marți, 6 septembrie 2011

Flormar Pretty Compact Blush-on P115

    Tanjeam de mult dupa blushul no91 de la Flormar,insa cand am ajuns la stand mi-a atras atentia acest duo.Blushul are aproape aceiasi nuanta ca si no91 si in plus are si un bronzer.
    Cautam un blush piersiciu mat,insa nu am gasit nimic care sa ma multumeasca asa ca l-am ales pe acesta,si chiar daca e sidefat,particulele sclipicioase nu sunt atat de vizibile ca in cazul celor de la ELF.
lumina soarelui

  • blushul piersiciu este pigmentat,insa nu pot spune acelasi lucru despre bronzer.Am tenul destul de inchis vara(folosesc 340Colorstay,iar pe fata nici nu se vede:))Insa i-am gasit eu o intrebuinatare si pe vremea calduroasa-ca blush.
  • rezista toata noaptea(duminica am avut o nunta si am folosit revlon photoready impreuna cu acest blush.Am fost foarte multumita deoarece m-am machiat cam pe la ora 15.00 si la ora 05.00 blushul inca se vedea ca la inceput)
  • se aplica uniform si usor,are o textura matasoasa,nu este prafos



PRET:20RON
CANTITATE:14grame

15 comentarii:

  1. Arata foarte bine piersiciul acesta, deci ai gasit pana la urma blush-ul pe care ti-l doreai si ai fost si la nunta :D

    Poate ne pui si noua poze... :P Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  2. @simona:inca nu ma incumet sa pun poze cu mine:)) si nici macar nu am poze..decat cele facute de fotograful mirilor..si alea sunt impreuna cu ei..Oricum nu am avut un machiaj prea "special "sau o tinuta excentrica..o rochie lunga neagra cu un brau auriu..pantofii si plicul vi le-am aratat:Diar machiajul a fost un smockey eyes negru cu auriu:)

    RăspundețiȘtergere
  3. arata suuuper:X.spe sa mi-l iau si eu curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. @madlen:sa stii ca merita:) chiar daca stiu ca si tu ai o groaza de blushuri:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine arata!! Imi place mult culoarea blushului, cred ca o sa il cumpar doar pentru blush pana la urma... :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. @cara:poti sa l iei pe no91 blush on..e aceiasi nuanta,la 18ron..insa nu are bronzerul:)

    RăspundețiȘtergere
  7. bronzerul de care zici,probabil e tot o nuanta de blush..pare prea deschis..sau poate o fi pentru cele albee ca zapada:|

    RăspundețiȘtergere
  8. pe el scrie doar blush de obraz..poate fi folosit de fiecare dupa posibilitati:))din pacate mie nu mi se potriveste culoarea "bronzerului",insa ca blush da o stralucire discreta si drautza

    RăspundețiȘtergere
  9. ms de pont!! abia astept sa il am in posesie :-))

    RăspundețiȘtergere
  10. @cara:sa ne spui cum ti se pare...eu sincer aveam asteptari mai mari de la el..adica ma asteptam sa fie mai "peachy"dar apoi mi am dat seama ca am eu tenul bronzat si d aia nu se vede asa cum se vede pe mana de exemplu:Dabia astept sa intre toamna in drepturi:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Ofof, imi trebuie imaginatie buna... :P

    RăspundețiȘtergere
  12. @simona:stiu ca ai ,doar stiu cat de mult iti place sa citesti;;)apropo te invit la giveawayul lobris:P

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce bine arataaaa! sa il folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  14. Excellent way of telling, and nice piece of writing to take data regarding my presentation subject matter, which i am going to convey in institution of higher education.
    my website > Sittin�

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare