miercuri, 7 septembrie 2011

LOIS-Citrice&Morcov

    Sunt foarte fericita deoarece am avut ocazia sa testez un sapun al atelierului LOIS.Este vorba de cel cu Citrice&Morcov,de care sunt extrem de multumita.

    Sapunurile lor sunt pur vegetale,fabricate manual din ingrediente naturale.Nu contine conservanti chimici,coloranti artificiali sau parfumuri sintetice.Reteta sa are la baza uleiurile esentiale,unt de shea,argile,alge,uleiuri vegetale si flori uscate.

DESCRIERE OFICIALA:
Citrice&Morcov-Impospateaza.Stimuleaza.Tonifica.
O combinatie de citrice pentru a-ti oferi o stare de prospetime.Sapunul are o textura cremoasa ce iti lasa pielea mirosind a portocale si iarba de lamaie.Uleiul de morcov hraneste si protejeaza.

INGREDIENTELE:
RECOMANDARI:
Piele sensibila,piele normala,grasa,acneeica ,terna sau matura.

PAREREA MEA:
Am fost foarte entuziasmata sa incerc sapunul LOIS despre care auzisem o gramada de cuvinte de lauda si spre surprinderea mea chiar mi-a placut.Sunt genul mai comod/practic ,ce prefera in schimbul unui sapun un gel de curatare cu pompitza,insa de cand folosesc acest sapunel ,am lasat la o parte LRP-Effaclar h.
  • este foarte cremos,face o spuma usoara si este atat de placut si catifelat la atingere ca nu vei vrea sa-i dai drumul.
  • mirosul de citrice este unul extrem de placut si revigorant-perfect pentru diminetiile tarzii-te revigoreaza si reenergizeaza intr-o clipita.
  • lasa pielea catifelata la atingere 
  • despre hidratare/matifiere ,sincer nu stiu ce sa spun.Am tenul normal,insa cu tendinte de ingrasare si uscat in unele parti ale gurii.Il hidrateaza,insa il pastreaza curat si nu luceste o buna perioada de timp.
  • credeam ca se va consuma rapid(la cei 100grame pe care i are)insa a rezistat cu brio ,desi l-am tinut in sapuniera.
  • sunt multumita ca nu mi provoaca mancarimi/iritatii sau acnee si stie sa fie gentil,insa sa curete si sa revigoreze tenul sensibil
  • acneea sau punctele negre nu cred ca le vindeca ,insa este perfect pentru rutina de ingrijire si curatare a fetei pentru a scapa de cosuri.
Nu am nimic de spus contra acestui dragutz sapunel,deoarece il iubesc pur si simplu din toate privintele.Iar cand ma uit la ingrediente ma face sa-l indragesc si mai mult si sa inlocuiesc cat mai multe produse "din comert"cu cele naturale,homemade.

Daca vreti sa stiti mai multe despre ingredientele sapunurilor naturale si pentru ce sunt recomandate acestea,va invit aici.

Ce ma mai ispiteste pe mine de pe LOISATELIER inafara de accesoriile din cermica ce mi se par absolut incantatoare?







11 comentarii:

  1. M-am uitat un pic pe site si pot sa spun ca mi-au placut din suflet obiectele de ceramica pentru baie...sunt superbe!!!
    Sapunurile arata foarte bine si ele, de cand cu Jovis, nu voi mai folosi niciodata altceva in afara sapunurilor naturale...
    Sa il folosesti cu placere in continuare! :)

    Te rooooog scoate codul acesta de verificare a comentariilor, oricum nu are nicio relevanta, ma chinuie degeaba, niciodata nu il introduc corect... :P
    Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @simona:si mie imi plac..sapuniera aia asa "bruta"arata tare fashion:))))
    sincer nu stiu cum..HELP!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. am schimbat ceva pe acolo :))imi poti spune daca mai are verificarea cuv?ca mie nu mi arata..nici nu stiam ca o am:)si eu o urasc sincer

    RăspundețiȘtergere
  4. Mergi : design-setari-comentarii-"Vreţi să afişaţi verificarea cuvintelor pentru comentarii?" si bifezi "NU" :D
    Vezi daca merge, asta numai daca doresti sa faci schimbarea, poate numai eu am pitici pe creier... :P

    RăspundețiȘtergere
  5. E bine, ai gasit, nu era greu deloc, si eu am schimbat-o la cererea Katynei, nu ma gandisem pana atunci ...
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. pe mn ma enerveaza rau de tot..:))la genul ca daca nu nimeresc codul din prima nu mai trimit comm:)) ma gandeam ca eu nu am:(ms ca mi-ai spus:*

    RăspundețiȘtergere
  7. arata super!!!poti face review si la sapunul cu melissa si argila roz?m-ar interesa

    RăspundețiȘtergere
  8. @anonim:sa stii ca si pe mn ma ispiteste acela...daca ma voi decide si l voi achizitiona cu siguranta ii voi face review:D

    RăspundețiȘtergere
  9. vreau si eu un sapunel ...chiar sunt curioasa cum imi trateaza pielea ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. @stilistele:daca l vei nimeri pe cel potrivit pentru tipul tau de ten,cred k o sa l iubesti:D

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare