joi, 4 august 2011

Yves Rocher-Arnica Essentiel-crema hidratanta pentru maini

    Mi-am achizitionat aceasta crema din mini cataloagele yves rocher,cand la un produs achizitionat,primeai un parfum So Elixir de 30ml,iar la o comanda de 40RON primeai setul de gentuze colorat.Cu siguranta cataloagele si promotiile pe care le primesti in ele,sunt mult mai bune decat ce ni se ofera in magazine..Asa ca check out...
   Nu am avut niciodata probleme cu pielea mainilor,asa ca nu am folosit foarte multe creme pentru maini.Au mai fost inca vreo trei inainte,insa si acelea erau de la avon,cosmetic plant si una din italia(farmacia antica).Insa cu Arnica a fost dragoste la prima vedere(testare).
CE-MI PLACE:
  • are o textura usoara,lejera,potrivita acestui anotimp calduros
  • hidrateaza si lasa pielea catifelata
  • nu e lipicioasa,deci o putem folosi oricand 
  • intra foarte repede in piele,iar efectul se pastreaza intreaga zi.
  • are un miros natural-miroase exact ca ceaiul de musetel(probail ca floarea..insa daca nu am mirosit-o niciodata,pot afirma ca miroase exact ca ceaiul pe care ma obliga mama sa-l beau cand eram mica:))).  Numa deranjeaza mirosul,insa e puternic,si rezista ceva timp pe piele..Asa ca daca nu suportati musetelul,nu v-o recomand.
Nu pot spune ca ma deranjeaza ceva la ea,pretul este mic-nu mai tin minte cat am dat pe ea,insa pana in 15ron.Are 75 ml si un ambalaj care imi place foarte mult(stiti ca nu pot suporta cremele la borcanas)-mi se pare neigienice.

RECOMANDAT!

4 comentarii:

  1. Si eu am folsoit o si e ok.Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. @andreea:pentru mine e superba,acum vara cand nu am nevoie de o hidratare intensiva,si nici nu suport maini uleioase/lipicioase..m bucur ca si tie iti place:*

    RăspundețiȘtergere
  3. @nookie: I hope you like as much as I like it :D

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog