miercuri, 10 august 2011

Giveaway

 Blonde Kitten ne ofera E25+produse flormar aici

 Un giveaway flormar ,aici.Ce puteti castiga?


 Un giveaway de la Criss foarte tentant vba asteapta aici

    Bondarica ne ofera un giveaway dragut aici ,insa grabiti-va nu dureaza decat o saptamana...
Beauty Area pune la bataie un Travel kit sigma..pentru detalii si inscreiri,aici
Amy ofera si ea un super givaway si ne lasa pe noi sa alegem un set sigma ,pentru detalii si inscrieri click aici

2 comentarii:

  1. Hey, cum te pot urmari cititoarele tale? Intreb pentrut ca nu am gasit gadgetul pt follow. Ai vreun motiv pentru care nu il vrei ?
    A si o mica sugestie, muta etichetele undeva in dreapta, sa fie vizibile, imediat sub " faceti cautari pe acest blog" , iar apoi muta si postarile populare , e pacat sa stea acolo in josul paginii.
    Sper ca nu te-ai suparat, dar am o experienta de peste 3 ani si am ochiul format :) Nu imi arat identitatea pentru ca nu stiu cat de bine vei digera acest mesaj si nu vreau sa-ti cada prost .
    Pana la urma, cum ma abonez?
    Succes in continuare ...

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim:chiar mi-ar placea sa vad cine esti..nu cu suguranta nu ma supar..chiar doresc sa ma ajutati cu asezarea in pagina..insa credeam ca daca pun etichetele in dreapta(fiind si multe),arhiva blogului si logrollul meu vor fi la sfarsit..am casuta pentru abonare gfc,exact sub cautari pe blog,in partea dreapta..da un refresh daca nu ti apare....mai face figuri cateodata..acum imi spui cn esti?chiar mi-ar face placere si ma bucur ca cnva cu un blog de 3 ani ma urmareste:Dpe parcursul zilei de azi promit sa fac modificarile pe care mi le ai spus:Dsi in plus n are cum sa te supere un sfat:D

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog