marți, 13 septembrie 2011

Castigatoare Giveaway Libris

    Tocmai s-a incheiat cel de-al doilea giveaway de pe blogul meu,iar daca la primul am primit diferite critici datorita faptului ca am decis sa nu descalific pe nimeni,m-am hotarat ca de data aceasta sa fie diferit.Tocmai pentru voi,cele care ati participat si ati respectat toate regulile impuse de catre mine.
Au fost 28 de inscrieri(puteti vedea lista in postarea anterioara),insa doar 26 au indeplinit conditiile de participare(cele doua fete descalificate sunt si ele nominalizate in postarea anterioara).
    Si acum sa nu va mai tin in suspans,castigatoarea noastra si-a dorit:

Iar numele ei este SHADES OF LOVE!
Felicitari!Astept mail cu datele tale in 24 de ore,pe adresa de mail letsmakeadiva@yahoo.com,in caz contrat maine la aceiasi ora voi extrage o noua castigatoare.

5 comentarii:

  1. da:)am trimis azi mailul catre cei de la librarie:)A vrut cartea "Machiajul perfect"si desi era 49RON,iar cei de la LIBRIS s-au oferit sa mi sponsorizeze giveawayul cu 40ron,au facut o mica exceptie de data aceasta si o sa i trimita premiul castigatoarei,fara sa i mai ia niciun ban in plus:)

    RăspundețiȘtergere
  2. hey!scuze ca nu am comentat aici,dar atunci cand am vazut anuntul castigatoarei tot ce am avut in minte a fost sa ti trimit un email
    Multumesc inca odata si scuze

    RăspundețiȘtergere
  3. @shades of love:stai linistita!nu e obligatoriu sa com aici:))
    pentru mine e imp sa rimiti mail cat mai repede ,iar u asta ai facut..Inseamna ca ma citesti si iti multumesc:*

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare