luni, 29 august 2011

Prima impresie-Sapunurile Jovis homemade

    Dupa cum bine stiti ,JOVIS homemade beauty are o campanie de testare pentru blogeri.Sapunul ales de mine a fost SOS Cellulite ,iar surpriza lor Sea Breeze.


    Coletul a sosit astazi si am fost tare entuziasmata cu sosirea sa.Au venit frumos ambalate ,impreuna cu un biletel scris de mana(m-a impresionat acest mic detaliu).
    Catvea cuvinte despre sapunul pe care abia astept sa-l testez:X:
DESCRIERE:
    Iata ca s-a gasit si ac de cojocul celulitei! "SOS Cellulite" se bazeaza pe zicala "sufera baba la frumusete", nu este un sapun bland si nici delicat, exfoliaza pielea foarte bine, fiind puternic abraziv, insa si efectele sunt pe masura. Deci, daca doriti, sa accelerati tratamentul anticelulitic, daca doriti o piele fina, fara celule moarte sau fire de par crescute pe sub piele, acest sapun este ideal pentru dvs.

Integrat in programul de eliminare a celulitei (care trebuie sa includa si sport si o alimentatie sanatoasa), sapunul natural "SOS Cellulite" reduce aspectul de coaja de portocala redand pielii finetea, elimina celulele moarte, stimuleza circulatia la nivelul zonelor afectate prin masajul zdravan pe care il ofera, pregatind pielea pentru aplicarea uleiului sau cremei anticelulitice, lucru datorat ingredientelor cheie pe care le contine: cafea macinata, ghimbir, uleiuri esentiale detoxifiante (lamaie, ienupar, lavanda).

 PRIMA IMPRESIE:Desi nu am testat inca acest sapun ,am observat puterea sa abraziva:XCred ca impreuna cu o alimentatie sanatoasa,o hidratare corespunzatoare +o crema anticelu-putem spune in sfarsit Bye Bye celulita!!!Plicul desi nu era inca deschis miroasea puternic a ghimbir..:X




Despre Sea Breeze:
DESCRIERE:
Dincolo de rasfatul olfactiv oferit de aroma sa proaspata, ca briza marii, sapunul natural "Sea breeze" are importante proprietati de detoxifiere atat datorita sarii de mare din compozitie cat si algelor ale caror proprietati cu adevarat impresionante sunt date de numarul foarte mare de oligoelemente si vitamine, un adevarat rasfat pentru piele...unde mai pui si ca algele sunt folosite in tratamentele anticelulitice sub forma de cataplasme pe locurile afectate, tocmai datorita acestei proprietati de detoxifiere!


"Sea Breeze" poate fi folosit cu succes atat pentru curatarea pielii corpului cat si pentru fata, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten.

PRIMA IMPRESIE:Sincer cred ca nu ma puteau nimeri mai bine:))Chiar stateam in cumpana intre cele doua,si iata ca cei de la JOVIS mi-au ghicit gandurile.Se potriveste perfect tuturor tipurilor de ten,insa cred ca se va intelege de minune cu tenul meu cu tendinte de ingrasare.Arata extraordinar!!!Desi aparatulmeu nu este unul profesionist,sper sa vedeti si voi minunatia!




Abia astept sa le incerc!Voi ce ati ales?

12 comentarii:

  1. Hehe, ce frumos arata deliciile tale...maine dimineata iau si eu coletul de la posta, abia astept sa vad ce mi-a pus Ioana pe langa sapunul ales de mine...

    Sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fain! Acum imi pare rau ca nu m-am inscris si eu.Oare mai e valabil inca? Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. @simona:abia astept sa vad ce ai ales si ce ai primit:d
    ms la fel:*

    RăspundețiȘtergere
  4. @andreea:19-31 aygust..grabeste-te sunt super:x

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am primit Sofia Baby cu galbenele si musetel, si Sapunul cu Morcov si Catina care miroase suuupperb!

    RăspundețiȘtergere
  6. hm...ma tenteaza si pe mine sa ma inscriu...sunt fan cosmetice din ingrediente naturale!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine arata amandoua! Sa le folosesti sanatoasa!
    De abia astept review-urile.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ana maria:suna atat de bune:Xsi arata fenomenal:D sa le folosesti cu placere..cred ca dupa campania asta multe o sa facem comenzii la jovis:)

    RăspundețiȘtergere
  9. @stilistele:inscrie te..arata foarte bine sapunurile:X daca o faci sa ne spui ce ai primit:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Acelasi sapun l-am ales si eu ca tine! Sa speram ca ma vor alege si pe mine.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. @idealista:daca suporti mirosul de ghimbir ,o sa l iubesti:Xeu ador chestiile naturale&homemade..sper sa te aleaga si sa te bucuri de ele:X

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog