vineri, 26 august 2011

ANIAN Ulei de corp pentru piele sensibila sau uscata

1.Brand:ANIAN


2.Nume:Ulei de corp pentru piele sensibila sau uscata-pentru copii si adulti


3.Valabilitate:12 luni de la deschidere

4.Cantitate:400ml

5.Pret:22RON

6.De unde-l poti achizitiona: www.triodeluxe.ro

7.Descriere:Contine aloe vera si vitamina E.Mentine nivelul normal de umiditate a pielii.Este recomandat pentru proprietatile benefice,cu ajutorul vitaminei E si Aloe Vera imbunatateste finetea si catifelarea pielii.Ideal pentru pielea uscata.Este absorbit rapid si nu lasa senzatia de uleios.

8.Instructiuni de folosire:A se aplica pe pielea umeda si se maseaza usor.

9.Ingrediente:Paraffinum liquidum,ethylhexyl stearate,parfum,aloe barbadensis,tocopheryl acetate.

10.Parerea mea:
    Sincer este produsul meu preferat de intretinere corporala de la ANIAN.Pe timpul verii ma deshidratez rapid,iar pe langa lichidele consumate si lotiunea mea usoara de vara ,simteam ca pielea mea are nevoie si de altceva.O simteam uscata la atingere,iar dupa expunerea la soare si epilat chiar incepeam sa ma cojesc.
    Coletul de la TRIODELUXE a picat perfect.Va povesteam in postarile anterioare ca desi am folosit protectie solara 50  si mai tarziu 30, si am evitat expunerea la soare in intervalul 12-16,pielea mea s-a deshidratat si a inceput sa se cojeasca-cu cat incercam sa le elimin,cu atat mai multe cojite apareau.Am incercat si numeroase leacuri homemade impotriva cojitelor,insa degeaba.V-am mai scris despre leacul care parea sa fie perfect si sa le elimine ca prin magie-jumatate apa rece+jumatate otet de mere,aplicat cu o carpa pe zonele descumate.Insa era doar pe moment si indata ce ma expuneam la soare,cojitele apareau din nou.
    Inca de la prima utilizare a uleiului de corp, am observat extra-hidratarea pe care o confera.Pielea este hidratata,catifelata,ferma si ii ofera acel luciu/glow, "sun kissed" pe care-l poarta cu mandrie vedetele.
    Desi ma cam feream de uleiurile de corp ,datorita peliculei uleioase pe care o lasa in urma,acest ulei mi-a infrant teama.Nu necesita un masaj intensiv,intra singur in piele dupa doar cateva minute.Inca de la prima aplicare veti constata o diferenta.Mi-am simitit pielea mult mai hidratata si rezista asa pana la urmatoarea baitza.
    De multe ori se intampla sa fac dus dimineata si sa intarzai la treburile pe care le am planificate in cursul zilei,insa  pot aplica uleiul dupa dus si ma pot imbraca linistita dupa vreo 2 minutele,fara teama de a-mi pata hainele sau de a ma simti uleioasa.
    Mirosul este unul delicat,fresh,discret si se mentine pe piele ceva timp.Datorita consistentei "lichide" credeam ca o sa-l termin in cateva zile de folosire intensiva(pentru review) insa din contra-necesita putin produs pentru a hidrata o zona intinsa.
    Dupa o saptamana de folosire "abuziva" imi simt pielea mult mai hidratata-"piele de bebe" si asa am scapat si de cojitele provocate de expunerea la soare.Pielea isi recapata elasticitatea si devine catifelata.Stiu ca majoritatea recomanda folosirea unui ulei de corp/creme de corp imediat dupa iesirea din dus(pentru o absortie mai rapida si pentru o distribuire mai usoara si pentru sporirea gradului de hidratare),insa eu am folosit acest ulei si dupa plaja si a avut acelasi efect miraculos pentru pielea mea,absorbandu-se la fel de repede si ofeindu-mi aceiasi hidratare intensiva.
    Alt lucru care ma incanta la acest ulei este ca are in compozitia sa vitamina e(aceasta protejeaza pielea impotriva radiatiilor ultraviolete,puternic antioxidant care fereste celulele organismului de actiunea dăunătoare a radicalilor liberi,-numita si vitamina anti-imbatranire prin excelenta) si aloe vera(hidrateaza,intinereste,vindeca leziunile pielii,are efect imunostimulator).
    Singurul lucru care nu prea ma incanta la acest produs este modalitatea de dozare.As fi preferat sa aiba o pompita(cred ca am ramas cu sechele de la Colorstay),insa nici actual sau ambalaj nu are vreun defect(dozeaza cantitatea potrivita si nu curge).

    Sunt 100% sigura ca as recumpara acest produs,mai ales ca vine iarna,iar pielea noastra are nevoie de un mic "ajutor".


Voua va plac produsele ANIAN?Ce ati incercat de la ei?

12 comentarii:

  1. Nu am incercat nici un produs anian pana acum dar ma tenteaza mult keratina lichida si un balsam bifazic...poate cel pentru protectia culorii.
    Cat despre ulei de corp cred ca are aproape aceiasi compozitie pe care o are uleiul de la Johnson's care imi place mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. @alina:si eu vreau keratina lichida si balsamul bifazic..nu am incercat uleiurile Johnson..insa asta mi place mult de tot..:D

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu il folosesc si hidrateaza foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu-l gasesc pe site:((

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim: uite aici linkul: http://triodeluxe.ro/anian-cosmetice/intretinere-corporala/ulei-corp

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu continui sa il folosesc si imi place la fel de mult, ai dreptate si pe pielea umeda, dar si uscata are acelasi efect de hidratare puternica...
    Sa-l folosesti cu placere!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. @simona:ms la fel:*citisem la tine ca ti place..acum mai ramane sa mi comand keratina lichida si balsamul hidroreparator..:)sa vad daca la mn au acelasi efect

    RăspundețiȘtergere
  8. interesant, nu stiam de produsele de la Anian! :>

    RăspundețiȘtergere
  9. @CLM:eu sunt incantata de ele:X acum imi doresc tare mult keratina lichida:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu folosesc uleiul acesta pentru mine si pentru copil. Miroase foarte bine si hidrateaza foarte bine. Scrie pe eticheta ca este pentru copii si adulti.

    RăspundețiȘtergere
  11. @anonim:asa este..si mie imi place foarte mult..il folosesc la fiecare dus..si chiar se observa schimbari mari in ceea ce priveste pielea mea:)plus ca parca nu se mai termina:))desi il folosescdestul de des..

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

Arhivă blog