joi, 21 iulie 2011

Bourjois -Radiance-Boosting -Face Scrub

    Am citit zeci de reviewuri pozitive despre acest scrub,insa nu tuturor li se potriveste acelasi produs.Sper sa nu-mi sara nimeni in cap insa pentru mine acest produs este tipul de produs inutil,care dupa ce dai niste bani , il lasi in dulap fara sa te mai atingi de el.
    Poate aveam asteptari prea mari de la el,sau poate e tenul meu mai dificil,insa mi se pare ca nu-i face nimic.Pentru mine intra la capitolul  dezamagiri cosmetice:(.
    In primul rand nu suport mirosul..Am auzit ca miroase a portocale?!Poate o fi al meu diferit,insa asta miroase a plastic si e un miros persistent.De obicei imi exfoliez tenul o data la 2-3 zile(folosesc crema gommage cosmetic plant sau Gommage gourmand de la YR),insa cu exfoliantul de la Bourjois as putea sa exfoliz zilnic.Poate fi incadrat in genul exfoliantelor fooarte blande,mi se pare ca nu mi curata tenul,poate sa-l folosesc dupa ce am folosit deja un exfoliant.
    Are o culoare alb-galbuie si contine particule ce nu agreseaza tenul."Radiance Busting"?!Promite luminozitate,insa eu n-am observat nimic.
    Pe langa compozitia apoasa,chestia ce iese parca ar fi o branza zaurdita:(M-am uitat si la data expirarii de vreo cateva ori:21.04.2013.
    Pentru tenul meu sensibil cu tendinte de ingrasare,acest scrub este cam nefolositor.Nu m-am iritat sau inrosit de la el,insa mi se pare ca nu curata+mirosul insupotabil..
    Chiar sunt curioasa voi l-ati incercat?O fi doar asta asa?Sa-i mai dau o sansa si sa-l mai cumpar o data?

4 comentarii:

  1. am tenul cam ca al tau, si nici mie nu mi-a facut bine. e clar ca este pentru cele care n-au nicio problema cu pielea...cat despre miros, chiar daca este ciudat, mie nu-mi displace :)
    Iti recomand scrubul de la Bioderma!

    RăspundețiȘtergere
  2. @irina:chiar azi citeam un review despre cel de la bioderma :Dcred ca o sa-l incerc si eu..eu chiar ma gandesc sa nu fie ceva in neregula cu scrubul meu,fiindca toate reviewurile citite pana acum sunt pozitive:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pentru mine tot inutil a fost! L-am folosit de 3 ori maxim sperand ca imi voi schimba opinia despre el..

    RăspundețiȘtergere
  4. @andreea:macar nu sunt singura careia nu-i place acest produs:))...:*

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog