joi, 11 august 2011

ELF-Paleta „Complexion Perfection”

    Pur si simplu o iubesc...Este a doua oara cand mi-o cumpar si nu m-a dezamagit.Clar este printre produsele mele preferate elf.

DESCRIERE:
    Creaza un ten uniform si radiant, care va arata minunat si sanatos. Formula usoara uniformizeaza nuanta tenului si absoarbe excesul de grasime. Lumineaza, matifiaza si neutralizeaza tenul. Nuantele trebuie sa se amestece una cu cealalta, deoarece cea albastra neutralizeaza oranjul, verdele neutralizeza rosul, rozul neutralizeaza griul si galbenul lumineaza si neutralizeaza rosul.

PAREREA MEA:
    V-am mai vorbit aici,despre corectoarele colorate si ce anume acopera fiecare culoarePaleta Complexion,dupa cum stiti este formata din patru compartimente:galben,verde,albastru si lila.
PUNCTE FORTE:
  • matifiaza foarte bine tenul si il mentine asa o vreme indelungata
  • prelungeste rezistenta fondului de ten
  • rezista foarte bine si arata natural pe fata
  • confera un finisaj superb tenului
  • netezeste si absoarbe excesul de sebum
  • uniformizeaza nuanta tenului
  • folosita peste fondul de ten creeaza un aspect healthy si acopera imperfectiunile tenului/folosita singura uniformizeaza nuanta tenului si il matifiaza
  • eu folosesc galbenul pentru a fixa anticearcanul si pentru a nu se strange in pliuri si e minunata:X
  • iar verdele acopera cu brio roseata
  • 13.5grame-18RON
galben/verde/lila/albastru
 PUNCTE SLABE:
  • culorile sunt slab pigmentate odata aplicate,insa dupa parerea mea o pudra corectoare trebuie sa fie "translucida" ca doar nu vrem sa avem fata verde/albastra:D
  • este un pic prafoasa,dar cu o pensula pufoasa pentru pudra sau cu un kabuki brush o rezolvati
  • daca aveti tenul uscat,trebuie sa aveti grija cu aplicarea,sa nu obtineti un ten "fainos",deoarece paleta matifiaza destul de bine:D
 Si ca sa va arat cat de mult o iubesc:X

Dupa cum puteti observa imi place mai mult sa o folosesc amestecata,pentru a obtine acel look flawless,radiant ,luminos.

16 comentarii:

  1. Super review-ul! Chiar ma gandeam sa o comand si eu:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar super review...nu am folosit niciodata un astfel de produs. Paleta corectoare „Complete Coverage” de la Elf ai folosit-o? Ma tenteaza dar nu stiu cat o fi de buna...

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu o am.a mea e mai folosita ca a ta:)).adica galben nu mai are deloc.si putin p margini restul ciulorilor.trebuie sa imi vina comanda saptamana viitoare cu cea noua:x.si eu o adooor.chiar imi face tenul sa nu mai fie gras,lucios.e geniala.

    RăspundețiȘtergere
  4. @simon-ai un review la paleta corectoare,insa nu cea complete coverage,insa textura&son on sunt la fel..doar culorile difera..eu nu sunt foarte mutumita de cea .reviewul il gasesti la postarea asta,sub parerea mea,unde am zis:" V-am mai vorbit aici,despre corectoarele colorate"
    Mi se par pastilele destul de tari..si nu sunt foarte pigmentate...poate asta complete coverage o fi altfel..nu stiu ce sa zic:)daca te hotarasti sa mi spui cum e:D

    RăspundețiȘtergere
  5. @madlen:am vazut ca o folosesti:Dprimul review l-am citit parca la anda zelenca si o lauda..atunci am zis k trebuie sa o incerc..apoi m am indragostit..

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda, am citit postare ta, pai, ce sa zic, ma gandesc si eu ca e la fel la textura ca si a ta, asa ca nu prea cred ca merita incercata, mai bine caut alt produs...insa cred ca o sa imi iau si eu paleta aceasta la urmatoarea comanda...chiar pare ok.
    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @simona:mie imi place mult:x si eu am vrut sa mi iau paleta de care vorbesti,insa mi e deajuns aia corectoare..oricum se termina foarte repede..si sunt destul de tari..trebuie sa freci un pic cu degetul:)

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar ma intrebam daca merge amestecata :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @coco:mie imi place mai mult amestecata..adica de cele mai multe ori asa o folosesc..si galbenul pentru cearcane..poate si verdele pentru zilele mai proaste:)insa cu lilia&albastru,personal nu am ce sa acoper,asa ca le amestec,si iubesc rezultatul:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie imi face cu ochiul pt ca si eu am cearcane ca tine , destul de mari (ma ales ca in ultimu timp am tendinta sa ma culc la 3 dimineata si sa ma trezesc pe la 10 sa ma apuc si eu de treaba) .Sa vina banuti si imediat ma apuc de treaba ( mai ales ca sambata asta , trebuie sa ma duc sa machiez la o nunta , in Alexandria :(( ) . La ce ne-ai povestit tu ca afce , la 18 lei , e pomana :))
    Ps: O sa ma inscriu si eu la giveaway-ul tau , dabea astept :X Si luni vezi ca trimit plicul :P
    Ps 2 : Te-ai supara daca ti-as baga si eu id-ul in lista de mess sa mai vbim si noi din cand in cand?

    Te pup , Andra

    RăspundețiȘtergere
  11. @andra malin:mi-ar face placere:*mie mi-e foarte folositoare paleta asta,imi place atat peste fdt cat si folosita doar cu concealer..astept mostrele:Xsa ne arati poze cu machiajul:D Bafta la giveaway:D

    RăspundețiȘtergere
  12. Sper sa imi fie si mie. Si sa vedem daca ne lasa viitoarea doamna sa postam pozele . Amuzant e ca vrea aceaisi coafura pe care am facut-o la o alta mireasa asa ca o sa fiu boss la pus bigudiuri si facut inele&par cret :))))

    RăspundețiȘtergere
  13. @andra:par makar close up la ochi ,buze,daca nu vrea sa apara full face...asa nimeni nu o va recunoase:P bafta:))eu urasc sa deinesc buclele:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Stiu ,asa am zis si eu :( sa vedem ,speram sa nu fie vro fitoasa. Hmm..mi-e imi place dar singura nu pot sa imi fac :(

    RăspundețiȘtergere
  15. @andra:eu ma fac cu ondulatorul,insa nu ies la fel ca pe bigudiuri,dar n-am rabdare sa desfca"saramlutze"asa ca prefer ondulatorul si le las vreo cateva ore pana devin largi:))

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog