marți, 13 septembrie 2011

I'm a SPARITUALIST

    Poate stiti,sau poate nu,insa am fost fericitul NR12 la extragerea pentru swatchfestul SPARITUAL. La inceputul lunii septembrie am primit un minunat pachet,pe care vi-l prezint astazi,impreuna cu manichiura pentru fiecare oja in parte.Va avertizez ca e vorba de muulte poze:)Stiu ca unele fete au prezentat ojele pe rand in postari,insa mie mi-a fost foarte greu de exemplu sa fac o comparatie intre culori si sa urmaresc fiecare post in parte,asa ca am ales sa fac un singur "huge post" pentru a analiza ojele SPARITUAL si pentru a va face o idee cat mai exacta despre acestea.

Pentru inceput va voi arata tot ce am primit.


  • eco-friendly bag,intr-o nuanta de mov,pe care eu o ador,tiparita cu cerneala pe baza de apa,iar punga este 100%reciclabila.
  •  3 brosuri ale clientului:"Color Guide","Nail Elexir Treatment Guide" si un ghid pentru a afla cat mai multe despre produsele vegan SPARITUAL:"Multipurpose vegan SPA products."
  • Sample Packette Envelopes

  •  Catalogul SPARITUAL Vegan Spa Collection
  •  6 mostre ale unor produse de top:
  1. Close your eyes organic moisturizing lotion(relaxeaza si reduce anxietatea)
  2. Look inside organic moisturizing lotion(relaxeaza si calmeaza corpul)
  3. Open your eyes organic moisturizing lotion(reimprospateaza,alunga oboseala si calmeaza durerea muschilor)
  4. Handprint-Hydrating hand salve(hidrateaza,repara si protejeaza pielea foarte uscata)
  5. Look inside organic bath salts(e un produs pe care il ador:X ma relaxeaza si ma calmeaza imediat chiar si dupa o zi grea)
  6. Open-minded organic sugar scrub(exfoliaza minunat,lasand pielea neteda si catifelata)
  •  2lacuri de unghii Kaleidoscope:FLASHBACK si GOLDEN GLAM
  • un pachet DUO:SHADES OF LOVE ,din care fac parte:HUNK OF NURNI N'LOVE si KISS THE COOK.La acest pachet este atasat un pandantiv cu inscriptia "OM"ce poate fi atasat la un lantisor,bratara,breloc,cercei,curea,geanta:)..etc


  • 4 lacuri de unghii mini:STREET SMART,FRENCH TIP,SURREAL si SWEPT AWAY.

Dupa ce v-am aratat bunatatile primite ,cred ca este timpul sa vorbim putin despre ce reprezinta SPARITUAL,despre calitatea produselor acestora si ce promoveaza ele.

  • Cred ca cea mai importanta calitate a lor este faptul ca sunt VEGANE,si cum toti tindem sa ne intoarcem spre natura,mancand vegane,folosind produse vegane,aceste lacuri de unghii nu trebuie sa lipseasca din colectia noastra de oje.
Produsele SPARITUAL sunt VEGANE intrucat contin numai ingrediente de origina vegetala si Mica in locul Guaninei pentru culorile stralucitoare.
  • Produsele lor sunt 100%vegane si nu sunt testate pe animale.
  • Designul m-a impresionat sincer,iar dupa ce m-am documentat putin am aflat ca sticlutele au fost relizate MANUAL,in Italia,de designeriii de la Ferrari,folosind materiale reciclabile in proportie de pana la 50%.
  • Elexirele pentru maini ,unghii si cuticule au un capac PLUM  CAP patentat,foarte elegant,ce ajuta la deschiderea facila a produsului si dispun de o perie speciala ce sustine o aplicare mai precisa.
  • Formulele SPARITUAL au o stralucire exceptionala& de tin o paleta de culori extrem de diversa.Si pentru a va arata cateva exemple:. 
  • Studii independente au demonstrat ca formulele lacurilor SPARITUAL rezista cel putin 7 zile fara sa sara,sa crape sau sa se cojasca.
  • ojele SPARITUAL nu contin cele 3 ingrediente foarte periculoase sanatatii noastre,toluen,dibutil ftalati si formaldehide(inclusiv rasini formaldehidice)
  1. TOLUENUL este un solvent care interactioneaza cu rasinile din lacurile de unghii si apoi se evapora.Expunerea la cantitati mari de toluen in aer poate avea efecte secundare periculoase asupra sanatatii.
  2. RASINA FORMALDEHIDICA este o forma de conservant care permite lacului de unghii sa adere in mod corespunzator pe suprafata unghiei,Formaldehidele pot fi gasite,in cantitati mult mai mari,in bauturile carbogazoase,covoare,tesaturi si vopsea.
  3. DIBUTIL FTALATUL este un ingredient folosit pentru plastifiere si care este interzis in industria cosmetica din Uniunea Europeana.DBF-ul este o toxina ce se poate dezvolta si reproduce si care poate provoca o gama larga de malfomatii congenitale.

  •   Lacurile sunt foarte usor de aplicat,nu lasa urme/dungi si au un timp de uscare extrem de scurt.
Acum ca stiti cateva lucruri esentiale despre SPARITUAL va voi arata fiecare lac in parte.Am facut mai multe poze,tocmai pentru a-i vedea cat mai bine textura/nuanta din diferite unghiuri/lumini.
Sa incepem cu ojele mini(5ml)

SWEPT AWAY-un roz pal,usor,pur,insa cu care va veti face sigur remarcate.





STREET SMART-Un negru intens,o culoare "inteligenta"de care te indragostesti ori de cate ori o vezi






SURREAL-un albastru sidefat incredibil






FRENCH TIP:albul ideal pentru un french:P







Sa trecem la ojele Kaleidoscope(15ml)care m-au vrajit.
FLASH BACK-va spuneam intr-o postare anterioara ca vroiam o oja "fosforescenta",o nuanta puternica,care sa atraga atentia si am gasit-o.Nu i asa ca e divina?







GOLDEN GLAM-auriul sidefat,elegant,culoare ce nu trebuie sa lipseasca din colectie.The gold is the new black?






Si am ajuns la ultimele doua:Shades of love,pachetelul format din :



KISS THE COOK-un rosu inchis,culoarea sangelui,visina putreda.






HUNK OF BURNI'N LOVE-rosul perfect:Xspecial pentru femeia fatala,pasional,preferatul barbatilor:>






Preferata mea este fara indoiala FLASH BACK,datorita nuantei deloc comune,pe care mi-o doream de mult.A voastra care e?

PRO's:
  • pur si simplu iubesc designul:X capacul patentat permite deschiderea-inchiderea ojei fara batai de cap,chiar si cu mana uda/transpirata.
  • Pensula este perfecta,nu lasa dare si intinde oja pe toata suprafata unghiei in acelasi mod.
  • ojele pot fi folosite 36 de luni de la deschidere-spre exemplu Golden Rose pot fi folosite doar 8luni de la deschidere,Flormar dureaza 18luni,cele de la avon24,iar farmasi 24.Pentru mine si acesta este un aspect foarte important.
  • mirosul nu este asa puternic ca la ojele celalalte.Este mai dulceag,mai discret si nu are acea tarie,care nu ma lasa sa respir fara sa deschid geamul:))
  • rezista pe unghii foarte mult timp ,fara sa si schimbe culoarea/textura si fara sa crape sau sa se cojeasca intr-un colt.
  • se usuca mult mai repede decat o oja normala
  • chiar daca o tin 5 zile pe unghii,atunci cand o sterg nu-mi lasa unghiile galbene sau fara luciu.
  • au o gama superba de culori
  • imi plac atat nuantele mate cat si cele sidefate,care au un luciu superb
  • consistenta este perfecta-nici apoasa,nici foarte grea,aplicandu-se usor
  • denumirile ojelor sunt superbe (mereu am admirat denumirile ojelor OPI,insa SPARITUAL i-ar putea intrece)
  • nu face "ate"
  • cantitate mare-15ml
CON's:
  • Nu e chiar un lucru negativ deoareca pe sticluta scrie"aplica in doua straturi),insa nu-mi place ca  la SWEPT AWAY,primul strat a fost aproape trasnparent,iar pentru rezultatul din poza a fost nevoie de 3 straturi.Insa la celallte un singur strat este de ajuns.Cel putin la FLASH BACK un singur strat este mai mult decat suficient:))
  • ati putea crede ca pretul poate fi un con's,insa eu nu l vad asa,deoarece cu siguranta va veti recupera investitia.In timp ce ojele de ieftine se usuca imediat ,iar dupa cateva saptamani deja,textura lor lasa de dorit,cu SPARITUAL puteti profita de oja pana cand o veti termina.
Niste poze cu punctulete facute de mine folosind ojele lor:))









    Sper ca v-au placut ojele si -mi cer scuze ca a fost atat de lung!
    Care este preferata voastra si pe care ati vrea sa o incercati?

    24 de comentarii:

    1. Cat de mult mi-am dorit auriul..:(
      Prima nuanta e super dragalasa.Eu de obicei folosesc numai culori tari, iar asta e chir sweet

      RăspundețiȘtergere
    2. @ana maria:ms mlt:* eu din cotra nu prea folosesc negru sau albastru inchis,dar astea sunt superbe:X

      RăspundețiȘtergere
    3. Cel mai mult imi plac SWEPT AWAY si HUNK OF BURNI'N LOVE. Ai aplicat top coat sau asa lucesc ele?
      Din punctul meu de vedere, un mare PRO la ojele astea e faptul ca sunt disponibile si variante mini, eu cel putin ma plictisesc foarte repede de o oja, nu am terminat niciodata vreuna, asa ca mini-urile sunt perfecte.

      RăspundețiȘtergere
    4. Foarte frumoasa postarea ta, se vede ca ti-a placut sa experimentezi aceste culori...
      Mie imi place cel mai mult prima culoare, insa m-as mira sa reziste atatea zile pe unghiile mele, de obicei 2 zile e deja prea mult... :p
      Imi place faptul ca sunt in varianta mini, eu niciodata nu am terminat o sticuluta de oja normala, in cazul acesta poate o sa incerc si eu una...

      Foarte ingenioasa ultima manichiura... :)

      RăspundețiȘtergere
    5. @coconut:nu am aplicat nimic peste si nici inainte de ele..asa lucesc ele:X
      da adevarul e ca nici eu n am termionat vreuna:))

      RăspundețiȘtergere
    6. @simona:da am fost super entuziasmata si tocmai d aia cred ca am fost foarte stresata..n am fost multumita de nimc..nici de "postarile "care le am facut pe blog,simt ca in ultimul timp l am cam neglijat,si nici poezele cu ojele nu au iesit cum vroiam..si colac peste pupaza nu ma pricep deloc la manichiura:))eu mi le fac singurica de obicei insa nu profesional:))
      si plus ca sunt "murdara"pe maini in toate pozele:))deoarece in 2 saptamani a trebuit sa mi schimb manichura de vreo cel putin 10 ori:))si treceam de la extreme-roz pal negru,sau negru-rosu:))sper sa nu observati prea tare nepriceperea mea la unghii:)

      RăspundețiȘtergere
    7. ce-mi place manechiura neagra cu puncte albe.cea alba e french tip?

      RăspundețiȘtergere
    8. @anonim:da!street smart +french tip dots:X mie imi place manichiura neagra si bulinute pe inelar. desi pana acum nu prea am folosit negru sau albastru inchis,acum le ador:)si cred ca toamna-iarna e sezonul perfect pentru ele

      RăspundețiȘtergere
    9. wow flash back e si preferata mea.arata super.kiss the cook arata asa sexy:>

      RăspundețiȘtergere
    10. Eu zic ca a iesit foarte, foarte bine, si pozele si prezentarea in sine... si nu mai spune ca nu te pricepi la manichiura, ar trebui sa me vezi pe mine :P

      RăspundețiȘtergere
    11. @shades of love:da e ..si hunk of burnin love imi inspira acelasi lucru:>:>
      flash back intr-adevar e o culoare pe care mi o doream de muuult timp:*

      RăspundețiȘtergere
    12. @simona:daca m ai vedea cat ma chinui:))si cat sterg ca sa iasa in sfarsit bine:))dar macar a fost bine ca pensula m a ajutat mult si n am mai dat asa rau pe langa:))

      RăspundețiȘtergere
    13. cate nuante superbeeeee!!!! si cata rabdare ai avut sa iti faci manichiura cu toate!!! :-) revenind: imi place enorm SWEPT AWAY-ul!!! it's just perfect! :-) Sa le stapanesti sanatoasa si fericita! :-)

      RăspundețiȘtergere
    14. sunt superbe culorile, daca spui ca sunt si atat de rezistente, sunt un must!

      RăspundețiȘtergere
    15. @stilistele:da..sunt foarte rezistente..:)adica pot spune cu mana pe inima ca sunt cele mai rezistente oje pe care le am incercat..Am incercat si no name si opi,insa nimic cu m a dat pe spate..

      RăspundețiȘtergere
    16. @cara:da am avut rabdare sa fac manichiura,insa nu sa si o sterg foarte bine:))rezultatul mainile mele cu urme de oje inchise:))
      ms frumos si mie imi place mult swept away

      RăspundețiȘtergere
    17. sa le folosesti cu placere..superbe toate..mai ales auriul acela

      RăspundețiȘtergere

    Lista mea de bloguri

    Totalul afișărilor de pagină

    Postări populare