marți, 9 august 2011

Experiente mea cu DERMONU -Chiar functioneaza?

    Am primit fel si fel de mailuri,comentarii in legatura cu acest gel.Zeci de persoane intra pe acest blog intreband:"Chiar functioneaza?","e bun?",te scapa de acnee si de urme?"etc.
    Desi nu vroiam sa fac aceasta postare acum,v-am promis ca o sa o fac dupa trei saptamani de folosire.Si iata ca dupa mai bine de trei saptamani in care am folosit DERMONU dimineata si seara,inca nu va pot raspunde la toate intrebarile.
    Dupa cum am mai spus si in prima postare despre dermonu,aici,acest gel trebuie folosit dimineata si seara,timp de opt saptamani.Insa la tv spun ca dupa trei saptamani deja s-ar observa diferentele.Acum intrebarea este la mine s-au observat?
    DA!Cu siguranta s-au observat ,insa nu tocmai in bine...Dupa cum v-am mai spus nu aveam probleme cu acneea,deoarece de ea scapasem cu ajutorul cremei brevoxyl,v-am povestit aici toata intamplarea,insa ramasesm cu niste semne si cicatrici micute de la ele,deoarece tot mi se storceam singurica(sa nu faceti ca mine).
    Astepari mari nu aveam de la acest gel-mai ales ca e de la teleshop-pura reclama..insa am zis sa-l incerc. In prima saptamana bineinteles ca nu am observat nici o schimbare.In a doua saptamana deja imi aparusera unul-doua cosuri ici colo.In a treia saptamana de folosire dermonu,deja puteam afirma ca am iar o eruptie de acnee.Imi pare rau ca nu mi-a venit ideea sa fac niste poze before-after.Insa nu-mi imaginam ca imi apar atatea cosuri de la acest gel-poate doar ca nu mi treceau urmele..insa nu credeam niciodata ca imi va aduce tenul in starea asta.
    Chiar in urma cu o ora am vazut reclama DERMONU la tv:"te scapa de acnee,urme cicatrici..bla,bla,bla". Ei afirma ca dupa trei saptamani doar se vede o ameliorare si ca dupa opt saptamani s-ar vedea rezultatul final-fata photoshopata a celor de la tv:)),insa in situatia in care ma aflu in momentul de fata nu stiu daca sa continui "tratamentul"sau sa apelez la unica mea salvare ,Brevoxyl.Sincer as vrea sa ma chinui cu el 8 saptamani ,sa pot afirma sinncer:"Da FUNCTIONEAZA",sau dimpotriva"NU,E cel mai prost produs ever", insa in septembrie am o nunta extrem de importanta pentru mine si nu ma pot afisa cu tenul plin de acnee.
    Daca in cazul meu nu a functionat,nu inseamna ca pentru voi nu este bun.Avem tenuri diferite,si reactionam diferit la produse,asa ca va rog sa luati acest review ca atare,ca o parere personala ,privind experienta mea cu acest produs.
    Daca a mai folosit cineva acest produs ,va rog sa imi impartasiti experienta voastra.Chiar as vrea sa stiu daca dupa cele 8 saptamani se vede vreun rezultat,sau poate chiar dupa trei:D-asa ca astept parerea voastra.
Va las cu niste "probe" ale eficientei gelului dermonu pe tenul meu.repet scapasem de acnee si ramasesera doar unele urme si pete-care nici acum nu au disparut.

Scuzati pozele,nu tocmai placute,insa vroiam sa va arat ,rezultatul celor 4 saptamani dermonu.

CLICK AICI oentru remedii naturale impotriva petelor si pistruilor

118 comentarii:

  1. Si esti decisa sa mai continui acest tratament?
    Scrie pe prospect ca inrautateste lucrurile si pe urma te scapa de acnee? Nu de alta, dar cosurile din poze chiar sunt din acelea care lasa semne.
    Nu am mai avut de mult timp astfel de cosuri dar din cate imi amintesc eu, ca sa scap de ele trebuia sa le storc (TU SA NU FACI ASTA!!!). Daca nu le storceam imi apareau niste "ridicaturi" in locul lor. Adica ele pareau vindecate dar tenul meu devenise neregulat. Mai bine tratam ranile decat cosurile acelea de sub piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiti cai dau dreptate acestei fete si eu am inceput sa ma dau cu rahatul asta si la fel a inceput sami iasa asemenia cosuri am 8 zile deci d ma dau si debia imi trecusera ca ma dadeam co crema facuta a farmacie de farmacista si am dat crema aia la o parte si am linlocuit cu rahatu asta

      Ștergere
    2. Stiti cai dau dreptate acestei fete si eu am inceput sa ma dau cu rahatul asta si la fel a inceput sami iasa asemenia cosuri am 8 zile deci d ma dau si debia imi trecusera ca ma dadeam co crema facuta a farmacie de farmacista si am dat crema aia la o parte si am linlocuit cu rahatu asta

      Ștergere
  2. @alina-n-as vrea sa-l mai continui..eu nu am avut niciodata in halul asta acnee:((insa am incredere ca o sa treaca iar cu brevoxyl..chiar daca de data asta par sa fie probleme serioase..insa e o problema si cu brevoxyl-ca nu ai voie sa stai la soare-iar eu in fiecare zi sunt la piscina:))si chiar nu stiu ce sa mai fac:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai folosi porcaria aia de crema, indiferent daca o sa folosesti sau nu Brevoxyl, nu te mai da cu Dermonu. Sunt sigura ca si fara nicio crema, o sa iti arate fata mai bine decat cu porcaria asta... Cat ne minte televizorul asta...!!!!
    Sper sa isi revina fata ta cat mai repede la normal, sa te poti simti bine la nunta! Cu un machiaj profi, poti sa ascunzi urmele! :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. @simona:sunt sigura ca o s- o rezolv cu brevoxyl,insa ai dreptate,chiar daca mai am un tub nou-noutz de dermonu si una pe sfert,nu o sa-l mai folsosesc..chiar cred ca totul nu e decat o minciuna mare a la teleshoping:((...revlon colorstay acopera orice:))chiar azi am incercat si chiar arata super:Xinsa voi folosi tratamentul cu brevoxyl pentru a scapa si de acnee ..multumesc mlt de sfat:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ce idioti ,ar trebuii dati in judecata . Sunt sigura ca nu doar tu ai patit asta .Eu niciodata nu voi cumpara de la teleshop ,niste prostii si niste mincinosi .
    Sper sa te faci bine , cu chiu cu vai scapasei si tu de ea si acum... >.<

    RăspundețiȘtergere
  6. te rog sa nu o mai folosesti!e clar o porcarie de produs...

    RăspundețiȘtergere
  7. E o decizie inteleapta sa nu mai folosesti porcaria aia."Repara" ce e de reparat cu brevoxyl si ia-ti o crema cu spf foarte mare ca sa nu te arzi pe fata cat stai la soare.
    Si chiar ai dreptate cu revlon colorstay....acopera orice asa ca stai linistita!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici nu auzisem de acest gel.Multumim de info :*
    Btw vezi ca ai castigat aici:
    http://beautynewsbyadelasirghie.blogspot.com/2011/08/noile-castigatoare-giveaway-keune-sun.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FfGZq+%28beautynews+by+adela+sirghie%29

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. @andra:ms mult.am ramas cu un tub:(as vrea macar sa-l returnez,insa cred ca va fi imposibil...insa nu cred ca voi mai crede vreodata in cremele minune teleshop..

    RăspundețiȘtergere
  10. @lazycat:m-am convins sa nu o mai folosesc..o sa incep din nou cu brevoxyl..si cnd o sa merg la soare folosesc spf 50..sper sa nu ma inrosesc foarte tare:))oricum multumesc mult pt sfaturi fetelor:*

    RăspundețiȘtergere
  11. @alina:ms mult de sfat..chiar asta vroiam si eu sa fac..sper sa reusesc intr-o luna..colorstay cred ca e celmai bun fdt pe care l am folosit-si am incercat o gramada:)

    RăspundețiȘtergere
  12. @andreea:ms din suflet..Acum am intrat in casa si am zis sa vad daca st comentarii pe blog..mai intai sa raspund la ele si apoi sa ma apuc de citit bloguri..deci ai fost cea de la care am aflat:*ms din suflet..chiar st foarte fericita:Dmi le doream mul:*

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma bucur! Am vrut sa te anunt sa fiu sigura ca nu vei rata premiul! :* Pupici! Eu nu stiu cand vor trimite cei de la Garnier premiile... deja trebuia sa le primiti?! :(( Maine le dau un mail...

    RăspundețiȘtergere
  14. @andreea:ce premii?;;)nu stiu daca sunt prea obosita sau pur si simplu nu stiu:))

    RăspundețiȘtergere
  15. @andreea:te refereai la premiile garnier de la giveaway?acum am inteles:Dsunt cam obosita si nu prea mi vine pe moment:))

    RăspundețiȘtergere
  16. O,doamne...niciodata n-am avut incredere in alea de la teleshopping. Sunt agasante si se vede ca descrierile sunt fabuloase... Eu te sfatuiesc sa le arunci direct, nici de pomana nu poti sa le dai 8-|

    RăspundețiȘtergere
  17. @andra:nici eu nu prea credeam..insa am citit pe niste forumuri spanione ca functioneaza cu adevarat si bla bla bla..in ro nu am vzt nici o parere si am zis sa incerc..insa mi a ajuns:))

    RăspundețiȘtergere
  18. Scuza- ma Lets make a diva, dar nu inteleg mesajul tau: Brevoxyl pana la urma nu te-a ajutat nici el nu- i asa??? Eu am facut comanda la Dermonu, inca nu l- am primit, dar promit ca voi reveni cu un comentariu dupa ce il voi folosi. Dermonu scrie ca vindeca urmele lasate de acnee si previne aparitia acneei, nu ca vindeca acneea. Daca vei citi cu atentie, asta spune: ca vindeca urmele si petele lasate de acnee si previne aparitia acneei si a petelor negre. Acum, eu am mai comandat produse de la ei, nu cosmetice intr- adevar si am fost multumita. In plus, ceea ce ne prezinti tu in poze este o acnee destul de urata si grava. Si iarta-ma ca sunt suspicioasa, iti voi cere scuze de va fi necesar, dar ce imi garanteaza mie ca acele cosuri prezentate in poze sunt de la Dermonu??? Sper sa nu fie asa. Cam pe 5 sept voi primi si eu comanda. Ne vom citi atunci. By by

    RăspundețiȘtergere
  19. @anonim:nu esti obligat sa ma crezi;;)cand am spus ca am scapat de acnee cu ajutorul lui brevoxyl am fost destul de clara..da din pacate mie nu mi-a vindecat si petele(urmele lasate de cosuri)-sau cel putin nu in totalitate,iar dermonu promite ca vindeca tot..insa pentru mine a fost o mega dezamagire..repet nu esti obligat nici sa citesti ,nici sa crezi..este pur si simplu opinia mea...atata timp cat eu scapasem de vreo jumatate de an de acnee si nu mi mai aparusera decat o data la nu stiu cat timp un cos ici colo,am pretentia sa cred ca dermonu e responsabil;)astept opinia ta despre dermonu si sper din toata inima sa nu patesti ca mine..si stai linistit ca am rezolvat-o cu brevoxyl-aproape am scapat de acnee(dar sunt in stadiul de uscare si descumare a tenului)

    RăspundețiȘtergere
  20. chiar vroiam sa fac si eu comanda de dermonu..dar tinand cont de ce ai postat u aici..nu o voi mai face
    eu am folosit timp de vreo juma de an.. zynerit si skinoren.. dar nu si-au facut deloc efectul.. mi le recomandase o doamna dermatoloaga..
    Acum am facut comanda la amway de o crema.. de la care cik iti trec cosurile foarte repede.. sper sa functioneze
    nu stiu daca este buna sau nu.. o voi primi in maxim o saptamana si voi reveni cu pareri dupa ce o voi folosi
    va pup fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  21. @anonim:nu ti pot garanta va tie nu o sa-ti mearga dermonu..insa mie mi-a mers foarte prost cu ea:(nici mie nu mi a mers nici zynerit nici skinoren..si de zynerit chiar auzisem multe fete spund lucrui bune..insa n-a mers..sa ne spui daca merge crema :D

    RăspundețiȘtergere
  22. hai sa fim seriosi...de acnee nu te vindeci asa usor..mai ales doar cu brevoxyl..si eu folosessc brevoxyl de ani de zile dar mi se amelioreaza pb dupa care mai ales in timpul menstruatiei imi apar iar si niciodata nu am putut spune gata nu mai am niciun cos!ce am vazut in poze la tine este o revenire a pb pt ca asa se intampla de fiecare data,iar dc mergi in fiecare zi la piscina si stai cu fata la soare iata si motivul pt care acum acneea e mult mai accentuata!produsele astea in cel mai rau caz iti provoaca o alergie dc sunt chiar proaste,sau nu au niciun efect,dar nu provoaca acnee!!!!!nu mai sta la soareeeee!ti se pare ca soarele usuca si asa e la inceput dar apoi te va lovi o acnee cum nu ai avut pana acum dc stai cu fata la soare in continuare!eu am pb cu acneea doar pe fata si cand mg la mare,la piscina etc merg cu un strat subtire de fdt pe fata waterproof,cu fp 30,mai ales ca pe fata sunt foarte alba in comparatie cu restul corpului care este ff bronzat si asa uniformizez si culoarea fetei!cu un fdt de calitate si bine aplicat nu ai pb nu se vede sa pari penibila ca intrii machiata in apa,si scapi de pb aplicarii unei creme de protectie solara care o sa -ti ingrase fata si o sa incetineasca vindecarea pb!bafta!!iar pt pete si urme dupa ce se mai vindeca pb cea mai bune crema este clasica si naturala crema de galbenele de la plafar care desi este extrem de grasa actioneaza doar la suprafata epidermei si cicatrizeaza,da-te seara intr-un strat subtire si las-o pana dimineata,apoi cand te trezesti vei vedea ca in continuare majoritatea cremei este inca pe fata (dc nu ai pus-o pe toata pe perna:))))asa ca spala fata cu orice gel de curatare si dc poti baga si un tonic si vei vedea rezultate din prima seara!pups

    RăspundețiȘtergere
  23. am si eu o pr.cu petele de pe fata.am nascut acum 4ani si tot nu-mi dispar mai ales k pe perioada verii se accentueaza f.tare.imi puteti da un sfat? ma urasc.

    RăspundețiȘtergere
  24. nu am probleme cu acneea,doar petele de pe fata le urasc,cele mai accentuate sunt pe nas si buza superioara,mai nou am un cos pe nas mare parca ar fi neg,ce ma sfatuiti?poate v-ati confruntat cu asa ceva/va multumesc si astept sfaturi.pwp

    RăspundețiȘtergere
  25. @anonim1:daca ai citi postarile toate despre acnee ai realiza ca nu am folosit doar brevoxyl ci si antibiotic+vit B6+o crema facuta in farmacii..fiecare cu parerea lui..nu cred ca am zis k stau ;a piscina cu fata insa fiecare intelege ce vrea..da probabil nu dermonu cauzeaza acnee insa mi a agravat-o ..stai lin ca stiu si eu toate astea si folosesc spf 50 pe fata..si mereu stau cu fata sub umbrela sau pun ceva pe fata(nu tocmai pentru ca ar agrava acneea,ci pt ca nu suport)ms oricum..si crede ma ca am incercat toate chestiile naturiste pentru pete&urme..insa nimic..am ajuns la concluzia ca astea trec doar singure dupa o buuna perioada de timp..

    RăspundețiȘtergere
  26. @anonim2:si eu am aceiasi problema..tot petele astea:(insa tind sa cred ca vor trece odata cu timpul..doar sa nu fie cicatrici-ca astea nu prea dispar,doar se fac mai micutze..poate stiu fetele vreun leac pt pete si ni l spun:*Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  27. @anonim3:sunt in aceiasi situatie..sa speram ca fetele care viziteaza blogul ne vor rasp:)
    deocamdata singura mea arma impotriva petelor este fondul de ten:|

    RăspundețiȘtergere
  28. m-am decis sa consult un dermatolog poate alta e cauza petelor, in plus folosesc anticonceptionale.poate fi si din cauza asta am inteles.tot ce imi doresc e sa scap cat mai repede de ele.astept sfaturi pwpici

    RăspundețiȘtergere
  29. @malina:asta e cel mai bun sfat pe care am putea sa ti l dam:CONSULTA DERMATOLOGUL,daca este intr-adevar bun va sti din ce cauza apar si cum sa le stopeze..bafta multa si sa ne spui cum ai scapat de ele:D

    RăspundețiȘtergere
  30. inafara de pete am si pistrui,nu multi dar inestetici.as dori sa am un ten cat de cat uniformizat ca nuanta ma refer.astept parerea voastra si sper sa-mi foloseasca.bafta celor care se confrunta cu aceste probleme.eu nu le pot accepta

    RăspundețiȘtergere
  31. cu siguranta revin si va spun ce rezolvare are problema mea.

    RăspundețiȘtergere
  32. @anonim:sper sa ne raspunda fetele care intra pe aici:Deu nu am putut sa scap de pete nici macar cu microdermoabraziune sau cu IPL.Insa incerc cat de cat ,daca mi mai iese un cos ici colo,sa nu l mai "agresez"..sa l las sa se vindece singur,fara sa mi creez o rana,care apoi se va transforma intr o pata/urma ..Si rabdare fetelor..scapam noi si de asta:D

    RăspundețiȘtergere
  33. @malina:sper sa ne mearga si noua si sa scapam in sfarsit de urmele astea..de cand visez eu la un ten "photoshopat":))

    RăspundețiȘtergere
  34. despre negi as vrea sa stiu cu ce se trateaza

    RăspundețiȘtergere
  35. @anonim:eu sunt doar un blogger:))insa poate intra vreun specialist pe aici si ti raspune..pot face o postare despre asta,insa sursele ar fi netul&cartile..deoarece despre asta chiar nu stiu nimic:D

    RăspundețiȘtergere
  36. in urma oricarui cos cat de mui ar fi imi ramane o pata parca ar fi pistrui. ajutooooor,ce sfat imi dati? pwpici la toate

    RăspundețiȘtergere
  37. @anonim:daca ti le storci iti raman urme..incearca sa te abtii si sa le lasi sa treaca singurele..petele dipar in timp..insa trebuie sa ai rabdare..vad ca din ce in ce mai multe sunteti interesate de petele astea...o sa fac azi o postare unde o sa prezint cateva crema naturiste&remedii homemade pentru a le combate:D

    RăspundețiȘtergere
  38. si eu mi am luat mizeria aia de dermonu si m-am umplut de cosuri cum in viata mea n am mai patit...eu aveam numa in zonaT-ului, si 2 pe obraz, si m-a mancat in fund sa ma dau si pe obrazu ala, na sa vezi distractie.M-am dat vreo 2 sapt, am insistat eu sa-mi distrug fata si dupaia mi-am luat biotherma o chestie de spalat pe fata si o crema de reducere a porilor si mi-au trecut.as vrea f mult sa le scriu un mail la tampitii aia de la eternelle da aparent nu se poate.Oricum NU CUMPARATI ASA CEVA

    RăspundețiȘtergere
  39. @anonim:ma bucur ca vad prima parere despre crema dupa parerea mea..sa inteleg ca ai patit acelasi lucru ca si mine..ma bucur ca acum cel putin nu vor mai arunca unii anonimi cu rosii doar in mine:))si eu as vrea sa sun la protectia consumatorului pentru reclama falsa sau ceva de genul..insa am zis sa ma consult mai intai cu un specialist...nu cred ca rezolv mare lucru..tocmai d aia am scris pe blog-sa nu se pacaleasca si altii cum m am pacalit eu..

    RăspundețiȘtergere
  40. sa imi sp si mie cineva pls ceva bun pt urme lasate de la cosuri

    RăspundețiȘtergere
  41. eu am am cautat un contact ceva pe siteu lor, Eternelle ala, da nu au asa ceva...la inceput am crezut ca sunt eu nebuna, ca poate asa trebe sa mi iasa si dupaia se vindeca, dar totusi 2 sapt in care aratam ca naiba..nu l am mai suportat.Apropo mersi ca ai spus de fondul acela de ten Color Stay, e cel mai bun fond de ten pe care l-am cumparat

    RăspundețiȘtergere
  42. @anonim :la sfarsitul postarii ai un CLICK AICI.dai acolo si vezi niste remedii&creme pentru ce ti doresti

    RăspundețiȘtergere
  43. @anonim:si eu am facut la fel..mi au aparut 2-3 cosuri din prima saptamana dupa ce l am folosit..insa am zis ca poate scoate impuritatile la suprafata..sau curata tenul in pronfunzime-scoate mizeria si apoi le vindeca..care ca dupa 4 luni in loc sa vad asa zisele semne de ameliorare,mai rau mi a facut..imi pare bn ca ti place colorstay..eu il aodr..e el un pic mai vascos insa amestecat cu putnina crema hidratanta sau un puf doua de apa termala e superb:X

    RăspundețiȘtergere
  44. ce ati mai aflat fetelor despre pete?

    RăspundețiȘtergere
  45. @anonim:la sfarsitul postarii ai un CLICK AICI.Fa click si vei afla remedii despre pete si pistrui

    RăspundețiȘtergere
  46. shi eu am vrut sa`mi i`au dermonu.dar dupa ce ai zis thu nush ce sa mai fak..eu am cosuri pe fata..dar nu asa de multe.dar mi`au ramas semnele de la cosuri..si puncte negre si nu stiu cum sa scap de ele..si am si semne de la varsatul de vant..am incercat multe produse..iar akm folosesc ticntura de propolis..dar nu cred k merge k o folosesc de 2 sapt si tot mai multe cosuri imi apar..nush ce sa nai fak...HELP ME!!!

    RăspundețiȘtergere
  47. @anonim:nu ti pot garanta ca dermonu nu o sa ti foloseasca..Pot sa ti spun doar ca pentru mine,a avut un efect invers:((
    iti recomand brevoxylul..citeste postarea cum am scapat de acnee..poate iti foloseste la ceva.NBafta!

    RăspundețiȘtergere
  48. mersii mult...o sa incerc brevoxylul..:*:*

    RăspundețiȘtergere
  49. dar si pt pete si puncte negre este bun brevoxylul?

    RăspundețiȘtergere
  50. @anonim2:la mine nu prea a functionat pentru pete brevoxylul..adica s-au dus vreo 50%,insa celalalte ramasesera..poti sa l incerci totusi..insa daca nu ai acnee mi se pare un produs destul de agresiv cu tenul..petele dispar de la sine.stiu ca nu avem rabdare(si eu caut tot felul de chestii)
    In legatura cu punctele negre-sigur nu le elimina:( eu personal nu le am eliminat cu niciun produs crema/gel din produs.Incearca plasturii pentru puncte negre..Sunt destul de eficienti...Sau metoda homemade pe care o folosesc eu:Pune pe o discheta demachianta o lingurita de zahar ,pe care l umezesti cu zeama de lamaie.Freaca te in locurile cu puncte negre...Repeta actiunea cateva zile.Ai sa observi ca sunt unii care ies,iar cei mici incep sa se decoloreze+ca micsoreaza porii iar punctele negre nu mai sunt atat de vizibile

    RăspundețiȘtergere
  51. Si cum ai de gand sa scapi de urmele lasate de cosuri?

    RăspundețiȘtergere
  52. @anonim:poate ca nu intodeauna trebuie sa facem ceva..am mai spus:incer sa ma abtin si sa nu mi mai storc cosurile..folosesc tot felul de masti ..si o sa las sa treaca de la sine odata cu regenerarea pielii..:D

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna fetelor! Eu va recomand crema Glyco-A(este o crema pentru peeling, cu acid glicolic , acid ce ajuta la exfolierea tenului si la indepartarea celulor moarte. Este important sa nu va asteptati la rezultate rapide si miraculoase(ca sa nu fiti dezamagite :D), insa nu cred ca Glyco-A va face rau tenului vostru, cel putin mie nu mi-a facut. Este important, mai ales pentru un ten sensibil, predispus la acnee sa folositi produse(atat cosmetice, cat si de ingrijire) noncomedogenice(care nu favorizeaza aparitia cosurilor). La capitolul acesta eu folosesc produse dermatocosmetice(gen Avene, La Roche Posay, Bioderma etc.), care desi sunt destul de costisitoare, pot sa spun, fara nicio indoiala ca merita. Nu folositi masti din comert(doar masti 100% naturale, facute de manuta voastra :D, sunt cele mai sigure), nu puneti mana pe fata, nu stoarceti cosurile. E greu, dar merita. Bafta fetelor! Doamne ajuta sa treaca toate :D

    RăspundețiȘtergere
  54. pentru fata care a nascut si are pete , sora mea a avut aceiasi problema , o am si eu numai vara , din cauza soarelui imi apar pete in jurul ochilor si deasupra buzei superioare, intra la farmaciile care au laborator si intreaba de apa si crema de fata pentru curatare , chestia e ca nu toate sunt la fel de eficiente, daca esti diin buzau ia de la micro 14 vis a vis e o farmacie , acolo e cea mai buna crema

    RăspundețiȘtergere
  55. ce minciuni! dupa o acnee urata, eu am ramas cu cicatrici si spun asa cum trebuie pentru toti cei care le confunda cu petele: gaurele pe fata. am facut doua peelinguri chimice si tot nu s-au ameliorat prea tare, asa ca astia cu reclama lor minune si mincinoasa, ar trebui dati in judecata. o crema nu va rezolva gaurelele de pe fata. un peeling, care e f agresiv, iti arde fata, nu rezolva nici macar dupa 2, 3 sedinte , cum sa poata o crema sa faca asa minune? ma pregatesc sa fac al treilea peeling in oct , cand soarele e mai b;and, cand e mai frig. se fac o data pe an in lunile reci, pana in primavara.

    RăspundețiȘtergere
  56. @anonim:ai dreptate..crema asta chiar nu merge:| pana acum n-am intalnit nici macar o singura persoana care sa spuna"DA mi-a mers"..oare chiar nu exista nicio lege pentru reclamele muuult prea mincinoase???
    bafta cu peelingurile..eu de cand mi l-am facut p cel biologic,nu mai pot rezista:(

    RăspundețiȘtergere
  57. Si eu am avut la fel ca tine. Pe urma am ramas cu niste pete rosii pe fata. Am scapat de ele cu ajutorul unor sapunui facute in casa de o chimista(pacat ca a plecat din tara). Si eu vreau sa-mi mai cumpar sapunuri bio pentru ca au avut un efect miraculos. Chiar isi merita banii. Stiu ca unul era cu levantica, dar celalalt nu mai stiu cu ce era.
    Nu stiu de unde esti, dar pe 25 septembrie o sa aibe loc un trag de produse BIO. Printre care si sapunuri. Eu o sa merg sa-mi achizitionez cateva.
    Am postat pe blogul meu despre acest targ.
    http://magicpinkworld.blogspot.com/2011/09/targul-raw-generation.html

    RăspundețiȘtergere
  58. @oana:momentan am 3 sapunuri bio pentru fata si unul pentru corp:))insa cred ca as gasi multe chestii interesante la targ:>

    RăspundețiȘtergere
  59. da..nu stiu ce sa zic..mie personal nu mi a mers deloc:))daca esti sincera,si chiar ti au trecut urmele cu acest produs te felicit:)am primit zeci de mailuri de la persoane ce au incercat aceasta crema,nu a fost unul singur caruia sa i treaca cosurile&urmele

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna,as vrea si eu sa-mi cumpar gelu Dermonu ,dar nu pt agnee ci pt niste cicatrici de la agnee.La mine practic nu e agnee ci doar cateva cosuri si puncte negre pe durata menstruatiei.Cine a folosit gelul pana la final imi spune si mie plis rezultatul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna eu am cumparat 2 geluri dermonu,si eu am aceeasi problema....cicatrici. Dar te sfatuiesc sa nu al ei,la mine nu sa vazut nimic.sunt niste idiotii ,doar sa faca reclama.Acum faci ce vrei dar nu mai am incredere in nimic.

      Ștergere
    2. Dermonu nu are nimic in compozitia sa,care sa vindece urmele acneei..+ALCOOLUL din compozitie care este un iritant major pentru tenul acneeic

      Ștergere
  61. Buna,
    Pentru acnee va recomand cutaden. E un produs romanesc, foarte bun si ieftin 50 RON. Se gaseste in farmacii. Se aplica pe fata ca o pasta nu se freaca. Eu il aplic seara, dorm cu el (pun un prosop ca sa nu mudaresc perna) iar dimineata ma spal in mod normal. Este foarte bun mai ales in perioada menstruatiei pentru ca curata tenul si ii da luminozitate.

    RăspundețiȘtergere
  62. MELANEX TRIO CEL MAI BUN PENTRU PETE!

    RăspundețiȘtergere
  63. Cloramina T (3 pastile la 0.25l apa) + Mibazon 3-4zile ... incercati pe zone MICI(ca sa vedeti reactiile) dupa ce ati stors steril/semisteril continutul.Mibazonul contine 3 antibiotice asa ca vedeti sa nu fiti alergici la vreounul.
    documentati-va pe net intai si tineti cont totusi ca nu toata lumea raspunde la fel la un anumit tratament.consultati daca doriti mai intai un dermatolog , dar o sa va convingeti dupa ce o sa mergeti la 4-5 ca habar nu au cu ce se mananca problemele de genul asta.
    o sa ma pomeniti!
    P.S.daca nu functioneaza cu Mibazon (desi ma indoiesc) puteti cauta Lomexin crema si la fel folositi pe o zona a corpului ca test 4-5-6 zile.
    chiar daca o sa dispara complet recidive vor mai exista ptr ca de foliculita, si acnee stafilococica/fungica nu se scapa decat foarte greu sau deloc!

    RăspundețiȘtergere
  64. nu stiu ce sa zic dar comentariile altora ma cam derasnjeaza, prima data trebuie sal incercam acest gel dermonu pana la capat, si numai dupa ceea sa vorbim ca nu e bun sau ca nusi face efectul,nu toata avem tenul la fel , poate la altele functioneaza la altele nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim:asteptam parerea ta dupa ce l-ai folosit un timp indelungat..eu pur si simplu mai mult nu puteam sa-l folosesc..nu puteam sa l las sa mi distruga mai rau tenul

      Ștergere
  65. Buna fetelor,

    Eu am incercat crema cu extract de melc de la Herbagen, si ea laudata la tv, dar mi-a facut mai mult rau. De curand am auzit de o noua terapie, bazata pe oxigenarea celulelor si au facut si o crema pentru piele. Aveti aici un link, poate va este si voua de folos: http://www.directhealing.com/shop/product_info.php?products_id=29&cPath=27&osCsid=9cef4ce63e78bc7b9ea0e16099742b09
    La noi pe piata nu e inca aparut si e chiar scumput dar e o tehnologie super noua si cine stie, poate chiar functioneaza.
    Ma tineti la curent daca o incercati si voi?

    Laura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. extractul de melc nu este dovedit ca fiind un ingredient benefic tenului acneeic,in niciun studiu,din pacate..reclamele sunt doar amagitoare:(

      Ștergere
  66. buna eu am folosesc dermonu de 3-4 zile si mi se pare ca este bun mi-a disparut din acnee.insa o sa va mai scriu dupa 2-3 saptamani sa ii vad efectul.pooop.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu lam folosit aproape 2 luni si nu sa vazut nimic ...poate tu esti norocoasa.acum eu folosesc MIBAZON sper sa fie bun .o sa mai revin dupa 10 zile de tratament.poop

      Ștergere
  67. eu nu am vazut nimic nici dupa o luna:))poate la tine chiar merge..sa ne spui cum ti a mers

    RăspundețiȘtergere
  68. Eu pot spune ca da functioneaza, insa dupa o luna de zile incep sa se vada rezultatele. Cel putin la mine asa a mers,insa voi mai continua sa folosesc acest produs sa vad daca intr-adevar ma scapa definitiv de acnee. Si eu il folosesc numai seara pentru ca seara isi face cel mai bn efectul.

    RăspundețiȘtergere
  69. eu acum folosesc Dermonu.Dupa 3 zile de utilizare doar seara am o iritie pe fata nu neaparat cosuri.Eu doream un ten mai curat si poate sa estompeze ceva cicatrice mici.Vom vedea.Deocamdata am doar zone iritate.Sa vedem

    RăspundețiȘtergere
  70. vroiam neaparat sa-ti multumesc si sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca datorita tie am scapat de urata aia de acnee. initial am dat cautare pe google sa citesc despre Dermonu, vazand reclama la tv si asa am ajuns pe blogul tau. vazand insa fotografiile mi-a trecut sa mai incerc aceasta crema. ca si tine am incercat o mie de creme, dar citind ce ai scris despre Brevoxyl am zis s-o mai incerc si pe asta. dupa numai 3 saptamani, folosind-o doar seara, fata mea e de nerecunoscut, aproape ca mi-a disparut acneea. in prospect scrie ca pentru rezultate optime trebuie folosita 3 luni. am incercat doar Brevoxylul din toata reteta care ti-a fost prescrisa si sunt foarte multumita de rezultate. multumesc inca odata.

    RăspundețiȘtergere
  71. ma bucur din suflet pentru tine..stiu cum e sa nu poti sa scapi de ea orice ai face..din pacate va trebui sa urmezi tratamentul asta cam toata viata..dupa cele 3 luni o sa mai apara2-3 cosuridin cand in cand insa poti scapa de ele..eu cand vad ca mai ies(mai ales in aceea perioada a lunii)aplic o data de doua ori pe sapatamana brevoxyl seara si s retrag imediat..

    RăspundețiȘtergere
  72. multumesc pentru raspuns. sunt insa curioasa daca ai mai continuat tratamentul cu Dermonu si ce s-a mai intamplat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. clar nu am mai folosit dermonu..si nu l recomand..are alcool in compozitie + alti iritanti,care e normal sa cauzeze tenului acneeic

      Ștergere
  73. Un sfat prietenesc..incercati produse "Mario Badescu"..!!

    RăspundețiȘtergere
  74. eu am folosit dermonu si am fost f incantata de rezultate!! inca din primele zile s-au vazut ameliorari.nu puteam spune ca am acnee, insa ma puteam
    "lauda" cu un ten cu imperfectiuni...cel mai mult m-a surprins ca rezultatele cele bune au persistat chiar si atunci cand nu am mai folosit gel, adica dupa ce l-am terminat. Recunosc, insa, ca acum dupa 3 luni, tenul meu a inceput sa reintre pe fagasurile lui normale, nu unele bune , din pacate. Oricum ma gandesc sa mi-l comand din nou.

    RăspundețiȘtergere
  75. Mergeti la dermatolog.
    Roacutan este solutia. Cam periculos la ficat dar rezolva acneea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roacutan este o idee si mai proasta ..daca cititi cu atentie prospectul si vedeti ce reactii adverse ar putea avea .. cum ar fii caderea parului ..sigur nu v-ati mai gandii la roacutane

      Ștergere
    2. Intr-adevar roacutan nu este o solutie favorabila,mai ales pentru persoanele tinere..Caderea parului,uscarea excesiva a pielii,aparitia diferitelor pete p piele,sangerari nazale,caderea unghilor si ingalbenirea lor,sensibilitatea dintilor,ameteli,migrene-sunt cateva dintr efectele adverse

      Ștergere
  76. fetelor folositi sapun ptr matreata sau (raie).o sa radeti dar este foarte bun ptr fata(acneie ,pete )eu il folosesc si este foarte bun.sau mai este si sapun special ptr acneie care il folosesc acum si iar va spun k este foarte bun.gasiti tot felul de sapunuri ptr orice la plafar
    dak il cum cineva si folositi sami spuneti dak sunteti multumite
    eu sunt satula de tot felul de creme

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sapun pentru raie sau matreata e fata??? inafara de faptul ca e iritant ,suna foarte rau:(

      Ștergere
  77. ps spalativa decateori doriti cu sapunurile dar cu apa calduta si lasati o spuma cat mai groasa pe fata timp de 3min

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in primul rand-pentru tenul gras,cu tendinte acneeice, recomandat este spalarea de 2 ori pe fata(o data dimineata si o data seara).
      in al doilea rand ,persoanl nu recomand sapunurile solide,datorita prezentei sodei caustice si a faptului ca usuca foarte rau tenul,provocand glandele sebacee..Ca sa nu mai vorbim ca este atat de neigienic..

      Ștergere
  78. ps intrati pe goggle si cautati din categoria sapun de tuoaleta cu borax si o sa vedeti pup astept msj

    RăspundețiȘtergere
  79. Am inceput sa folosesc DERMONU pt pete,cosuri nu avean cand am inceput tratamentu cu DERMONU ,dar au inceput sa apara dupa 2 saptamani de tratament.Daca mai apar cred ca o sa renunt la DERMONU,ptr ca 6 ani m-am chinuit cu acneea,si nu as vrea sa apara din nou,ca tratamentu care l-am folosit nu se gaseste la noi in tara.Puteti sa imi recomandati ceva bun ptr pete(ale mele sunt foarte accentuate)?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar,trebuie oprit tratamentul..Iti recomand cu toata increderea pentru pete retin A sau differin si un exfoliant AHA.(eu folosesc Paula's Choice 10%AHA)

      Ștergere
  80. avand si eu suficient de mult timp probleme cu acneea (inca mai am ce-i drept dar nu mai e atat de grav) v-as recomanda un "tratament" ft simplu.
    de cele mai multe ori din cele mai banale chestii precum schimbarea mediului, a apei, putin praf efectiv imi exploda fata. apoi medicul meu de familie mi-a zis...tetraciclina(pastile) din 6 in 6 ore si zynerit si va tineti de tratament atat cat aveti nevoie...fara excese desigur
    functioneaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu as mai folosi zynerit dintr-un singur motiv:ALCOOLUL care este un ingredient principal in acest compus-foarte iritant pentru ten

      Ștergere
  81. Mare dreptate! Acneea indica o infectie. Mi-am tratat o infectie a urechii cu eritromicina si am avut placerea sa scap si de acnee totodata. Si zineritul e tot eritromicina dar nu e de ajuns doar tratament facial...trebuie sa inghiti si niste antibiotic.

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna fetelor :* si eu am avut aceeasi problema, cosurile si petele. Eu am luat Isotrexin impreuna cu augmentin (antibiotic) dimineata si seara si mare parte din cosuri mi-au trecut. dupa care mi am comandat si dermonu pentru ca mai aveam pete, inclusiv pe spate, nu numai pe fata. il folosesc de vreo luna si sincer la mine a functionat. intr-adevar in primele zile mi au aparut cateva cosulete, dar acum chiar am tenul aproape perfect. deci e clar ca depinde de la organism la organism, fiecare reactionam diferit si depinde si de tipul problemei. nici eu nu stiam de color stay. cat costa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde.Ex in real e la 65RON,in magazine cosmetice gen B&B 71RON,iar pe net vreo 40-55.

      Ștergere
  83. La mine cel mai bine au functionat produsele Mario Badescu. Mai ales pentru acnee, putin si pentru pete (cel putin deocamdata). Nu au trecut de tot, dar starea tenului s-a ameliorat in proportie mare si tine acneea sub control destul de bine.
    Brevoxyl-ul nu a functionat deloc la mine, plus ca mi-a uscat fata foarte tare si in final am facut alergie la el. Nici alte produse de fata cu antibiotic nu au functionat. Acum ma intretin cu produse Mario Badescu, microdermatoabraziune, exfoliere aproape zilnic, tratament cosmetic de curatare lunar si protectie solara maxima. Acum incerc si o tinctura de la Plafar - Dermogent (propolis si altele)- inca nu am un rezultat dar e curand sa ma pronunt.
    Mentionez ca eu am refuzat de la bun inceput sa iau antibiotice orale sau anticonceptionalele - am intrat in trendul bio/sanatos/natural:) - dar pentru cine se simte confortabil, se poate incerca si asta.
    Mult succes. Si cel mai important, nu fiti deprimate din cauza asta. Informativa constant pentru a diminua efectele acneei dar incercati sa nu va considerati mai putin frumoase - din fericire avem fondul de ten care ne salveaza destul de mult:) Eu am avut un ten extraordinar pana la 30 de ani dar s-a stricat dintr-odata si incerc sa accept situatia - nu de alta, dar nu am alternativa:)

    RăspundețiȘtergere
  84. cel mai bien e sa conultati un medic pt ca nu la toata lumea aceste medicamente au acelasi efect. eu personal cred ca tine ff mult si de detoxifierea organismului de acea puteti bea ceai cu efect laxativ sau taretze psylium. oricum este foarte dureros cand ai aceste probleme. eu pur si simplu mi-am pierdut increderea in mine ! sper ca va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
  85. Eu deja mi-am dat comanda de dermonu si in 3 zile trebuie sa vina .. abia astept sa intru si sa va spun rezultatele ..pentru cei care mai vor sfaturi ..Zynerit este o solutie foarte buna si deloc scumpa .. pe prospect scrie dimineata si seara ..eu il foloseam avand probleme foarte mari cu acneea ..il foloseam dimineata o data la 2 zile si in 3 sapt nu mai aveam decat cateva pete abia vizibile ..o sa intru in 2 sapt sa va spun rezultatele gelului Dermonu

    RăspundețiȘtergere
  86. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  87. va astept la mn eu va pot scapa de orice

    RăspundețiȘtergere
  88. scz am vrut sa vad daca pot sa las un comentariu si eu am accelesi probleme ca si voi. eu cand ma spalam pe fata nu ma stergeam ca imi era frica ca ma irit dar de o saptamana ma spal cu sapun dove si ma sterg bn si sa stiti ca nu imi mai apar cosuri mai deloc si observ ca imi dispar si urmele de la cosurile care le-am avut .pe mn ma invatat cineva sa fac asa si a functionat chiar se vad rezultate ma scuza-ti incaodata pentru comentariu de mai sus va pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim sa stii ca nu e de la sapunul dove..nu are nimic in compozitia lui ,nici care a trateze acneea si nici atat urmele

      Ștergere
    2. nu stiu dar nu mai am semnele pe care le aveam si nu folosesc nimic altceva,si nu imi mai apar chiar asa de des cosuri pana sa fac asta ma uram dar acum pot sa zic ca am un ten [normal]

      Ștergere
    3. Nu are cu sa fie de la sapun,din contra,sapunul(chiar si dove) dauneaza pielii fetei datorita sodei caustice.O irita si o usuca..Poate ti-ai schibat regiul alientar,ti-ai inceput viata sexuala,iei anticonceptionale sau alte medicaente pe baza de horoni sau iei anti-biotice..astea sunt cateva din chestiile ce "vindeca" pe moment sau definitiv acneea

      Ștergere
  89. va garantez ca in maxim 3 luni scapi de acnee daca folosesti roacutanne.e disponibil numai pe reteta fiindca e antibiotic.lasati skinoreb.zinerit sau alte prostii...ti se usuca pielea de pe fata,buzele foarte tare dar scapi garantat de cosuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim-intr-adevar scapi de acnee insa urmarile acestuia pot fi foarte grave..In cazul femeilor,este recomandat sa astept 3 ani,sa faca un copil,de la administrarea medicamentului,deoarece pot aparea malformatii..plus ca iti poate afecta diferite organe ale corpului daca nu este administrat sub atenta supraveghere a unui medic ,iar stariile pe care ti e da acest medicament,nu sunt intodeauna placute..
      Eu recomand administrarea roacutan,doar ca ultima solutie..In caz ca acneea nu trece cu absolut nimic..Intodeauna vei gasi o alternativa,crede-ma:)

      Ștergere
  90. si eu am folosit brevoxil recomandat de medicul dermatolog,dar sincer eu nu am vazut nici o schimbare si acneia chistica de care nu mai scap tot a continuat sa apara...am facut ceva tratamente si toate recomandate de medicul dermatolog si sincer nu am vazut nimic...nici nu stiu ce sa mai incerc...eu cred ca si cremele astea nu se potrivesc sau nu au acelasi efect pentru toti...iar cu crema dermonu sincer si eu am avut dubii inca de la inceput si bine ca nu am facut comanda...

    RăspundețiȘtergere
  91. Brevoxyl-ul este foarte tare pentru fata! Va spun din experienta proprie. La mine a fost ok Dermonu, aveam semne lasate de acnee pe barbie.In 6 saptamani deja se vedeau rezultatele. Folosesc si acum produsul, doar seara.

    RăspundețiȘtergere
  92. buna,
    ai scapat de acnee?ai ceva recomandari post-acnee?
    si eu am trecut prin aceeasi situatie, mi-au aparut cosuri ca ale tale la 25 de ani si 3 ani de zile am folosit toate cremele din farmacii si am mers la o gramada de dermatologi fara rezolvare pana am recurs la solutia finala:antivaccinul stafilococic care se face numai la Institutul Cantacuzino in Bucuresti(trebuie sa mergeti pentru o recoltare de proba direct din cosuri, care costa in jur de 50 de lei, dupa care urmeaza analizarea probei si daca este pozitiva se creeaza un antivaccin direct din tulpina stafilococului cu care sunteti infectat. vaccinul costa in jur de 300 de lei si se administreaza sub forma de injectii subcutanat timp de 2 luni la interval de 2-3 zile, toate indicatiile se gasesc in prospectul antivaccinului.)vi-l recomand, eu numai asa am scapat definitiv de acnee, caci pana acum imi treceau 2-3 luni dupa care o luam de la capat cu tratamentele interne si externe.dupa terminarea vaccinului am luat aproape zilnic vitamina B 6 pe cale bucala. iar extern am folosit produse guinot pentru ten acneic.
    inainte am folosit si brevoxyl, zineryt, isotrexin, skinoren,si au fost toate fara efect.
    in timpul in acre faceam vaccinul am folosit o crema minune de la o prietena(pe care o folosesc in continuare), o crema care se prepara in farmacie dupa o reteta. nu costa decat 10 lei si trebuie utilizata seara, inainte de culcare. daca vreti sa vi-o trimit scanata sau daca mai aveti nevoie de alte intrebari legate de crema va las e-mailul meu:mitaruo@yahoo.com
    in plus, astept alte sfaturi de la voi legate de acnee si post-acnee.

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog