miercuri, 10 august 2011

Neon Nails

Unghii indraznete

Cosmetica
 Culorile propuse sunt puternice, stralucitoare, dar la coltul opus avem si nuante pastelate si romantice. Hadeti sa vedem ce e “hot” in materie de unghii in aceasta perioada.
 

Fuchsia, rosu, coral si portocaliu

Daca esti in cautarea unor culori care sa te scoata din peisajul monoton, atunci trebuie sa alegi o nuanta neon. Picteaza-ti atat unghiile de la maini, cat si cele de la picioare (gandeste-te cum arata o astfel de pedichiura "asezonata" cu o pereche de pantofi open-toe).
rihannaMust-have: oja portocalie cu tenta rosie. Rihanna a indraznit sa poarte pe covorul rosu de la Grammy's o rochie albastra semnata Zac Posen la care a asortat aceasta nuanta must-have. Deja culorile neon sunt un trade-mark pentru ea, mai ales cand vine vorba de oja. Tot ea a fost vazuta purtand un lac de unghii galben.

India trend

india opiUltima colectie OPI are ca punct de plecare traditia indiana (trend intalnit si pe catwalk-uri de moda). De la culorile neon si pana la cele metallice, Opi iti sugereaza niste nuante care te vor face sa fii "Indi-a Mood for Love" (un roz stralucitor),  iti dau cheile catre Karma (Keys to My Karma – un rosu aprins), iar pentru un pranz la Delhi (Lunch at the Delhi) ai nevoie urgenta de o oja coral.
Printre culorile "it" se mai numara si galbenul, magenta si turcoazul. Tips: unghiile trebuie sa arate ca niste bomboane colorate.
sursa:mayra.ro

Vroiam sa va arat niste oje care pe mine ma innebunesc:X(sursa google imagini).











Daca ati vazut/folosit o asemenea oja,va rog sa-mi dati de stire.Vreau neaparat o nuanta asemanatore,insa stridenta si vibranta ca aceasta din poza,si de preferinte sa nu aplic 20 de straturi pentru a obtine culoarea..ma ajutati?Aceasta este culoarea visurilor:X

3 comentarii:

  1. si eu vreau o oja fosforescenta.Incerca gama neon de la flormar-sunt unele fosforescente,insa nu au nuanta asta..dar poate ti plac si altele

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim:o am pe cea mov...si e foarte dragutza:Xinsa vreau culoarea asta:Xsi fosforescenta:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nuantele de albastru sunt superbe !:X

    Imi place foarte mult blogul tau.L-am descoperit cautand pe google produse anian :D
    Poate gasesti ceva placut si pe al meu :D
    http://allesandra24.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog