miercuri, 10 august 2011

Apa termala -La Roche-Posay

    Probabil stiti de aici,ca cei de la sensiblue au niste oferte foarte atragatoare luna asta.printre care 1+1 apa termala La Roche Posay.Asa ca prietenul meu s-a gandit ca n-o sa mi ajunga sfertul de sticluta de la Retipalm si mi-a facut o surpriza...
    Tuburile sunt la 150ml,iar pretul lor initial dupa cum se observa in poza este de 30.97RON,pe cand acum,pe doua tuburi am platit 32.3RON.
    Sa fiu sincera nu prea observ diferente intre apa termala de la La Roche Posay,Vichy,Avene,La roc...Insa m-am obisnuit cu firma si folosind diferite creme si produse de curatare de la ei ,am zis sa folosesc si apa termala din aceiasi gama.singura care mi se pare mai "cu mot" si observ diferente intre ea si celalalte este cea de la Retipalm,insa costand o groaza de bani am renuntat la ea(plus ca o gaseam tocmai la Bucuresti). In rest in opinia mea toate apele termale mentionate mai sus fac acelasi lucru.

   Apa termala LRP are in compozitia sa si:bicarbonate(397g/litru),calcium(140mg/litru),silicates(30mg/litru),selenium(60mg/litru),zinc(22mg/litru),cuivre(5mg/litru) si are PH neutru-7.
Calciul – bun absorbant, poate fi uşor anti inflamator
Silicat – bun absorbant şi bun agent de îngroşare în produselor cosmetice;
Potasiu – bun absorbant, poate fi iritant;
Zinc – posibil anti  iritant şi antioxidant
Seleniu-anti-oxidant
    Ce face o apa termala si pentru ce o folosim?

  • calmeaza iritatiile,arsurile,mancarimile,alergiile
  • calmeaza pielea dupa actiuni dure(laser,epilat,ras,microdermoabraziune)
  • improspateaza,racoreste si tonifica pielea
  • este recomandata si pentru iritatiile bebelusilor
  • calmeaza si dermatita,cuperoza,rozaceea si alte imperfectiuni ale pielii
  • indeparteaza roseata
  • hidrateaza pielea si o lasa catifelata
  • fixeaza si revigoreaza machiajul
  • stimuleaza regenerarea pielii ,si folosita constant ajuta la cicatrizare si la vindercare
  • este perfecta si pentru stimularea colagenului
  • previne imbatranirea
  • pielea isi recapata elasticitatea

    Probabil mai sunt o multime de avantaje in ceea ce priveste folosirea apei termale,insa acum nu-mi mai vin in minte:D(puteti completa voi).
    Pe mine m-a ajutat foarte mult si pe parcursul tratamentelor antiacnee dure,agresive,in cazul arsurilor solare,si nu numai.O consider perfecta pentru fixarea machiajului,sau pentru a "inmuia"consistenta unui fond de ten "dur"-cum este colorstay.De asemena face minuni si pulverizata pe pensule de makeup,aceasta sporind intensitatea dar si rezistenta culorilor pe pleoape/obraji.Acum vara o folosesc deseori pentru a-mi revigora tenul,si pentru a-mi calma pielea dupa expunerea la soare.
    Voi folositi apa termala?Ce firme preferati?



4 comentarii:

  1. @anonim:am specificat intr-o posatre anterioara ca am facut un peeling biologic,iar cei de la clinica respectiva lucrau cu produsele retipalm.Eu personal nu le-am vazut in farmacii,insa daca te intereseaza cu adevarat da-mi un mailsi iti pot da adresa clinicii,unde sunt de vanzare aceste produse.Eu mi-am luat mai multe produse si nu retin exact pretul apei termale,insa preturile erau cuprinse intre 25-75 euro(mi am luat un set care contine:super herbal complex,face cream soft performance,vitamin hydro mask,calming under cover cream-acesta continea si apa termala)..insa nu retin cat am dat pe toate cumparaturile.daca nu ai probleme mari cu fata/arsuri/dermatita/cuperoza.rozecee/sau alte chestii iti recomand orice apa termala din farmacii:D

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog