luni, 22 august 2011

VICHY-DERMABLEND -Skin concealer


De vreo 2 ani de zile auzisem de gama Dermablend si de "minunile"pe care le facea aceasta.Aveam probleme cu acneea,cu urmele &semnele si credeam ca va fi perfecta pentru mine.Dupa doi ani de cautare prin farmacii,magazine online,am gasit pe ocazii un vanzator ,ce oferea un fond de ten Vichy.Cand am dat click pe poze surpriza-era chiar mult visatul meu DERMANLEND.
    In graba mea de a-l testa si de a-l avea cat mai repede nu am stat sa studiez pozele vanzatorului.Cand a ajuns in mainile mele surpriza-nu era fond de ten asa cum scria clar pe poza si in descrierea vanzatorului,ci corectorul din aceiasi gama.Nu l-am mai returnat,desi tipul a fost foarte amabil si mi a cerut scuze,ca el nu se pricepe&so on...M-am  multumit si cu corectorul-si in plus a fost si vina mea ca nu am facut click pe poze pentru marire-scria clar pe aceasta"skin concealer".
    Eu mi-am achizitionat nuanta 30-medium,si este buna pentru tenul meu.


Ce promite gama dermablend?descrierea o puteti gasi pe internet(oricum e in engleza nu are rost sa o mai pun),insa va las cu niste imagini incredibile:





Unele din imaginile de mai sus au ca obiect de promovare crema dermablend-nu fdt sau corectorul.

PAREREA MEA:
  • acopera bine atat urmele cat si roseata
  • nu se strange in liniile fine
  • rezista toata ziua
  • minimizeaza porii
  • se intinde destul de usor
Si acum va las cu imaginile mele Before-After(va rog nu radeti ca nu l-am intins bine in zona liniei exterioare,insa m-am grabit si nu mi-am dat seama,puteam sa i dau crop,insa am preferat sa o las asa pentru a vedea diferentele din cele doua poze:)



LATER EDIT:L-am incercat si pe cearcane...Insa este o nuanta destul de inchisa pentru tenulmeu(pt a fi folosita pe cearcane)..Desi daca ma uit mai bine,imi place efectul...Acopera destul de bine,rezista,nu are nevoie de o pudra fixatoare:D

8 comentarii:

  1. wow..chiar acopera binesi pe mine ma intereseaza fondul de ten dermablend

    RăspundețiȘtergere
  2. acopera destul de binisor..insa la cata reclama i se face...poate impreuna cu fdt au acel rezultat spectaculos..singur e un corector bun-insa atat:D

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar pare foarte bun, diferenta e uriasa intre cele doua poze. e bun si pt cearcane?

    RăspundețiȘtergere
  4. @abeautytale:o sa fac un before-after si in cazul lor..adv este ca nu l am folosit de multe ori,si niciodata pe cearcane..

    RăspundețiȘtergere
  5. buna...vroiam sa te intreb unde se gasesc produsele de la dermablend...am tot cautat dar am inteles ca nu se gasesc in romania...daca ai avea timp sa imi raspunzi as fi recunoscatoare :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @anonim:buna,din pacate nu se gaseste in romania..incerca pe okazii..

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsele Dermablend se gasesc si la noi, am vazut in Farmacia Belladonna,Donna, si Farmacia Tei (bucuresti) pretul este intre 88 de lei si 70. Pe unele site-uri preturile difera la nuante ( aoro.ro ) spor la cautat. va pup

    RăspundețiȘtergere
  8. gasiti aici un corector folosit o singura data la pretul de 50 ron,exact aceiasi nuanta ca a mea:http://becoming-a-diva.blogspot.com/2012/02/blogsale.html

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog