duminică, 14 august 2011

Cosmetic Plant -emulsie pentru accelerarea bronzarii

    Folosesc aceasta emulsie de vreo 3 saptamani si vreau sa va spun ca deja am terminat-o.Am cumparat-o impreuna cu o revista in luna iulie,insa pretul ei, pe siteul celor de la cosmeticplant este de 15.5RON.
   Nu am putut sa -mi dau cu parerea daca functioneaza,sau nu,doar dupa muuuulte incercarii la care am supus-o.Asa ca azi vin cu un review pentru ea.Sunt sigura ca exista o groaza de fete,ca si mine,care si doresc un bronz sanatos,auriu,rapid,fara arsuri.

DESCRIERE:

Emulsia asigură obţinerea unei bronzări mai rapide, mai intense, mai durabile, prin conţinutul său în tirozină, riboflavină şi ulei de morcov care stimulează biosinteza melaninei naturale în piele. Untul de cacao şi vitamina E îngrijesc şi protejează pielea. Filtrele UVA-UVB reduc riscurile apariţiei eritemelor şi foto-îmbătrânirii.



INGREDIENTE

Ingrediente: Aqua, Paraffinum liquidum, Propylene glycol, Glycerin, Acetyl tyrosine, Riboflavin, Ethylhexyl methoxycinnamate, Theobroma Cacao seed butter, Stearic acid, Cetyl alcohol, Benzophenone-3, Triethanolamine, Daucus Carota Sativa seed oil, PVP/Eicosene copolymer, Dimethicone, Glyceryl stearate, Tocopheryl acetate, Parfum, Sodium benzoate, Disodium EDTA, Methylparaben, BHA.

  • are spf 10(daca sunteti albe,sigur trebuie sa incepeti cu un factor de protectie mai mare,insa pentru pielea deja prinsa de soare,aceasta emulsie este perfecta)
  • te bronzezi mai repede si obtii un bronz auriu(nu te inrosesti)
  • bronzul tine mai mult si pielea nu se cojeste
  • are un miros subtil,placut
  • are o consistenta fluida,nu este lipicioasa
  • intra repede in piele
  • pielea capata un "luciu"frumos,in timpul expunerii la soare
  • hidrateaza
  • sistemul "spray"este prevazut cu butone "off si on" pentru a preveni irosirea emulsiei
  • s-a consumat foarte repede(nu stiu de ce  )
  • nu-mi place deloc modul de aplicare.."capatul sprayul" se blocheaza,curge ,face figuri
  • emulsia curge destul de greu si iese destul de putina
CONCLUZIE:Eu una l-as recumpara,insa as fi mai multumita daca i-ar schimba ambalajul:)

6 comentarii:

  1. eu desurubam prostia aia prin care iesea produsul,si il luam pur si simplu.Era mult mai ok,nici nu stateam o groaza pana se fasaia el,nici nu zbura prin toate partile.Incearca!

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim:as incerca:))dar s-a terminat..:)

    RăspundețiȘtergere
  3. din ce in ce mai bune produsele Romanesti !

    RăspundețiȘtergere
  4. @coco:am observat si eu asta;)si nu poate decat sa ma bucure.Calitate la preturi mici si in romanica:D

    RăspundețiȘtergere
  5. scum mi`am luat si eu..sper sa fie buna..si am o intrebare: Inainte sa`mi dau cu emulsie trebuie sa`mi dau cu o crema protectoare ca sa nu ma ard ?

    RăspundețiȘtergere
  6. @deea:sa nu faci prostia mea sa nu aplici protectie solara..eu am folosit spf 50 la inceput..apoi 30 cand am inceput sa mai prind un pic culoare..iar apoi n am mai folosit nimic inafara de lotiunea aceasta..insa repet:nu te lua dupa mine..foloseste cu incredere o crema cu protectie solara inainte sa pleci din casa:)
    te pup:*

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog