joi, 22 septembrie 2011

"Castigatoare" Giveaway "Castiga un ulei de argan impreuna cu cosulbio"

Stiu ca va sunt datoarea cu aceasta postare...Poate va intrebati de ce acele ghilimele in titlul postarii... Cititi pana la sfarsit si veti intelege.

Sa va prezint situatia!Am organizat in urma cu cateva zile un giveaway sponsorizat de cei de la COSULBIO,unde era pus la bataie un ulei de argan bio.
Conditiile impuse de catre SPOSOR au fost:
  • like COSULBIO pe facebook 
  • postare pe blog
  • raspunsul la intrebarea: "ce preferati intre cosmeticele bio si dermatocosmetice ?si de ce"
Conditia impusa de mine:
  • sa ma urmariti prin gfc
Castigatoarea trebuia aleasa pe baza raspunsului sau la intrebare de catre sponsorul concursului 
Cum ieri a fost ultima zi de inscriere,azi le-am trimis un mail pentru a alege castigatoarea si pentru a o  anunta pe blog.
Primesc un mail in care eram anuntata ca cel mai "bun" comentariu din punctul lor de privire era acesta:
"
Anonim spunea...
Din pacate noi suntem bombardati la tv de reclame uneori mincinoase gen crema niveea "bio" care fac "minuni" pt noi si suntem influentati in decizia de a cumpara sau nu un produs de acestea. Din fericire am observat ca televziunile au inceput cel putin protv sa mai traga cate un semnal de alarma asupra produselor pe care le consumam si inainte de a cumpara sa citim eticheta si cat de nocive sunt pt organism unele ingrediente.Intr-adevar produsele bio sunt putin mai scumpe dar nu mai scumpe decat unele dermocosmetice, dar prefer sa dau mai mult acum decat sa nu-mi placa ce vad in oglinda peste ceva timp.Prere mea ca ar trebui mai mult promovate beneficiile folosirii unosr astfel de produse si ma refer aici si la alimente nu numai la cosmetice. A am uitat sa ma prezint lenuta.gurgu@yahoo.com.O zi buna.Si chiar ma bucur ca promovati aceste produse pe blog, se stie ca blogurile sunt o sursa de informatie foarte buna.tine-o tot asa " Dupa cum puteti observa acest comentariu indeplineste doar o singura conditie:aceea de a raspunde la intrebare"...Insa celalalte 3,2 dintre ele fiind impuse chiar de catre sponsor unde raman? I-am contactat din nou spunandu-le urmatoarele chestii: " Imi pare foarte rau insa nu pot accepta sa o premiati pentru ca nu respecta niciuna dintre conditiile pe care le am pus pentru participare.Nu mi pot sfida cititorii alegand un raspuns care da doar o adresa de mail.Regulile erau clare like paginii voastre de fb,sa ma urmareasca prin gfc si sa posteze pe blog/facebook pe cand ea nu indeplineste decat regula nr4 cea cu raspunsul.. Imi pare sincer rau si sper sa nu va suparati..Insa nu o sa mai participe nimeni la vreun giveaway al meu cand eu aleg pe cnva care nu respecta regulile..Astept mail daca vreti sa alegeti pe altcnva..Daca nu aveti mailul fetei..Eu nu vreau sa ma implic,nu vreau sa mi dezamagesc cititorii:)Astept mail" Dupa ce acestea fiind spuse primesc inapoi un mail ,in care mi se spune ca au crezut ca era o continuarea a comentariului de mai sus(care presupun ca indeplinea toate regulile) si ca acea adresa de mail prespun,a dat like paginii lor de facebook si ca peste celalalte conditii am putea trece cu vederea . Raspunsul meu "imi pare f rau..regulile sunt reguli pentru mine,iar eu sunt un om de cuvant..mie nu mi a postat..nici nu mi a dat add prin gfc..nici nu parea ca participa la concurs..nu era continuarea altui comentariu..daca asta e com care v a impresionat ,atunci premiati-o..eu nu voi posta pe blog..le voi spune fetelor povestea si sunt sigura ca o sa inteleaga..nu pot sa anunt castigator un om care nu respecta conditiile..sper sa ma intelegeti,insa nu vreau sa mi compromit blogul si nici sa mi supar cititorii."
Mi s-a prpus sa-i dam un mail fetei sa o intrebam daca vrea sau nu sa participe la giveaway,insa din nou am refuzat si sper sa intelege ti si de ce am facut asta.Nu pot declara castigator un om care nu respecta conditiile impuse.Ar insemna o lipsa de respect pentru cei ce s-au chinuit sa posteze pe blog/facebook,cei ce ma urmaresc prin gfc,etc. 
In plus ,dupa ce fata mi-a lasat comentariul ,am decis sa o intreb daca vrea sau nu sa participe la giveaway,si sa i spun ca mai tebuie sa indeplineasca cateva conditii.
"
Let's make a diva spunea...
@lenuta.gurgu:te invit sa participi la giveaway,daca iubesti produsele bio,cu siguranta uleiul de argan te va incanta:)

24 de comentarii:

  1. "Interesanta" situatia in care te-au pus.
    Imi pare rau sa aud asa ceva si sper ca de acum sa ai numai participanti si cititori adevarati. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. @oana:ms mlt de sprijin!Chiar inseamna mult pentru mine:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea, sa stii ca eu te sustin 100% in decizia pe care ai luat-o de a nu fi de acord cu alegerea sponsorului.
    Nu ar fi fost corect fata restul cititoarelor tale sa acorzi premiul cuiva care nu a depus decat un minim de efort, adica a raspuns la intrebare si punct. Celelalte participante au respectat toate regulile ( impuse de sponsor in majoritatea lor ) si pur si simplu nu ar fi corect fata de ele.
    Am citit comentariul "castigatoarei" si inteleg si de ce ai crezut ca e posibil sa nici nu-si fi dorit sa participe la giveaway, adica si mie mi-a lasat impresia ca mai mult si-a dorit sa comenteze pe marginea subiectului ( a intrebarii ), iar decizia ta, inca o data, mi se pare a fi foarte corecta.
    Sper ca si participantele sa iti impartaseasca parerea.

    Asta mie mi-e invatatura de mine, cand voi mai avea giveaway-uri sponsorizate ma voi asigura ca sponsorul stie despre ce este vorba si ce inseamna un giveaway cu reguli, asta pentru a nu fi pusa ulterior intr-o ipostaza de genul...

    Te pup, nu mai fi suparata, sigur toate fetele iti vor da dreptate.

    "Anonim", din respect fata de celelalte participante ar trebui sa refuze premiul. Eu asa as proceda.

    RăspundețiȘtergere
  4. @simona:multumesc mult pentru tot ce ai facut pentru mine:*sincer si eu daca voi mai avea giveawayuri sponsorizate ma voi gandi se 2 ori inainte..
    Daca nu erau regulile astea,stiu o groaza de fete ce vroiau sa se inscrie..siuna dintre ele poate esti chiar tu;;)
    Sper ca fetele sa inteleaga ca mi pare nespus de rau ca nu le am putut oferi premiul,insa sta e situatia..
    Multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey, haide nu mai fii suparata. Tu ai procedat foarte corect. Daca cei de la Cosul Bio prefera sa incalce regulile impuse chiar de ei, asta spune foarte multe despre ei din pacate, nicidecum nu te afecteaza pe tine. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna. Ma bucur ca dai dovada de corectitudine si esti sincera cu noi, nu este vina ta ca s-a intamplat asa, rusine lor ca se coboara la un nivel atat de jos. Prin acest procedeu josnic nu au facut decat sa atraga asupra lor o reclama negativa, sunt sigura ca fetele de aici nu vor mai fi interesate de ei. Iar eu, personal, voi avea grija sa povestesc si altora. Fruntea sus si fii tare, nu esti responsabila pt ce s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  7. @coconut:multumesc mult..insa nu vroiam sa dezamagesc participantele..chiar isi doreau mult premiul:)
    :*

    RăspundețiȘtergere
  8. @delia:multumesc frumos pentru sprijin,inseamna mult pentru mine ca nu sunteti suparate si ca sunteti alaturi de mn in continuare:*

    RăspundețiȘtergere
  9. ai facut foarte bine.nu ai de ce sa te simti prost.prost sa se simta ei ca ne-au promis un ulei de argan care n-a mai venit niciodata.De ce au mai impus reguli daca alegpe cineva care nu le respecta?Noi suntem mai prosti sa le respectam?

    RăspundețiȘtergere
  10. esti total inteleasa! urat din partea lor la faza cu regulile. adica, daca e regula e regula nu ca "putem trece peste celelalte". e ca si cum ti-ar spune ca nu ii intrereseaza si ca vor doar sa scape cu asta. ai procedat corect si asta e cel mai important :*

    RăspundețiȘtergere
  11. @anonim:tocmai d aia n am acceptat..nu mi se parea normal pentru cei care au indeplinit conditiile..

    RăspundețiȘtergere
  12. @karina:multumesc pentru incurajari..imi pare rau pentru fata cu comentariul anonim,insa nu puteam trece cu vederea si sa le sfidez pe toate celalalte participante:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Stai ca nu inteleg de ce se discuta pe tema asta? Ea nu a respectat regulile, si cu asta basta. Iar organizatorii nu lasa o impresie buna, daca accepta asa ceva, ba din contra vor sa o si premieze.
    E ca si cand m-am duce in magazin la ei, as fura ceva, si apoi as mai avea nesimtirea sa ma duc sa le cer bon de casa, ca imi trebuie mie.

    Nu exista GA fara reguli. Daca vrei le accepti, si participi, daca nu vrei, nu participi.
    Punct!
    Serios eu nu inteleg de ce ar trebui sa te simti prost; nici eu nu as fi dat premiul. In plus siigur sunt alte fete care il merita.

    Ma fetelor, aveti coloana vertebrala, si nu va lasati influentate de orice firma/agentie. E decizia ta, e blogul tau, e munca ta.
    Si cu asta am incheiat subiectul.

    RăspundețiȘtergere
  14. monique:ma simteam prost pt ca am promis un ulei de argan unei cititoare si nu pot sa ma tin de cuv..insa nu puteam accepta asta..cum ai spus si tu..ms mlt pentru sprijin:*

    RăspundețiȘtergere
  15. Ca sa iti mai ridic putin moralul vreau sa te anunt ca again u've been taged :-)) verifica si o sa vezi despre ce e vorba :-)

    RăspundețiȘtergere
  16. Atitudinea ta a fost corecta,te apreciez mult! Le-am dat unlike la pagina de FB :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  17. @andreea:chiar m-ai facut sa rad:))insa cred ca o sa ti urmez si eu exemplu:*ms

    RăspundețiȘtergere
  18. Ai procedat corect, DA, dar tu cand le-ai dat lor lista nu trebuia sa contina doar participante care au indeplinit toate conditiile? Eu asa am procedat la un concurs cu sponsor. Oricum faptul ca a fost ales un anonim e si putin suspect...chiar daca e vb doar de o sticluta de ulei nu extrem de scump..
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  19. @federova:eu le-am trimis o lista cu cateva ore inainte de a se termina concursul,iar cei de la cosulbio mi-au spus ca e corect sa mai astept ,pentru ca ei vor sa le acorde sanse egale tuturor fetelor.Insa eu doar vroiam sa citeasca raspunsurile de pana atunci,pentru ca pe 22deja promisesem ca anunt castigatoarea,iar in cateva ore nu aveau timp sa se decida,iar daca mai apareau comentarii le dadeam mail.Com anonim care a si "castigat"a fost scris pe ultima suta de metri,si el a iesit castigator:)
    Sincer pe mn nu ma interesa daca alegeau un anonim sau nu:)insa nu indeplinea conditiile..si de ce si a lasat adresa de mail cand eu n am cerut-o si nici macar o fata nu si a lasat-o?e ciudat..poate stia ca rasp ei e atat de bun.incat va fi castigator;;)

    RăspundețiȘtergere
  20. te admir pentru alegerea facuta si chiar mi se parea si mie suspect ca acea fata isi lasase adresa de mail.Parea sa nu participe la concurs,credeam ca doar si-a spus si ea parerea,insa nu inteleg de ce si a lasat si adresa de mail..E ciudata rau treaba asta.Am verificat si exista numele alea acum la gfc tau,insa te are doar pe tine in lista de bloguri..Deci e foarte ciudat..Cred ca si-a facut contul special pentru uleiul ala de argan:))

    RăspundețiȘtergere
  21. da:))chiar acum am verificat din nou si mi-a dat add..ciudat nu ma are decat pe mn in lista blogurilor:))ma simt un vip al blogurilor=))cum o fi dat de mn?btw sa fie sanatoasa..daca tot ma are numai pe mn de ce nu a comentat sau sa si revendice premiul..sau sa ne lamureasca si pe mn si pe celalalte participante daca intentia sa a fost sa concureze sau doar si a exprimat punctul de vedere..

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare