marți, 20 septembrie 2011

Jovis-SOS Cellulite

    Cred ca majoritatea fetelor ne confruntam cu  celulita,fie ca luptam impotriva aparitiei acesteia ,fie pentru ameliorarea ei.Stiu ca am cam intarziat cu reviewul,insa mi-am luat un timp pentru a putea face un review obiectiv.
    Primele impresii despre sapunurile primite spre testare,cat si imagini cu acestea,le puteti vedea aici.
Sapunul SOS Cellulite a fost o surpriza placuta pentru mine.Nu sunt genul de persoana care crede ca poti scapa de celulita doar cu o crema/sapun/gel ,insa sunt sigura ca impreuna cu o alimentatie adecvata,o hidratare corespunzatoare si mult sport,aceste mici trucuri va pot scapa de problema.
   SOS Cellulite este un sapun 100%natural,realizat manual,cu ingrediente ce favorizeaza disparitia "cojii de portocala".
PAREREA MEA:
  • nu este un sapun bland,este un sapun puternic exfoliant,insa aceasta calitate cred ca il face sa functioneze
  • elimina cu succes pielea moarta 
  • lasa pielea catifelata,fina la atingere
  • confera fermitate si reda elasticitatea pielii
  • mirosul este unul puternic-ghimbir
  • reduce aspectul de coaja de portocala
  • stimuleaza circulatia sangelui
  • elimina/previne firele de par crescute sub piele
Imi place sa folosesc acest sapun inainte de aplicarea cremei anticelulita,deoarece adera mai bine,sapunul SOS cellulite pregatind pielea pentru o mai buna absortie.
Nu folosesc acest sapun la fiecare dus,datorita capacipatii sale exfoliante(cam mare pentru pielea mea sensibila),insa de doua ori pe saptamana pentru mine este suficient pentru a vedea cateva mici schimbari.
Inainte ma cam feream de sapunuri ,deoarece aveam impresia ca folosite la dus,ele "se evapora" mult mai repede.Insa cu acest sapun nu a fost asa.Mi-am cumparat o savoniera inchisa si l-am pastrat acolo ,protejat de agentii externi.Nu l-am tinut zeci de minute in apa,insa ma bucur sa constat ca dupa aproape 3 saptamani de folosire inca mai am jumatate de sapun.Inseamna ca e si economic:)
Eu sincer sunt tare incantata de el si l-as cumpara "din nou".Puncte contra nu i-am gasit.Daca la inceput mi se parea ca miroase puternic a ghimbir,acum m-am obisnuit cu el,si chiar mi a placut mirosul sau la prima aplicare.Nu ramane pe piele mult timp,insa isi face treaba si face tot ce promite.

Voi ati incercat sapunurile JOVIS?Cum vi se par?

6 comentarii:

  1. Am vazut ca este foarte laudat acest sapun, ma gandesc sa il comand si eu data viitoare, insa pentru a-l folosi tot asa ca tine, de doua ori pe saptamana cel mult, pentru exfoliere, este mai simplu asa decat cu metoda mea cu zat de cafea, care trebuie inlocuit foarte des...
    Sa il folosesti cu placere in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @simona:chiar asta vroiam sa ti spun si eu pana sa citesc ultimul rand din comentariul tau:))
    ca inainte imi faceam un scrub din cafea macinata +sare de mare+zahar+ulei de masline/argan care era mai eficient decat orice scrub din comert..insa sapunul acesta este mult mai comod de folosit si are cam aceleasi proprieteti:)

    RăspundețiȘtergere
  3. La tine era si mai complicata reteta :P
    Clar este muult mai eficient un scrub facut acasa, mult mai ieftin, insa mai putin comod, intr-adevar, insa acest sapun este 100% natural si te scapa si corvoada prepararii... :P

    RăspundețiȘtergere
  4. @simona:mie imi face placere sa le prepar:)ma simt asa ca un "savant":))mai greu e sa fac curat dupa incercarile mele esuate de a "creea"cosmetice..

    RăspundețiȘtergere
  5. un alt scrub deosebit de bun : ulei de masline + sare de masa fina :) imi place la nebunie ! pielea ramane foarte fina si hidratata. Urmeaza sa-mi comand si eu produse de la jovis, pentru prima data :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr-adevar andra..si eu folosesc scruburi facute de mine,insa imi place cel de la jovis ca nu face atat de multe mizerie precum cel facut de mine din cafea,zahar,sare de mare si ulei de masline..daca ai vedea cum arata faianta din baie si cada dupa ce aplic scrubul,mi ai da dreptate:))

      Ștergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare