duminică, 21 august 2011

ELF-Pudra Matifianta Translucida

    Stiu ca cineva mi-a cerut un review pentru aceasta pudra,insa mi-am luat un timp pentru a -mi putea face o parere obiectiva.

DESCRIERE:
Obtineti un ten uniform si fara probleme, mai neted, redefinit si fara luciu. Aceasta pudra translucida poate fi folosita pentru mai multe nuante de ten, pentru a ajuta la fixarea machiajului, acesta pastrandu-se astfel timp indelungat. Formula usoara si matasoasa matifiaza tenul, reducand luciul si obtinand un aspect minunat si sanatos!

INSTRUCTIUNI:
Folositi buretele pentru a aplica pudra pe fata, gat si decolteu. Aplicati ori de cate ori este nevoie pe parcursul zilei, pentru a improspata aspectul acestora.


PAREREA MEA:
  • pudra intr-adevar matifiaza -inlatura excesul de sebum si mentine tenul mat pe parcursul zilei
  • este perfecta pentru fixarea machiajului,se aplica usor cu orice pensula si se intinde uniform-prelungeste rezistenta fondului de ten si evita strangerea corectorului in liniile fine
  • ei spun ca e translucida,insa pe un ten inchis la culoare nu s-ar potrivi(are exact culoarea prezentata in poza.se potriveste unui ten deschis-mediu
  • singura matifiaza si uniformizeaza culoarea tenului,iar aplicata peste fondul de ten,matifiaza,ofera un aspect sanatos si acopera micile imperfectiuni
  • imi place ambalajul stylish,carcasa este prevazuta cu o oglinda mare si un buretel(pare mai mult un buretel pentru fdt-insa nu mi se pare indicat pentru pudra,eu folosesc o pensula kabuki)

  • are o textura fina,usoara-nu incarca tenul
  • este cam micuta-3.8grame,insa este eficienta,iar pentru 18ron-chiar merita.


9 comentarii:

  1. @madlen:arata bine si pe ten..mai ales pentru fetele cu tenul gras,chiar e un ajutor:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Crezi ca mi s-ar potrivi culoarea asta la tenul meu?
    Vreau sa fac, impreuna cu fetele de la birou, o comanda la Elf cat de curand, si fac lista deocamdata :P

    RăspundețiȘtergere
  3. @simona-eu am tenul mai inchis,iar peste fondul de ten se vede perfect..eu spun ca ti s-ar potrivi..singura acum,ma deshide prea mult la fata,insa la iarna cred ca va fi perfecta:)
    nu-ti face cu ochiul mai mlt complexion perf?

    RăspundețiȘtergere
  4. asta mi se pare cam micuta..dar sa speram ca se consuma greu:))

    RăspundețiȘtergere
  5. :D Multumesc de review! :* Cred ca o sa o cumpa si eu sa o testez...dar mai prin toamna pt ca momentan am o pudra de la revlon din gama colorstay care matifiaza foarte bine, numai ca e cam inchisa si merge pe un ten mai bronzat.
    Pudra de la Elf pare destul de inchisa dar pe piele se vede ca e deschisa. O sa fie foarte buna la iarna ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. @alina:eu am pudra minerala colorstay-insa e pe finish:))as vrea sa o incerc p asta compacta:D am auzit ca e super buna..

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog