non invaziva” de peeling facial.

Peeling-ul Facial Biologic Implantat 

actioneaza in cazul:

- Ridurilor si semnelor premature de imbatranire,
- Tenului cu impuritati, acnee,urmele dupa acnee,
- Tenului gras cu pori dilatati,
- Tenului cornificat, aspru, cu puncte negre, milien,
- Pielii expuse la soare prea indelungat,arsuri,
- Petelor maronii, tulburarilor de pigmentatie (pete de batranete)
- Pielii obosite cu circulatie proasta,reintinerire(rejuvenation)
- Pre si postoperatoriu, in caz de lifting facial, dupa injectii sau tratamente invazive cu Botox,

- Vergeturilor si cicatricilor.

Ce se intampla dupa Peeling-ul Facial Biologic Implantat?

                                 - O vascularizare puternica a tenului-

- Activarea metabolismului si stimularea detoxifierii tenului
- O asimilare mai buna a produselor de ingrijire
- O stimulare a regenerarii celulelor
- O decojire puternica, care stimuleaza formarea celulelor noi, nedureroasa
- O stimulare a tesutului de colagen si elastina
- Efect keratolitic-reducerea vizibila a cicatricilor un ten nou in 5 zile.

Obtineti cu tratamentul de Peeling Facial Biologic  Implantat un ten nou, sanatos, radiind de sanatate si frumusete. Absolut sigur, fara durere si alte efecte secundare. Un tratament regenerator cu ingrediente vegetale aplicand nanotechnologia cu metode moderne de ultima ora.
Peeling-ul  Facial Biologic Krauter Implant Sistem se integreaza in terapiile de Dermatoestetica oferite de Centrul nostru.Esteticienele centrului nostru sunt instruite in Germania. Faceti-va o programare chiar azi pentru tratamentul dvs de Peeling Facial Biologic  Implantat personalizat si nu veti regreta!"

                                                                                sursa:Dermavital-med.ro

    Ei,din pacate eu am regretat amarnic:))Nu numai banii cheltuiti la clinica de lux,insa dupa acest peeling chiar si dupa "eliminarea" mastii mi-au ramas urme verzui pe fata vreo 3-4 zile,plus ca nu am observat niciun rezultat. Am vorbit cu dna dermatolog insa dansa m-a asigurat ca aceasta masca scoate toate impuritatiile afara,iar dupa, tenul va ramane catifelat si fara urme de acnee sau pete inestetice.Mi-a recomandat bieneinteles in continuare sedintele de microdermoabrziune si extractiile.M-am prezentat o data dupa peeling pentru sedinte,insa dupa "succesul meu" la clinica am refuzat categoric sa revin.Trecuse o luna si nu observasem nici macar o singura imbunatatire.Acneea era omniprezenta.
PS:Toata acestea se intamplau vara trecuta

    Dupa pareri de rau si regrete multe am zis sa mai incerc inca o data la un dermatolog .Am cerut niste pareri si mi-a fost recomandata o dna Dermatolog de la un spital municipal din orasul meu.Nu stiu de ce ,insa m-am prezentat cu incredere la dansa.Peste exact o luna mi-am dat seama ca am avut dreptate,scapasem complet de acnee.
    Deoarece am primit multe cereri la subiectul "brevoxyl",m-am hotarat sa va spun reteta mea pentru a scapa de acnee.Repet:ASA AM SCAPAT EU DE ACEASTA PROBLEMA.NU E OBLIGATORIU SA MEARGA SI LA VOI.
    Sfatul meu este sa mergeti cu aceasta reteta pe care o s-o prezint la dermatologul vostru si sa va spuna daca este potrivita pentru voi si pentru tipul vostru de acnee.Sper sa va fie de folos.
    Reteta in cazul meu ,recomandata de medicul dermatolog:
  •  Crema BREVOXYL-pe care o aplicam in fiecare seara si dimineata.Nu va speriati daca va usuca tenul,sau daca incepe sa se cojasca,este normal.Este o crema puternica,ce usuca acneea intr-un termen relativ scurt.Primele zile este posibil sa va usture fata si sa vi se inroseasca..Nu va faceti griji acest aspect va disparea in cateva zile.Pentru tenul deshidratat si penstr scuame va recomand Effaclar H(click pe ea pentru a-i citi povestioara-crema recomandata de medicul dermatolog,dupa folosirea cremei brevoxyl)

ingrediente

asa arata aplicata pe mana,insa aceasta intra in piele devenind transparenta
  •  UNIDOX SOLUTAB-un antibiotic din care luam o pastiluta pe zi-timp de trei luni
stanga-unidox solutab/dreapta-sicovit b6
  •  SICOVIT B6-vitamine-probabil pentru fortificarea organismului si ameliorarea efectului antibioticului.
  • O crema preparata in farmacii-o aplicati seara,dupa brevoxyl(la o ora-doua difernta) si o lasati intreaga noapte

mixtura antiacnee-aceasta ramane alba pe ten,

O SA VA LAS SI RETELE PENTRU A VEDEA COMPOZITIA CREMEI HOMEMADE DAR SI MODUL IN CARE AM LUAT CELALALTE PRODUSE.
stiu ca majoritatea nu intelegeti scrisul,insa o puteti imprima,medicul dermatolog/farmacistul ,sigur va intelege scrisul.Aceasta este reteta pentru mixtua atiacnee-crema alba homemad.


reteta unde va este explicat modul de administrare a produselor timp de 3 luni,insa si pauza necesara.

REPET:Nu sunt dermatolog si nici nu am studii in domeniu-sfatul meu este sa va intrebati medicul dermatolog daca aceasta reteta functioneaza si in cazul vostru.
Daca am facut publica modalitatea mea de a scapa de acnee,a fost datorita cautarilor voastre si interesului in cazul cremei DERMONU ,dar si datorita faptului va si eu ,ca voi majoritatea care cititi acest post,credeam ca nu exista crema/tratamentul care sa ma scape definitiv de acnee.

Sper sa va poata ajuta tratamentul pe care l-am urmat eu .Daca va hotarati si e potrivit poentru voi acesta,astept sa reveniti cu impresii.

LATER EDIT:Deoarece am primit multe intrebari legate de ce am mai folosit in ritualul de ingrijire al fetei in timpul folosirii retetei de mai sus m-am gandit sa fac un later-edit.Sunt sigura100% ca nu conteaza firmele folosite si pretul ,ci produsul in sine.Este important insa sa aveti(in paranteze am sa va spun ce am folosit eu,doar ca simpla curiozitatea-nu inseamna ca se potrivesc si tenului vostru) :
  • un gel de curatare purificator(effaclar h mousse pourifiante/Garneir pure gel de curatare/Vichy normaderm/isis teen derm gel)
  • o lotiune tonica/astringenta(Ivatherm/Garnier pure/Sebamed Facial toner/Eucerin)
  • apa termala(retipalm/la roche posay)
  • crema cu protectie solara(la folosirea cremei brevoxyl este necesara folosirea unei creme cu spf deoarece tenul devine foarte sensibil la razele soarelui.Se recomanda chiar evitarea expunerii.(Retipalm Sun protection/SVR Lysalpha)
  • o crema hidratanta(effaclar h[asta a fost si preferata mea]/crema hidratante forte-cu acid hialuronic/la roc Hidra plus/cicaplast)
  • gel gommant/abraziv/exfoliant[Isis purifying foaming gel/yr Gommage gourmand/YR nettoyant gommant doux/crema gommage cosmetic plant)
  • alte masti homemade sau nu.(depinde de preferinte)(nelipsitele pliculete de argila,masca astringenta cosmetic plant/avon purifying peel of mask teatree&cucumber)

 CLICK AICI pentru a vedea un before-after Brevozyl&co
CLICK AICI pentru remedii naturale impotriva petelor si pistuilor

162 de comentarii:

  1. Cum de nu am dat de postarea asta mega utila?? Cuuuum? Si eu ma confrunt acum cu acnee din cauza la roche posay toleraine fond de ten .... Am zis ca incerc brevoxyl ul si daca nici cu asta nu scap,o sa vin special in Romania pentru a consulta un dermatolog.Aici nu de alta,dar nu m-as intelege cu ei... Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. @andreea-pai azi am facut-o :D sper sa ti mearga crema-mie mi-a fost intr-adevar foarte,foarte utila...nu te speria de deshidratare sau de usturimea din primele zile,caci in urmatoarele saptamani vei constata cum se usuca toti monstruletii:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici nu e... Dar zapacesc toate persoanele care vin din Romania aici.Sper ca o fata sa mi o aduca saptamana viitoare asa cum mi a promis.. Daca nu am sa vorbesc cu cineva din tara sa mi o cumpere. Se da doar pe reteta Brevoxylul?....

    RăspundețiȘtergere
  4. @andreea:nu se elibereaza oricui,fara reteta..si in plus este foarte ieftin pentru cate face inre 20-30RON..sper sa te ajute si pe tine..daca l incerci sa mi zici cum iti merge:*

    RăspundețiȘtergere
  5. @andreea:m-am exprimat gresit in prima propozitie de mai sus.Am uitat sa pun virgula dupa nu.Concluzie:se elibereaza oricui,fara reteta:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte buna postarea ta, nu am probleme cu acneea, insa imi pot imagina ce inseamna sa faci tot ce iti sta in puteri si sa nu obtii niciun rezultat. Ar fi trebuit sa discuti serios cu cei de la "clinica pacii", sa-ti inapoieze banii pe care i-ai cheltuit, pacalita de increderea cu care ti-au recomandat toate tratamentele acelea extrem de scumpe...

    Felicitari ca nu te-ai dat batuta si acum esti vindecata si felicitari ca ai postat experienta ta, sunt sigura ca va ajuta foarte multe fete..
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. @simona:nu eram foarte hotarata daca s-o fac sau nu..insa imipare bine ca mi-am luat inima in dinti si am spus tot ce aveam pe suflet..da adevarul e ca i-am cam secat pe ai mei de bani vara trecuta..insa nu cred k se pune problema de a recupera ceva..m-au aburit ceva de genul ca de acnee nu poti scapa dupa o zi pe alta,ca trebuie sa faci microdermoabraziune si extractii o data la doua spatamani..daca dadeam 200euro pe luna +transport +cheltuieli intermediare cred k intram in faliment:))oricum fetele sper sa inteleaga ca prin aceasta postare am incercat sa evidentiez ca DA exista un produs ce functioneaza impotriva acneei.Chiar daca acesta poate fi diferit de la o persoana la alta..Multumesc mlt:**

    RăspundețiȘtergere
  9. In cazul asta trebuie sa ajung la un medic dermatolog aici.Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. @andreea:poti incerca brevoxyl..am auzit ca multe fete au scapat de acnee cu ajutorul lui..oricum sunt sigura ca si u ai incercat atatea,cat unul in plus in minus nu prea conteaza:DNici eu nu ma prea asteptam sa mearga insa a mers..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e bun brevoxylul tuturor. Eu l-am incercat de mai multe ori temporar si dupa 2 saptamani de la fiecare folosinta m-am ales cu niste cosuri urate, fata ziceai ca e infectata, mi -au iesit "bube"- pt ca se puteau numi adevarate bube (groase si crescute tari pe sub piele), chiar si pe zonele unde nu am aplicat, gen-scalp, gat, piept. Plus ca iti usuca rau fata; Nu recomand asa ceva; in ultima luna am fost din nou la alti 2 medici dermatologi, mi a fost recomandat Mask gel plus...Acum sa vedem cum o fi si asta..Le-am incercat pe toate: unguente, creme, tratamente naturiste, antibiotice, masti, geluri scumpe si nu numai etc..Deja m-am plictisit sa ma lupt cu morile de vant..Dar o farama de speranta totusi mai exista...Pt un viitor mai "stralucit"

      Ștergere
  11. Foarte utila postarea si imi place mult cum scrii,chiar daca esti noua prin blogosfera. Nu este o singura postare de-a ta pe care sa nu o fi citit si,cel mai important,sa nu-mi fi placut.
    Mai ales review-urile.
    Dar as avea o rugaminte:nu ai putea schimba fontul?E cam obositor si am vrut sa-ti spun de mai mult timp dar am uitat.Sper sa nu te deranjeze dar chiar imi oboseste ochii.
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  12. @sunshine:iti multumesc din suflet...si sigur ca as putea sa-l schimb..dar nu prea am idee cum..m-ai putea ajuta?vreo culoare anume?credc ca ar trebui sa schimb si chestia din spate nu?

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma refeream la culoare si la fontul scrisului. Ar merge un negru si fontul ar merge un Arial.Dar e alegerea ta:*
    Pai:intri la Design apoi->Pagina de design a sabloanelor pentru Blogger si sunt acolo mai multe. Cred ca la "Avansat"ar trebui sa umbli pt modificarea fontului:)
    Cat despre chestia aia din spate,nu e deranjanta:P
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  14. @sunshine:scuze am incurcat fontul cu fundalul:))m am zapacit de tot..acum am schimbat si fundalul..si toate rau cam ipatoare..nu stiam ce sa aleg..no problem cu fontul..am ales arial black..sper sa fie ok..:*

    RăspundețiȘtergere
  15. Stiu ce ai simtit, crede ma. Am avut si eu mari probleme cu acneea si dupa cateva tratamente nereusite am gasit tratamentul care m-a ajutat mult: extracii in fiecare saptamana, baneocin pudra, o solutie preparata la farmacie, diane 35 si ROACCUTANE (o luna am luat chiar si 2 pastile pe zi). Daca nu stiai, acest medicament este foarte periculos, a fost chiar interzis in multe tari si are o groaza de efecte adverse(cam 5 foi A4 de citit). Mi a fost foarte frica sa incep acest tratament dar chiar nu mai vedeam alta solutie pt ca ajunsesem intr-o stare jalnica, atat mental cat si fizic.
    Pana la urma tratamentul a functionat. Am continuat insa sa iau diane 35 si iau de cativa ani buni si am vazut ca functioneaza pentru ca de fiecare data cand le intrerup mai mult imi apar cosurile acelea mari si dureroase...
    Mai folosesc si brevoxyl din cand in cand si a functionat si la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  16. @alina:Asta mi-a spus si mie dna dermatolog de la spitalul municipal ca daca nu functioneaza reteta asta,chiar nu mai are ce sa mi faca si mi va da roaccutane..Cred ca nu exista persoana care sa aiba acnee si sa nu fi auzit de el..Si eu cnd am auzit de el m-am cam speriat,insa daca nu functiona brevoxyl sigur il incercam.Ma bucur ca ai scapat in sfarsit.Eu ammai ramas cu urme,ca de nu m-am putut abtine sa nu le "deranjez".Si eu foloses baneocin,e chiar miraculos,usuca foarte repede,mai ales dupa ce bag eu mnutza in ele:))..Eu am oprit tratamentul si cu brevoxyl si cu crema pe baza de zinc,insa cred k va trebui sa ma apuc de ele dupa "DERMONU".Insa mai astept o saptamana-doua,ca e o groaza de lume ce asteapta sa vada daca intr-adevar e bun...Eu l-am luat mai mult pt urmele lasate de acnee,dar pana acum mi-a adus si cosuri.Rezultatele se vad din a treia saptamana cica..mai astept,dar apoi sigur trebuie sa ma apuc iar de brevoxyl,ca singurele nu cred ca trec..Tu cum ai scapat de urme?

    RăspundețiȘtergere
  17. o sa-mi cumpar si eu brevoxyl.sper sa aibe rezultate.nu am acnee grava,cateva cosuri pe frunte,mai nou pe nas,dar ma enerveaza:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cateva cosuri pe frunte a inceput si acneea mea:(( iar intr-o dimineata m-am trezit cu sute de cosuri pe intreaga fata asa din senin:( Du-te la un dermatolog, nu iti doresc ca simplele cosuri pe care le ai sa se transforme in acnee ca in cazul meu. Parerea mea ca la cel mai mic cos o vizita la medicul dermatolog nu strica, e pe gratis cu trimitere de la medicul de familie! Pupici:*:* Aveti grija de tenul vostru e mai important decat pare!

      Ștergere
  18. buna :) tocmai am vazut reclama la tv la DERMONU si am zis sa caut pareri ceva pe net si uite asa am dat de blogul tau :D eu folosesc de cateva luni isotrexin si si.a facut efectul, sunt multumita de rezultate fata de cum imi arata tenul inainte.dar de cateva zile observ ca incep sa imi apara cate un cos-doua si parca isotrexinul nu.si mai face efectul la fel de bine.ma gandesc ca poate s.a obisnuit tenul meu cu el.as vrea sa incep sa folosesc brevoxyl (mai ales ca nu am nev d reteta) dar oare are efect fara pastilutele respective?dar ca si ingrijire a tenului (in timpul tratamentului cu brevoxyl) ce produse foloseai?crema de zi, sapun etc. :D

    RăspundețiȘtergere
  19. @anonim-mie nu mi-a mers isotrexinul..dupa tratament eu foloseam crema brevoxyl singura si-si facea efectul.antibioticul a fost probabil pentru a stopa infectia din interior..iti recomand sa incerci..am folosit multe produse de ingrijire..(obisnuiesc sa le schim destul de des)nu cred ca asta conteaza..foloseste ce-ti merge tie bine,insa asigura te ca ai un gel de curatire in profunzime,un exfoliant bun/ o crema abraziva,o lotiune tonica,apa termala.Eu am folosit effeclar h gel pentru curatire si garnier pur-lotiune gel purificatore,apa termala retipalm/la roche possay,crema gommage-yves rocher sau cosmetic plant(am fct un review pe blog amandurora)cu sapun iti recomand sa ne te speli..am citit in multe carti ca nu prea e igienic..REPET-produsele de ingrijire ce mi merg mie,tie ti ar putea fi inutile..eu am tenul normal,cu tendinte de ingrasare.Insa cnd am folosit brevoxyl a devenit normal cu tendinte de uscare,ba chiar batea spre un ten uscat.Importanta este crema hidratanta ce o folosesti,produsele de ingrijire pot varia.Foloseste ce-ti merge tie si cu ce te simti bine.Tine cont de tipul tenului tau

    RăspundețiȘtergere
  20. stiu ca e posibil ca la mine sa nu aiba aceleasi efecte fie produsele de ingrijire fie brevoxylul dar aveam nevoie de o parere :D oricum ma gandesc serios sa incep sa folosesc brevoxylul zilele astea si sa vad si ce produse de ingrijire achizitionez.am auzit foarte multe pareri pro si contra despre diferite produse si tot amanam momentul folosirii lor dar am sa incerc ce ai folosit tu, poate se potrivesc tenului meu. oricum ms mult d sfaturi si revin cu pareri :* imi place foarte mult blogul tau :D succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  21. @anonim:multumesc din suflet:*sper sa-ti mearga si sa scapi de acnee.

    RăspundețiȘtergere
  22. citisem pana la jumatate si vroiam sa iti recomand brevoxylul:) si apoi am vazut ca il folosesti.saracuta de tine cate ai indurat!ma bucur ca ai scapat.aceleasi probleme le-am avut si eu+mici depresii,incat nu mai vroiam sa ies din casa.dupa ce am fost la 4 dermatologi,am zis ca e cazul sa ma documentez eu.si am descoperit brevoxylul.am inceput sa am o dieta mai corespunzatoare si acum,dupa multi ani de chin,ma declar multumita de tenul meu.:*

    RăspundețiȘtergere
  23. @lazycat:felicitari:*stiu ca e foarte greu ca dupa ce ai suferit de acnee ,sa poti sa ai un ten de care sa fi mandru:Dintr-adevar brevoxyl face minuni:X

    RăspundețiȘtergere
  24. Desi dna dermatolog imi storcea cosurile nu am ramas cu nici o urma. Insa am pete pe fata, nu foarte multe si par mai mult alunite (spre norocul meu). Am auzit ca pentru tenul gras ar fi bun si Retin A dar tratamentul asta trebuie facut toamna/iarna pentru ca e fotosensibilizant si trebuie folosita protectie mare si in timpul tratamentului si dupa. Am incercat si eu tratamentul asta iarna care a trecut (pot sa spun ca am vazut chiar o micsorare a porilor) dar l-am intrerupt pentru ca mi-a uscat excesiv anumite portiuni ale fetei. O sa ma inarmez cu o crema de protectie solara buna si una pentru uscaciunea fetei datorata tratamentelor accneice si o sa mai incerc la iarna.

    RăspundețiȘtergere
  25. @alina:si in cazul lui brevoxyl tot la fel e..nu ai voie sa te expui la soare,si iti trebuie o crema spf50+hidratanta..si asta usuca la fel..de fapt toti derivatii vitaminei a sunt fotosensibili si usuca pielea.Si mie mi le stoarce cosmeticiana si nu raman urme,insa cnd mi le storc eu e prapad:))

    RăspundețiȘtergere
  26. Salut,

    Am descoperit de 2 zile blogul tau ...si ti-am citit majoritatea postarilor tale ,unele de 2 ori :). Ieri am inceput si eu tratamentul cu brevoxyl si doxiciclina (am mai folosit acest antibiotic acum cativa ani la recomandarea dermatologului) si deasemenea mi-am cumparat SO Totally Clean,deep pore cleanser, de la 10.06. Sper sa pot spune si eu peste o luna, gata astazi nu mai folosesc fond de ten :(.

    Am un intreg ritual pe care il fac inainte de a iesi din casa:
    - curatat bine tenul
    - dat cu crema pentru reglare sebum (Avene);
    - primer si apoi fond de ten (Yves Roche)
    - corector (Yves)
    - pudra translucida (tot Yves);
    Mi-e rusine sa ies altfel, parca toata lumea se uita la fata mea (chiar si machiata).
    Eh, multe de spus...putin timp la dispozitie.

    Daca stie vreuna dintre voi de unde as putea cumpara produse din gama Dermablend i-as ramane profund recunoscatoare.

    RăspundețiȘtergere
  27. @carmen:e chiar amuzanta ultima parte..:))si eu caut de muult timp si tot intreb de gama Vhichy dermablend..insa fara succes in magazine..am gasit ceva pe net la 84RON,insa nu m -am incumetat sa-l cumpar deoarece deja il gasisem pe revlon colorstay.Sa sti ca te inteleg perfect..si eu ies din casa cu fdt+corector+pudra..Suntem doua care am inceput tratamentul cu brevoxyl..daca mi ai citit si postarea cu a doua opinie despre porcaria de crema dermonu,probabil stii ca am iar acnee..insa azi e prima zi de brevoxyl si desi pare ciudat imi simt tenul cu mult mai putin sebum,mai uscat,si unele cosuri sunt parca uscate..Bafta cu tratamentul sper sa scapi definitiv de ele.

    http://shopping.flu.ro/showroom/vichy+dermablend/
    [uite-l aici la 102RON]

    RăspundețiȘtergere
  28. Tks, sunt optimista :) si ma bucur sa aud ca macar la cineva da roade tratamentul. De multe ori mi s-a intimplat si mie ca in primele zile sa zic ca am dat peste o mana cereasca si dupa ...sa imi apara mai rau sau sa stagneze procesul, sa speram ca acum nu o sa fie asa. Am gasit pe multe site-uri romanesti produsele dermablend , insa nu ma incumet sa iau de la ei fiindca ma gandesc ca sunt facaturi si dau peste alte dandanale. Legat de ce ai spus mai sus, crema minune dermonu, nu am cumparat niciodata de la firmele de tipu asta fiindca am cunoscut o persoana ce aparea in una din reclame, si omu spunea orice pt niste banuti. Daca e nevoie sa platesti pentru ca sa ti faci reclama, atunci nu e buna :).

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa nu uit, am vazut ca vinde cineva pe Ocazii niste monstre ...insa cum a vazut ca nu ii scade stocul m-am gandit ca are review-uri proaste omu
    http://www.okazii.ro/catalog/56635441/fond-de-ten-vichy.html

    RăspundețiȘtergere
  30. @carmen:cred ca a fost greseala vietii mele crema dermonu..si eu sper sa dea roade tratamentul..nici eu nu am am foarte mareincredere ca e originaluldermablend..tot sper sa l aduca cei de la vichy si la noi..Bafta:*

    RăspundețiȘtergere
  31. @carmen:pe mine ma cam tenteaza..dar daca nu e original,n am chef sa mi iasa tot felul de monstrulei,,acum cum ne dam seama daca e celoriginal??i-am pus o intrebare,insa depinde de calitatea lui ca OM daca ne raspunde sincer:D

    RăspundețiȘtergere
  32. buna...ma numesc ion și aș dori sa aflu daca brevoxyl poate sa ajute la așa ten cum am eu -foarte și foarte gras si cu cosșuri pe fața...și ce doresc sa mai zic am fost și la spital și am dat și analize și mia-u gasit (ACNEE VULGARA PULPUOASA) nici nu inteleg ce au scris doctorii aceștea...ceva de genul acesta.. și ce aș mai dori sa adaug am stat in spital 10 zile și mia-u dat pastile si imi faceau injectii imi luau singe din vina si imi puneai in buca si cu aloe timp de 7 zile și ce folos.. cum am venit acasa și nu luam pastile .. iara imi incepeau sa-mi iasa.. insa cit pot sabeau pastile toata viata...sufer de acnee de la 12 ani și acuma sunt student și tot sufar nușstiu ce sa mai fac am fost nuștiu la cîți dermatologi unul mi-a propus ROACCUTANE insa am vazut pe net despre el și parca ma tem sa-l eu acuma ma folosesc de un gel teen derm insa nu ajuta deloc vadca ma spal dimineata si seara cu el și nici un folos ... va rog tare mult dațimi un sfat daca se poate ce sa mai fac ca sa le opresc imi ies pe fața cu puroi.. si nuștiu ce sa mai fac toți prietenii mei nau așa ceva ți deja m 20 de ani și turb cind vad cami iesă... ce sa mai folosesc..??!!! mersi anticipat...

    RăspundețiȘtergere
  33. @ion:crede-ma te inteleg,insa eu nu pot sa-ti spun decat ce am incercat eu si ce a functionat pentru mine..Am trecut si eu prin foarte multe si imi cam pierdusem sperantele ,dupa miile de euro cheltuite pe diverse tratamente/pastile/creme..Nu sunt dermatolog,insa poti incerca aceasta crema..Rau nu are ce sa-ti faca,citeste prospectul sa nu fi alergic la vreunul din ingrediente.Si eu aveam tenul gras-insa brevoxyl usuca foarte tare..o sa l ai chiar uscat in timpul folosirii..apoi o sa devina normal/mixt sau cu tendinte de ingrasare..Sper sa-ti mearga si sa fie bine si pentru tine..

    RăspundețiȘtergere
  34. @Let's make a diva- dermonu din cite am vazut la tine nu face sa mi-l procur... spunem-i te rog tu de citi ani te lupti cu ele?!!

    RăspundețiȘtergere
  35. @ion-eu am scapat de acnee cu brevoxyl:D Dermonu chiar nu ti-l recomand;)
    Pai la mine nu a fost chiar o forma severa..mi-au aparut mai multe dupa 4 saptamani de dermonu:( insa am avut acnee de la vreo 14-15 ani,acum avand 19 jumatate

    RăspundețiȘtergere
  36. ok mersi de incurajare te mai anunt daca ceva... efecte bune cu brevoxyl...mine plec sa mi-l procur... mersi mult de sfat...

    RăspundețiȘtergere
  37. @ion:multa bafta si sper sa functioneze si la tine..nu te speria daca la inceput o sa te ustura(eu alergam pe fata si mi faceam vant din 5 in 5 secunde)insa dupa cateva aplicari usturimea dispare..:D

    RăspundețiȘtergere
  38. frica eu am uitat de cuvintul acesta demult cite injectii am luat si vitamine dureroase imi puneau ca nu-mi simteam buca deloc .. poate sami arda si fata de tot insa sa ajute .. please god help me.. mersi DIVA sau cum te numești tu.. si tie tot iti urez bafta sa iti treaca insa nuștiu daca nu-mi mai ajuta nici acesta precis ca nu mai ies nicaieri...

    RăspundețiȘtergere
  39. @ion:nu-ti pierde increderea..chiar daca nu ti merge asta,continua sa speri..sigur exista ceva ce se potriveste fiecaruia dintre noi..incearca un dermatolog bun,poate ti prescrie ceva nou..insa daca spui ca nici pastilele nu te-au ajutat..Ai incredere si sper din tot sufletul sa-ti mearga:*

    RăspundețiȘtergere
  40. mersi . si ție la fel ... pastilele mia-u ajutat insa cit timp le beeam dupa ce nu am mai baut pastile au inceput sa apara... da ... dermatologi buni tare greu gasești acuma ... nimeni nu prea dorești saști faca un bine ...astai viața...

    RăspundețiȘtergere
  41. @ion:sa am avut si eu experiente destul de diferite cu dermatologii..astia de la clinicile private am impresia ca nu parca nu vor sa ti treaca acneea..pentru a avea ei mai multe sedinte&tratamente cu tine..sau unii care te cheama de 10 ori si au pretentia sa folosesti produse de la clinica lor:(
    e destul de jenant pentru ei ca profita de necazul altora:(

    RăspundețiȘtergere
  42. @carmen:mi-am luat dermablendul:D zilele astea trebuie sa-mi vina..promit un review si un after&before..:)sper sa fie originalul

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna,

    Am si eu acnee pe zona fruntei de aprox 4 ani, am incercat si eu tot felul de tratamente care nu au dat rezultate.Cea mai mare greseala pe care o fac toti tineri iau tot feluri de tratamente dupa ureche(chiar daca aceste tratamente sunt prescrise de dermatolog).

    Ca sa scapati de acnee in primul rand face-ti o analiza medicala (eu mi-am facut aceasta analiza la CANTACUZINO din Bucuresti http://www.cantacuzino.ro costa in hur de 30 RON)dupa ce aveti rezultatul analizei mergeti la un dermatolog sa va prescrie un tratament.

    Nu o sa regretati !
    SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  44. @bubu:ai dreptata..uneori tratamentele dupa ureche iti pot face mai mult rau si iti pot agrava acneea

    RăspundețiȘtergere
  45. buna
    Am citit postarile voastre si sunt foarte incantata.Am mai multe cosuri pe obraz nu pot zice ca am acnee. Asi vrea si eu sa incep tratamentul cu brevoxyl si cu dioxicilina.Oare imi da de la farmacie dioxicilina ?

    RăspundețiȘtergere
  46. Am vazut niste poze cu eractia provocata de dermonu. Aceasi problema cum ai avut si tu am aceasi cosuri

    RăspundețiȘtergere
  47. @anonim1:nu stiu..insa poti intreba:)sper sa ti mearga si tie tratamentul si sa revii cu pareri pozitive despre aceasta crema minune:)

    RăspundețiȘtergere
  48. @anonim2:imi pare rau..saincer nu aveam mari asteptari de la dermonu,insa nu credeam ca mi vor aparea cosuri..promit solemn sa nu mai cumpar niciun produs skincare de la teleshopping:))

    RăspundețiȘtergere
  49. Am inceput tratamentul de 4-5 zile si deja se vede o schimbare in bine, sper sa-mi treaca toti monstri.

    RăspundețiȘtergere
  50. A incercat careva metoda descris de acest personaj? http://www.scapa-de-cosuri.eu/
    Astept un raspuns. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  51. eu am folosit roaccutane... la mine era groaznic, eu aveam si pe piept si pe gat si spate... fiecare por era afectat. am luat 2 ani de zile, dar am facut o pauza de 3 luni la un moment dat pentru ca mi se albise irisul e la ochiul drept. dar apoi cand le-am reluat nu am mai patit acest lucru. am insa o sensibilitate crescuta la ochi.. mi se inrosesc capilarele, ma ustura. dar a meritat toti banii.. la cat zynerit si brevoxyl si skinoren si multe altele.. vitamine, unidox, azitrox etc. am folosit nu si-au facut treaba cum a facut roaccutane.. acum folosesc anticonceptionale si masti homemade.. :D cel mai mult imi placea la roaccutane ca nu mi se mai ingrasa parul de la el :D era genial in privinta asta !

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna , si eu sufar de acnee juvenila am 17 ani inca din clasa a 4-a sufar de aceasta problema am fost ma multi medici dermatologi . prima dmna dermatolog mi-a dat eritromicina care trebuia sa o iau timp de o luna, zineryt si skinoren , a functionat imi disparusera cosurile fiindca eram lina , dar dupa o perioada nu a mai mers deoarece se obisnuise tenul. Am facut pauza cam 3-4 luni dupa care au inceput sa apara mai multe , am mers iar la dermatolog tot zineryt mi-a dat fara nicio speranta :(( .O doamna farmacist mi-a recomandat acneon de la wlmark care trebuie luat cel putin 2 luni intr-o cutie sunt 30 de pastile si se ia 1 pe zi sunt la a 2-a cutie , mai folosesc si o apa termala de la avene.De doua zile folosesc brevoxyl sper sa fie bun e ultima mea speranta nu stiu ce sa mai fac am ic ercat o groaza de produse , di fericire cosurile dupa spate si zona decolteului au disparut foarte mult fara sa le fac nmk :D

    RăspundețiȘtergere
  53. Nu stiu prea bine cine esti sau daca vei citi mesajul asta, dar un lucru stiu sigur:MI-AI SALVAT VIATA!
    In prezent am 17 ani(baiat), am inceput sa observ pe la 14 ani ca tenul meu incepe sa capete niste bubite mici in abundenta in zona fruntii insa nu i-am dat prea multa importanta caci erau vizibile doar daca batea lumina dintr-un anumit unghi spre mine.Prin clasa a 9-a aveam o freza de aceea cu bretonu pana la ochi doar ca sa mai acopar acele "bubite" care acopereau pur si simplu fiecare punctisor de pe fruntea mea si care incepusera deja sa se imflameze pt ca incepea sa le sparg de nervi(restul fetei era clean as a baby).Nu pot sa zic ca aveam o problema grava cu acnea comparativ cu ce vedeam la unele persoane,dar o problema totusi era.
    Pana e la 16 ani jumate am incercat ceva produse dar degeaba.La putin timp dupa ce am implinit 17 fruntea inca era acoperita in abundenta dar nu se mai imflamau atat de tare, erau cumva in piele ("whiteheads" e denumirea in engleza)si cum am mai zis erau vizibile doar cand batea soarele/lumina de undeva din lateral,cand am observat ca incepeau sa se extinda si pe restul fetei , respectiv barbie si obraji, locuri unde nu aveam fata atat de uleioasa ca fruntea si dupa ce storceam unul ramanea o pata mov care apoi se facea maro si care ramanea asa,spre deosebire de frunte unde sebumul in exces rafacea foarte repede urmele ramase dupa un cos stors.
    In momentul acela am zis "GATA, CACATUL ASTA TREBUIE SA DISPARA DE PE FATA MEA!!!".Vreau sa spun ca pana acum 2 saptamani, cand am dat de acest subiect pe blogul tau,am incercat creme,geluri,exfoliante,remedii naturale facute in casa,dermatolog,s.a chiar mi-am cumparat o carte care promitea ca printr-o anumita dieta(scumpa)de vreo 4-5 sapt ve-i scapa definitiv si cand am incercat si acesta dieta care m-a terminat psihic, am trecut prn depresii, am ajuns si la spital, put si simplu ajunsesem un psihopat, si nu a mers, nici nu stiu cum sa descriu cat eram de terminat.Cu toate ca am invatzat multe despre alimentatie de la acea carte pur si simplu punerea in practica a acestor lucruri nu m-a scapat de acne, era exact la fel.
    Cu cateva seri inainte sa descopar acest topic in fiecare seara inainte de culcare imi imaginam cum ar fi ziua cand o sa-mi privesc tenul in oglinda si o sa-l vad ca un drum european si nu un drum de tara-fin si imaculat.

    RăspundețiȘtergere
  54. Intr-o seara am scris pe google "am scapat de acnee cu" in speranta ca voi gasi povestea cuiva care a incercat ceva si a mers.Pac blogul tau, am citit si mi-am zis ca la cati bai am dat pe atatea chestii, 20 de lei pt acest brevoxyl e o picatura in plus intr-un bazin de apa.L-am cumparat si l-am aplicat 2 zile numai seara in cantitate foarte mica doar pe frunte apoi in urmatoarele 5 zile si dimineata si seara (aceeasi cantitate si la fel doar pe frunte).Pur si simplu il aplicam dupa curatarea tenului dar nu-i dadeam prea multa importanta, nu ma ardea, nu se vedea.Intr-o dimineata prin ziua a 5 de folosire a brevoxylului(fara nici un fel de crema hidratanta in paralel) m-a duc in fata oglinzii si batea lumina foarte puternic de afara si ma uit atent...ma uit mai bine...si ma mai uit odata ..ma spal pe fata si ma uit iar si mi-am zis:"CE MAMA DRACULUI TOCMAI S-A INTAMPLAT?:|"
    Fruntea mea era pur si simplu lipsita de orice impuritate care poate exista pe un ten, si ma tot uitam din orice unghi poate nu vad eu bine, dar nu, vedeam bine....In momentul acela am intrat in stare de soc, pur si simplu nu-mi venea sa cre.M-am imbracat in pantaloni de trening si am iesit de nebun si alergam prin oras(facand FreeRuning mai exact, un sport urban)..eram entuziasmat peste puterea de exprimare a cuvintelor ca in sfarsit am reusit sa fac ce-mi doream de 3 ani de zile.


    Acum, lasand la o parte povestea mea probabil plictisitoare pentru tine, totusi am o mica problema la care sper sa ma ajuti cu un raspuns.La 3-4 zile dupa"dimineata socanta" continuand cu brevoxylul(fara crema hidratanta) pielea mea de pe fata a inceput sa se cojeasca in abundenta, adica am multa piele moarte ceva in genul aceleia de pe calcaie dupa ce acu speranta ca o inlatur cu atat se vede mai tare.Am oprit brevoxylul pt ca daca mai continuam pur si simplu nu se mai opreau randurile de piele moarta sa iasa la suprafata.Tenul e curat dar nu stiu cum sa inlatur pielea aceea moarta ca sa pot folosi in continuare medicamentul.Stiu ca e normal sa se intample asta, nu m-am speriat cand am vazut, dar totusi cum scap de chestia asta?Am incercat cu exfoliere dar nu s-au intamplat prea multe.Un raspuns de la tine l-as aprecia foarte mult si vreau sa stii ca mi-ai salvat viata, mi-ai redat incredearea si m-ai facut sa ma simt bine in pielea mea datorita acestei postari.Iti doresc tot ce-ti doresti!:X .Astept un raspuns...

    RăspundețiȘtergere
  55. @serban:ma bucur din suflet pentru tine... pai pielea aceea moarta a aparut tocmai din cauza ca nu ai folosit crema hidratanta..brevoxyl trebuie folosit doar dupa ce in prealabil ai folosit o crema cu un factor puternic de hidratare..eu am folosit la roche possay effaclar h(e speciala pentru a fi folosita dupa tratamentul ipotriva acneei,insa e pentru tenul gras).acum pe timpul iernii pentru mine a devenit cam nefolositoare,folosesc si masti hidratante pe langa crema pentru a scapa de cojite:)
    deci in concluzie iti recomand sa folosesti inainte de brevoxyl o crema hidratanta..exfolierea ajuta sa stii,insa abraziune nu mastile acelea peel-of care se mai numesc si "exfoliante"..
    Bafta cu tratamentul!

    RăspundețiȘtergere
  56. 1.Am o crema hidratanta de la Avon care cica e speciala pentru sezonu de iarna care cotine vitamina A si C, dar in prospectul brevoxylului spune"A nu se folosi o crema hidratanta ce contine derivati de vitamina A".Ce concluzie as putea trage, o pot folosi sa nu?

    2.Care e mai exact diferenta dintre abraziune si mastile peel-of?:-??

    RăspundețiȘtergere
  57. trec si eu prin pb ta cu DERMAVITAL. se pare ca dupa 3 zile de aplicat cremele lor,.. tenul meu fara mari imprefectiuni( cateva cosuri si puncte negre ce se infectau daca le scoteam prin metode traditionale), e total iritat. ma mananca si vreau sa stiu daca e posibil sa scapi de masca si acasa.LA A DOUA SEDINTA CE SE INTAMPLA MAI EXACT? mai face microdermabraziune .. sau doar inlatura peelingul printr-un procedeu stiut doar de ei? pt ca sincer, cosmeticiana vrea sa ma tina 7 zile.. au trecut 4 si nu mai rezist. 350 de euro aruncati... din greseli invata omul.... ANDREEA.

    RăspundețiȘtergere
  58. serban sa tii ca eu folosesc retin a(o crema derivat vit a)si nu am patit nimic..conditia ar fi sa folosesti derivatul de vitamina a seara ,iar dimneata brevoxylul..mie nu i s intamplat nimic,insa cred ca erita sa investesti intr o crema buna..sunt multe crme hidratante care te pot ajuta si au un pret ai mult dect accesibil

    RăspundețiȘtergere
  59. @anonim: e sarlatenie pe fata..si eu am stat 7 zile cu maclavaisul acela pe fata si nu s a observat ncio schimbare..pe mine ma si manca dar ma si ustura ingrozitor de tare..imi venea sa mi mulg pielea..mai ales cand mi au pus porcaria aia pe fata,credeam ca m au ars:(( da o sa ti propuna in continuare microdermoabraziune,oxyjet si tot feluri de proceduri care mai de care ai scumpe..o sa te fraiereasca cu faza ca"vai dar peelingu nostru actioneaza in profunzime si d aia ti au iesit cosuri in astea 7 zile in care nu te ai spalat pe fata si ca vai o sa se vada mi tarziu..numai inciuni!!!

    RăspundețiȘtergere
  60. si eu sufar de acnee in momentul de fata...am cautat informatii despre dermonu si am dat de postarea ta!la fel ca si tine si ca multi dintre cei care sufera de acnee,am incercat diferite creme,tratamente,geluri,am renuntat la multe alimente daunatoare,am fost si la dermatologi,etc!am avut cosuri din clasa a 6 a,acum sunt in clasa a 12 a si am acnee de aprox 1 an!mi se pare ceva normal sa ai acnee,insa ma deranjeaza faptul ca imi apar semne,asta ma infricoseaza!cum astept sa vad ce rezultate imi da gelul dermonu,inca nu l-am incercat!

    RăspundețiȘtergere
  61. ultimul dermatolog la care am fost nu mi-a prescris nimik folositor pt tenul meu,insa mi-a deschis ochii si datorita lui am aflat de o problema de care sufar si nu stiam !mi-a recomandat sa merg la un GINECOLOG!mi sa parut absurd...ce treaba are acneea cu ginecologul?!dar am descoperit ca are...sunt fata si am aflat ca am chist ovarian. doamna ginecolog mi-a dat anticonceptionale(nu orice anticonceptionale,ci unele care ajuta la retragerea chisturilor)Asa ca sfatul meu este sa intrebati si un ginecolog,indiferent daca esti fata sau baiat!daca vreti sa mai vorbim si sa va dau mai multe detalii ma gasiti pe francisca_nst@yahoo.com!vreau sa va ajut pt ca stiu prin ce treceti

    RăspundețiȘtergere
  62. Spune-mi si mie daca am inteles bine . Unidox-ul l-ai luat cate o pastiluta timp de 3 luni fara intreruperi , nu ? Dar Sicovitul B6 cum l-ai luat ? Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  63. @alina13: nu poti lua antibiotic decat la sfatul medicului tau dermatolog..da eu am luat o pastila de unidox si una de sicovit b6 zilnic,fara intrerupere..insa iti recomand sa-ti faci niste analize si sa mergi la un nutritionist,care in baza acelor analize iti va prescrie antibioticul potrivit tipului tau de acnee

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna ! Din ce am inteles Unidox luai cate o pastiluta pe zi timp de trei luni ,dar Sicovitul B6 cum il luai ? Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  65. buna! am 16 ani si am acnee de 4 ani .... fac doar in jurul guri.am incercat de toate dar nu au disparut.Vreau sa stiu daca a functionat la voi aceasta reteta:) multsumesc

    RăspundețiȘtergere
  66. Salut,

    Imi poti spune te rog reteta data de dermatologul tau pt crema preparata in farmacie? Pt ca mare lucru nu se intelege. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  67. imi poti spune si mie te rog planul de tratament pe o zii..adica na..cum sa folosesc tratamentu..ca nu inteleg ce scrie pe foaie:)

    RăspundețiȘtergere
  68. Buna, eu caut brevoxyl de o spatamana in Bucuresti in farmacii si toata lumea imi spune ca nu au pentru ca nu s.a mai important, daca voi ati gasit imi puteti spune si mie de unde pentru ca eu nu gasesc :(

    RăspundețiȘtergere
  69. Si crema asta brevoxyl dupa utilizare, dupa ceai vazut rezultate foarte bune nu ai ramas cu nici un fel de " urme, pete" ?

    RăspundețiȘtergere
  70. Hello! I've been following your weblog for a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Lubbock Tx! Just wanted to say keep up the good work!

    Feel free to surf to my weblog - jordan Femme

    RăspundețiȘtergere
  71. imi pare tare bine ca ti'am vazut postarea...chiar azi am fost si eu la dermatolog si mi'a dat reteta cu antibioticul asta "Unidox Solutab" si cu o solutie asa preparata...sper sa fie ok..am mari probleme cu acneea...diagnosticul meu fiind "acnee vulgara"...sper sa functioneze..chiar sunt complexata de aceasta acnee..:(

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna Madellinne, vroiam sa te intreb cum ti-a prescris doctorul Unidox, in ce doza zilnica si cat timp.
    Multumesc frumos....spor la tratament si sa fie cu leac.
    Sarbatori fericite tuturor! Multe impliniri si realizari.
    Multumesc "Let's make a diva" mult pt. blogul si postarea ta foarte utila si implicarea in aceasta situatie pt. ai ajuta si pe cei care sufera de aceeasi problema pe care ai avut-o si tu.

    RăspundețiȘtergere
  73. Thankfulness to my father who shared with me on the topic of
    this website, this web site is truly remarkable.

    my blog post Cheap Louis Vuitton Bags

    RăspundețiȘtergere
  74. I am sure this piece of writing has touched all the internet viewers, its really really pleasant paragraph on
    building up new weblog.

    Here is my site Kris Letang Jersey

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna..imi poti spune si mie la ce doctor dermatolog ai fost? Eu sunt tot din provincie..si eu am facut peeling..groaznic..nu vrea sa imi aduc aminte..fara sa vad rezultate..zyneryt folosesc dar cred ca nu mai are nici un efect..brevoxyl am folosit ..acum n.am mai gasit..si unidox am luat si eu de cateva ori..si mi.a mers bine..dar acum nu mai am reteta sa imi mai iau..Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  76. I think that everything said made a great deal of sense.
    But, what about this? suppose you added a little information?
    I am not suggesting your content isn't good, however suppose you added a title to possibly grab folk's attention?
    I mean "Cum am scapat de acnee!" is kinda plain.
    You ought to look at Yahoo's home page and see how they create article headlines to get people to click. You might add a video or a pic or two to get readers interested about everything've got to say.

    In my opinion, it would make your posts a little livelier.



    Stop by my page link

    RăspundețiȘtergere
  77. If some one needs to be updated with most recent technologies
    afterward he must be pay a quick visit this web site and be up to date all the time.


    Check out my web site; Louis Vuitton Handbags

    RăspundețiȘtergere
  78. I do not even know how I finished up here, but I thought
    this post used to be good. I do not know who you might be but definitely you are going to a
    famous blogger if you are not already. Cheers!

    My web page :: Louis Vuitton Bags

    RăspundețiȘtergere
  79. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on
    the net the simplest thing to be aware of. I say to you,
    I definitely get irked while people think about worries that they
    plainly don't know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

    Here is my site; Michael Kors Handbags

    RăspundețiȘtergere
  80. Simply desire to say your article is as amazing. The clearness in your post
    is just great and i could assume you are an expert on this subject.
    Fine with your permission allow me to grab your
    feed to keep up to date with forthcoming post.

    Thanks a million and please keep up the rewarding work.


    Feel free to surf to my web site :: Michael Kors Outlet

    RăspundețiȘtergere
  81. I do not even know the way I stopped up right here, but I thought this post
    was good. I do not understand who you might be however definitely
    you're going to a well-known blogger should you are not already. Cheers!

    Also visit my blog: Louis Vuitton Handbags

    RăspundețiȘtergere
  82. This information is worth everyone's attention. When can I find out more?

    My web page - NFL Jerseys Wholesale

    RăspundețiȘtergere
  83. Your way of explaining the whole thing in this paragraph is in fact nice, all can without difficulty be aware of it,
    Thanks a lot.

    my weblog ... wealthwayonline.com

    RăspundețiȘtergere
  84. I was curious if you ever considered changing the structure
    of your blog? Its very well written; I love what youve got to say.

    But maybe you could a little more in the way of
    content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only
    having 1 or two pictures. Maybe you could space it out better?


    My web page: Get the Facts

    RăspundețiȘtergere
  85. Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem
    to be running off the screen in Chrome. I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I thought I'd
    post to let you know. The design look great though!
    Hope you get the issue fixed soon. Thanks

    My web page Get More Information

    RăspundețiȘtergere
  86. I visit every day a few sites and sites to read posts, however this weblog offers quality based posts.


    My blog; Louis Vuitton Handbags Outlet

    RăspundețiȘtergere
  87. If you would like to grow your experience simply keep visiting this web site and
    be updated with the latest information posted here.

    Feel free to visit my web page ... Cheap NFL Jerseys

    RăspundețiȘtergere
  88. I got this web site from my friend who informed me on the
    topic of this website and now this time I am browsing
    this web page and reading very informative content at
    this place.

    Here is my web site ... Air Jordan Pas Cher

    RăspundețiȘtergere
  89. Hi there, yeah this paragraph is really pleasant and I have learned lot of things from
    it on the topic of blogging. thanks.

    My page Cheap NFL Jerseys

    RăspundețiȘtergere
  90. If you are going for best contents like me, simply visit this web page all the time because it offers feature contents, thanks

    Look into my webpage: Mario Lemieux Black Jersey

    RăspundețiȘtergere
  91. Thank you a lot for sharing this with all of us you actually recognise
    what you are speaking approximately! Bookmarked.
    Kindly additionally visit my site =). We may have a hyperlink change agreement between us

    Look at my blog post: Mulberry Outlet

    RăspundețiȘtergere
  92. I pay a quick visit everyday a few web sites and blogs to read content, but this blog offers quality based posts.


    Here is my web blog ... Chaussure Air Jordan

    RăspundețiȘtergere
  93. Great post. I used to be checking constantly this blog and I am impressed!
    Extremely useful info specially the final part :
    ) I deal with such information much. I used to be looking for this particular information for a long time.
    Thank you and best of luck.

    Also visit my blog :: Air Jordan

    RăspundețiȘtergere
  94. Hello there, I discovered your blog by the use of Google even as looking for a similar
    topic, your web site got here up, it seems great. I've bookmarked it in my google bookmarks.
    Hello there, just turned into alert to your blog via Google, and found that it's truly informative.
    I'm going to be careful for brussels. I will appreciate should you continue this in future. Lots of folks might be benefited out of your writing. Cheers!

    Take a look at my web site ... Abercrombie France

    RăspundețiȘtergere
  95. continuously i used to read smaller content which also clear their motive,
    and that is also happening with this paragraph
    which I am reading here.

    Also visit my website - Cheap Oakley Sunglasses

    RăspundețiȘtergere
  96. Terrific article! This is the kind of info that should be shared
    across the web. Shame on Google for not positioning this publish upper!
    Come on over and discuss with my web site
    . Thank you =)

    Here is my web blog - Chaussure De Foot

    RăspundețiȘtergere
  97. I am really impressed together with your writing talents and also with the structure to your blog.
    Is that this a paid topic or did you modify it your self?

    Anyway keep up the nice high quality writing, it is uncommon to peer a great blog like this one these days.

    .

    My web blog; Authentic Evgeni Malkin Jersey

    RăspundețiȘtergere
  98. It's wonderful that you are getting ideas from this piece of writing as well as from our argument made at this time.

    Feel free to visit my web site ... Michael Kors Canada

    RăspundețiȘtergere
  99. It's impressive that you are getting ideas from this paragraph as well as from our argument made at this place.

    Also visit my homepage: http://slc-wireless.com/abercrombie-pas-cher.html

    RăspundețiȘtergere
  100. This design is steller! You obviously know how to keep a reader entertained.

    Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well,
    almost...HaHa!) Excellent job. I really loved what you had
    to say, and more than that, how you presented it. Too cool!


    my homepage :: Cheap NFL Jerseys

    RăspundețiȘtergere
  101. Hello! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay. I'm definitely
    enjoying your blog and look forward to new updates.

    Feel free to surf to my web site Montre Guess

    RăspundețiȘtergere
  102. Does your site have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd
    like to shoot you an email. I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it grow over time.

    Feel free to visit my website :: Louis Vuitton Purses

    RăspundețiȘtergere
  103. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems
    as though you relied on the video to make
    your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos
    to your site when you could be giving us something informative to read?


    Here is my web site: nfl jerseys cheap

    RăspundețiȘtergere
  104. We're a gaggle of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your web site provided us with helpful info to work on. You've done a formidable process and
    our whole neighborhood can be grateful to you.

    Feel free to surf to my web-site: Read More Here

    RăspundețiȘtergere
  105. Just want to say your article is as surprising.
    The clarity on your post is just nice and that
    i can assume you're an expert on this subject. Well along with your permission let me to clutch your feed to keep up to date with coming near near post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

    Feel free to visit my weblog Air Max One

    RăspundețiȘtergere
  106. Quality articles is the main to be a focus for the viewers to visit the web page,
    that's what this site is providing.

    Also visit my homepage: click for Source

    RăspundețiȘtergere
  107. Hey there! I understand this is kind of off-topic but I needed to
    ask. Does managing a well-established blog
    such as yours require a lot of work? I'm brand new to writing a blog but I do write in my diary daily. I'd like to start a blog
    so I will be able to share my experience and feelings online.

    Please let me know if you have any recommendations or tips for brand
    new aspiring blog owners. Appreciate it!


    Feel free to visit my blog post: Christian Louboutin UK

    RăspundețiȘtergere
  108. Hey! Would you mind if I share your blog with my zynga group?
    There's a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thank you

    my blog; click for source

    RăspundețiȘtergere
  109. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
    Look advanced to more added agreeable from you!
    However, how could we communicate?

    Here is my web page - Sac Louis Vuitton Pas Cher

    RăspundețiȘtergere
  110. This is my first time visit at here and i am truly impressed to read
    all at one place.

    Look into my web page Louis Vuitton Pas Cher

    RăspundețiȘtergere
  111. I always emailed this web site post page to all my
    friends, since if like to read it next my contacts will too.


    My homepage Michael Kors Outlet

    RăspundețiȘtergere
  112. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
    I'll make sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I will certainly comeback.

    My weblog; Chaussure De Foot Pas Cher

    RăspundețiȘtergere
  113. Outstanding story there. What happened after? Take care!


    Also visit my page - Cheap Jerseys

    RăspundețiȘtergere
  114. Hi mates, how is everything, and what you wish for to say about this piece of writing,
    in my view its really amazing in favor of me.


    my webpage ... Air Max

    RăspundețiȘtergere
  115. I think this is among the so much significant information for me.
    And i am glad reading your article. But should commentary
    on few normal issues, The site taste is perfect, the articles is in reality excellent : D.
    Just right process, cheers

    my web page boutique guess

    RăspundețiȘtergere
  116. I have been exploring for a little bit for any high
    quality articles or weblog posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site.
    Studying this info So i'm happy to exhibit that I've a very good uncanny feeling
    I came upon just what I needed. I such a lot indisputably will make sure to do not forget this site
    and give it a look regularly.

    My blog post :: Nike Blazers

    RăspundețiȘtergere
  117. My family members always say that I am killing my time here at net, except I know I am getting know-how everyday by reading
    such pleasant articles or reviews.

    Feel free to visit my web site; Soldes Air Jordan

    RăspundețiȘtergere
  118. Thank you for the good writeup. It if truth be told used to be a amusement account it.
    Glance complicated to more introduced agreeable from you!
    By the way, how could we communicate?

    My page; Nike Air Max

    RăspundețiȘtergere
  119. Hi there to every body, it's my first go to see of this website; this webpage includes remarkable and actually fine stuff for visitors.

    Take a look at my website - Louis Vuitton Handbags Outlet (ngosummit.com)

    RăspundețiȘtergere
  120. It's truly a nice and useful piece of info. I'm satisfied that you shared this useful information with us.
    Please stay us informed like this. Thanks for sharing.


    my web site: Louis Vuitton Handbags

    RăspundețiȘtergere
  121. If some one needs expert view on the topic of running a blog then i recommend him/her
    to pay a quick visit this website, Keep up the good work.



    my web page Get more Info

    RăspundețiȘtergere
  122. Its like you read my mind! You appear to know a
    lot about this, like you wrote the book in it or something.

    I think that you could do with a few pics to drive the message home
    a bit, but other than that, this is great blog. A fantastic read.
    I will certainly be back.

    My blog - Michael Kors

    RăspundețiȘtergere
  123. An impressive share! I've just forwarded this onto a co-worker who has been doing a little research on this. And he actually bought me dinner due to the fact that I stumbled upon it for him... lol. So allow me to reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending some time to talk about this topic here on your blog.

    my webpage :: home page

    RăspundețiȘtergere
  124. de stafilococ puteti scapa destul de simplu cu Bactroban, dati pe google sa vedeti

    http://www.micapublicitate.ro/anunt/vand_bactroban_crema_15g-1110924.html

    RăspundețiȘtergere
  125. Parerea mea este ca la fiecrae persoana se manifesta altfel si cel mai bine e sa consulti un specialist.

    RăspundețiȘtergere
  126. si eu va recomand calduros sa mergeti la specialist. La randul meu am fost la mai multi, am incercat si roacutane...insa fara un rezultat durabil. Desi dermatologii imi spuneau ca nu trebuie sa merg la endocrinolog, mi-am luat inima in dinti si am fost, iar la scurt timp a venit si vindecarea. Mi s-a recomandat Diane cu Androcur, iar mie mi-a mers perfect. Numai bine :D

    RăspundețiȘtergere
  127. Astazi incep sa folosesc Brevoxyl. Am si eu o intrebare a mai folosit cineva Diane cu Androcur? Am folosit pe la varsta de 15 ani pentru ca sunt atacata de acnee de cand aveam 12 ani in prezent am 23- dar nu mi stiu exact dozajul si cum e recomandat pentru acnee....va rooog

    RăspundețiȘtergere
  128. Am recunoscut scrisul medicului este un dermatolog bun. Eu am rozacee si deja dupa cateva zile de tratament se vede o imbunatatire. :)

    RăspundețiȘtergere
  129. Pentru acnee eu va recomand urmatorii pasi cu produse cosmetice de la skin79 bb cream
    1 bb cleancer ,gelul de curatare cu formula cu oxigen activ cu ingrediente naturale care curata in profunzime,desfunda porii si lasa tenul curat si hidratat -nu se utilizeaza dischete ci se spala tenul dupa ce produsul creste in volum si dupa un mic masaj-de doua ori pe zi dimineata si seara
    2 pealing enzimatic cu particole de celuloza,produs natural care curata stratul de celule moarte -la inceput de trei ori pe saptamana ,ulterior de doua ori . Puterea de curatare in functie de sensibilitati prin apasare mai puternica si perioada de masaj mai mare ,dupa caz.
    3 masca cu secretie de melc -o data pe saptamana cu atentie la sensivilitatea tenului
    4 bb crema hot pink pentru ten mixt gras sau ca dupa caz- vip gold pentru ten mixt uscat .
    BB crema hot pink regleaza sebumul si trateaza acneea.
    5 BB cleancer seara
    6 serum de melc si crema de melc regeneratoare ,cu mentiunea ca produsul este f activ si la inceput pot aparea iritatii ,dar regenerarea este garantata si cicatricile dispar

    Trebuie sa aveti in vedere tratamentul cosmetic in sensul ca toate punctele negre si cosurile trebuiesc extrase.
    De asemenea importanta este hidratarea -2 l apa pe zi,dieta sanatoasa fara carne si produse fast food,odihna si igiena stricta.
    Este interzisa utilizarea fondului de ten,bb crema are acoperirea necesara ca sa nu fiti completata dupa tratamentul cosmetic de extractie a cosurilor.
    Ulterior pentru inchiderea porilor utilizati tratamentul poore dresing,serum masca
    http://www.skin79.ro este magazinul on line de unde poti obtine informatii suplimentare
    Succes

    RăspundețiȘtergere
  130. Eu am avut probleme cu ancee, si am vrut sa incerc si eu aceste produse chimice impotriva acneei si punctelor negre. Mama mea e medic si mi-a interzis sa folosesc asa ceva pe fata mea, ca imi afecteaza tenul in timp. Asa ca am inceput un tratament cu produse naturale pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
    Am cumparat un tratament de curatare( spuma de spalat pe fata, lotiune tonica si crema pentru hidratare) si un gel medical impotriva acneei si punctelor negre. Dupa ceva timp de utilizare, produsele pe baza de arbore de ceai, au dat rezultatul dorit. Am scapat complet de acnee si puncte negre. Numai bine...pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu a-si fi dispusa sa-mi cumpar acest tratament de curatare insa am o mica indoiala ,daca nu voi reusii sa scap de acnee si voi irosii bani in van..

      Ștergere
  131. buna poti sa-mi spui te rog cat a costat crema preparata in farmacie?

    RăspundețiȘtergere
  132. https://www.youtube.com/watch?v=PmHXPc4OsMY
    http://www.skin79.ro/bb-cream-potrivit-tip-de-ten
    http://www.skin79.ro/the-oriental-gold-bb-cream-747.html
    e de vazut

    RăspundețiȘtergere
  133. GAMELE CU MELC SUNT BUNE DAR ATENTIE LA CURATARE SI IGIENA

    RăspundețiȘtergere
  134. Buna! Stiu ca a trecut ceva timp de cand ai postat articolul, abia acum l-am vazut si eu, inainte de a-ti cere cateva detalii, te mai ocupi de blog? Lasa-mi un mesaj sa stiu ca inca mai esti "pe aici". Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  135. Buna, Diva!
    Cum ai facut rost de retin a? Si eu folosesc brevoxyl de o saptamana si e uimitor! il folosesc impreuna cu crema hidratanta Acne Out Hydra Active de la biotrade. bafta in continuare si la mai multe posturi!

    RăspundețiȘtergere
  136. Eu am incercat acele creme anti-acnee pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai- tea tree oil de la Thursday Plantation pentru tenul meu si au functionat eficient, m-au vindecat de acnee. Cosuri si puncte negre am avut mult timp, si am reusit sa scap cand am inceput tratamentul cu aceste produse, iar rezultatele la mine s-au vazut, tenul a devenit curat si fara cosuri. Le recomand cu caldura

    RăspundețiȘtergere
  137. Am folosit reteta asta in urma cu un an cand am gasit un farmacist care a identificat toate componentele preparatulu din reteta. A fost singurul tratament eficient si as vrea sa continuu, insa acum nu mai sunt acasa i ro si din pacate medicul meu de aici nu reuseste identifice prima substanta din reteta ca sa mi-o poata prescrie pentru farmacie. Daca cineva intelege ce substanta ar putea fi, ma ajutati va rog??
    multumesc,
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  138. Prima substanta din reteta se numeste Dexametazona. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  139. Buna seara, ar putea cineva sa imi spuna componentele preparatului din farmacie . ;a farmacie mi s-a spus ca nu pot identifica toate componentele.
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  140. Felicitari pt postare - f utila. Suntem atatia suferinzi incat tb sa ne ajutam intre noi. Eu am avut in adolescenta si m-am tratat cu aceasta mixtura de care zici. Acum dupa ce am nascut au aparut iar dereglari hormonale si au reaparut intr-un numar alarmant. Am inceput sa folosesc dn nou mixtura dar fara pastile pt ca alaptez. Mi-a recomandat-o o doctorita in varsta si fff draguta de la clinica Psoremiss, dr Florica Chiotan (100lei consultatia). Daca nu alaptam mi-ar fi recomandat 30zile Vit E pastile. Crema hidratanta a zis ca orice care contine Vit E in principiu si Vit A - am luat cv preparat in farmacie. In Bucuresti am inteles ca nu peste tot se prepara, eu am mers la sigur la farmacia Athena, pe str St cel Mare langa spitalul Colentina. O sa iau si brevoxyl, sigur ajuta. E un tratament ieftin care CLAR merita incercat. Cunosc si eu persoane care l-au urmat si au scapat de acnee. Succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  141. PS: ca am vazut ca s-a intrebat mai sus, mixtura preparata in farmacie a fost 34de lei parca iar crema hidratanta 12 lei. Mi-a ajuns cam o luna

    RăspundețiȘtergere
  142. Buna ziua, sunt nicoleta si as dori si eu sa stiu care este formula pentru mixtura ungureasca? Am probleme cu tenul de 4-5 ani de zile....tot ce s-a spus mai sus in discutiile de pe forum am incercat cat a fost necesar sa urmez tratamentele insa degeaba nu a mers decat temporar....ele apar mai mereu dupa o perioada. Va rog sa ma ajutati cu aceasta formula ce substante are pentru ca la Tulcea in farmaciile care prepara nu stiu dupa ce formula sa o conceapa. Va multumesc anticipat pentru ajutor! Nu pot sa-mi gasesc niciun loc de munca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Daca te referi la mixtura postata mai sus, cel mai bn este sa arati poza postata cu reteta farmacistei.

      Ștergere
  143. Pai eu nu am reteta farmacistei....tocmai de asta am intrebat daca imi puteti spune care este aceasta....la farmaciile din Tulcea nu au asa ceva....nu stiu formula pentru astfel de solutie....ma puteti ajuta? va rog!
    formula pentru mixtura ungureasca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti pot trimite poza cu reteta pt ca nu pot fi 100% sigura ca inteleg exact ce scrie. Cei de la farmacie ar tb sa inteleaga macar intuitiv. Da-mi o adresa de mail sa iti trimit. Aici nu pot posta poza

      Ștergere
  144. Cineva anonim mai sus a spus ca prima substanta este dexametazona. Pentru ce este substanta asta la ce formula? La mixtura ungureasca? multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  145. Adresa de email a mea este nelly_nvidia@yahoo.com
    vieru nicoleta ma numesc.

    RăspundețiȘtergere
  146. si eu am cosuri de ceva timp.am vazut pastarea ta si chiar imi da sperante.ast sa vina vacanta pana in bac k sa pot incepe tratamentul brevoxil si restul .as dori sa te intreb insa cum ai luat sicovitul si ce pauze intre tratamente ai facut .te rog sa ma ajuti chiar esti ultima speranta si prin postarea ta chiar am prins incredere ,am mai incercat si produse de la thursday plantation am dat o gramada de bani si nici un rezultat.ba chiar mirosea si foarte urat.ast raspuns .mersiii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna! imi poti spune unde ai gasit brevoxyl? in ce farmacie? oras?

      Ștergere
    2. Eu am inceput cu ceva timp in urma tratamentul cu aceste produse naturale de la Thursday Plantation pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai si iti pot confirma ca functioneaza foarte bine, la mine au dat rezultatele pe care le asteptam :). Pot sa iti zic ca au inceput sa le foloseasca si prietenele mele si au inceput sa se vada si la ele rezultate.
      Depinde cum le-ai folosit....eu le-am folosit de 2 ori pe zi dimineata si seara.
      Folosesc zilnic spuma naturala, lotiunea tonica, crema hidrantanta si un gelul medicinal anti-acnee. Pe langa aceste 4 produse din cand in cand aplic o picatura de ulei 100% pur din arbore de ceai pe cate un cos mai mare.
      Legat de miros, imi place si e ceva normal sa miroase mai puternic a produse naturale pentru ca nu contin parfumuri si alte prostii. Toate cele bune.

      Ștergere
  147. Buna :) cam cat ajunge reteta in total?

    RăspundețiȘtergere
  148. Nici eu nu prea inteleg toate componenetele retetei si mai ales proportiile la ultimele doua pozitii...cine ma poate ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  149. Buna, Am prbleme cu acneea iar sfaturi bune le-am primit de un farmacist care are un blog : farmacistuldeserviciu.ro/. Are articole interesante despre ten, acnee, produsele din farmacie si raspunde la toate intrebarile. Puteti afla si preturi. Sper ca am fost de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  150. Buna...mixtura preparata in farmacie cam cat te-a costat?

    RăspundețiȘtergere
  151. Minunile tehnologiei de ultimă oră & Invovatii - Cele mai interesante inovatii in domeniul tehnologiei, precum si cele mai bune recenzii pentru telefoane. Vizite - RadarulTehnologiei.ro.
    Minunile tehnologiei de ultimă oră

    RăspundețiȘtergere
  152. Buna! Cum ai dat jos preparatul acela? Eu am incercat cu apa, insa nu se luase...asa ca am folosit ulei si totul a decurs bine. Dar nu stiu cat de indicat e uleiul pentru ten.

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog