marți, 20 septembrie 2011

Profitand de reduceri...+Happy Accesories

    De cateva zile circula o promotie pentru rimelurile mele preferate si cum The colossal Cat eyes,nu era inca in "colectia" mea,m-am decis sa-l adaug,facand o scurta vizita in DM.Cu ce m-am mai ales?
 Si Sensiblue isi rasplateste cumparatorii cu oferte foarte dragute..Am primit un mesaj ca luna aceasta am 10sau15%off la toate produsele lor,si nu m-am putut abtine sa nu fac o scurta vizita...Insa nu prea m-au incantat preturile produselor care nu aveau o promotie.
La o lotiune intima,primiti servetelele gratis:)
Pacat ca am o apa micelara LRP aproape plina:))Era la oferta 1+1(Nu stiu cum m-am abtinut)

Am castigat giveawayul Happy Accesories si am avut sansa sa-mi aleg un produs din magazinul ei,asa ca sa va arata ce mi am ales.Un colier foarte cute cu cercelusi asortati.


Voi ce v-ati mai cumparat luna aceasta de la reduceri:)?

10 comentarii:

  1. Dragute achizitii, imi plac bureteii, eu sunt dependenta de produsul acesta, ma spal pe fata cu el, indepartez mastile ...
    Colierul este superb!
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. @simona:multumesc frumos..eu as vrea niste buretei un pic mai duri decat acestia,insa care sa nu mi irite fata..am incercat tot felul de firme..gasisem unii la real,nu stiu cum se numeau,insa de vreo cateva luni au disparut:|astia de la dm mi se par un pic cam soft..pentru folosirea zilnica sunt perfecti ,insa pentru o exfoliere mai dura nu stiu ce sa folosesc..u de care ai?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am de la Oriflame, de cativa ani tot de acolo cumpar, adevarul este ca nu am facut comparatie cu altceva, insa cred ca si ai mei sunt destul de soft...

    RăspundețiȘtergere
  4. @simona:de cand zic ca o sa cumpar si eu peria pentru fata de la oriflame:(insa nu mai ajung sa bag si eu o comanda:)
    dar dupa ce incepe facultatea sigur bag una si la avon si la oriflame,ca zilele astea chiar ma gandeam ca acum cativa ani erau niste produse chiar bunicele pe care le foloseam de la ei..si ma gandeam sa le dau o sansa..cred k o sa incerc si bureteii:*ms

    RăspundețiȘtergere
  5. Colossal cat eyes e si pe lista mea de 'must buy'.
    Imi plac accesoriile...foarte faine culorile ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. @stilistele:eu inca nu mi am format o parere obioectiva despre cat eyes:)e inca in testare:))
    ms frumos:*

    RăspundețiȘtergere
  7. @simona:o sa i fac:)insa cand o sa am o parere obiectiva despre el:)oricum ma gandeam sa le prezint si asa pe toate 4 la un loc si sa fac un fel de comparatie:)insa trebuie sa mi l achizitionez again pe the falsies ca s-a terminat :)
    ps:cred ca a venit balsamul de la tine..am primit vreo 4 avize asa ca ma duc la posta:*abia astept sa le incerc;;)

    RăspundețiȘtergere
  8. :* acum am vazut :D sa le porti cu placere :D:D:D

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare