joi, 22 septembrie 2011

Blush Everyday Minerals Try Me -NICK NACK

   Auzisem foarte multe lucruri pozitive despre aceasta firma si chiar vroiam sa incerc blushurile lor. Am cumparat acest blush de la un blogsale,insa nu sunt deloc multumita de el.



PAREREA MEA:
  • nuanta este draguta,insa este foarte pala,nici aplicata intr-un strat  mai gros nu este foarte vizibila peste fondul de ten.
  • rezistenta?doua ore:))dupa ce ca abia de vede,peste scurt timp dispare de tot
  • nu stiu daca vine sau nu cu vreun dispozitiv de inchidere ermetica,insa eu asa l-am primit si curge din borcan de fiecare data cand il folosesc..Asa ca daca aveti vreo idee cum as putea sa-l "repar"va rog spuneti-mi.
  • si de blenduit mi se pare dificil...mai am blushuri minerale,insa nu au aspectul ala nenatural.(daca blenduiesc prea mult,nu mai am ce blendui:)))
  • grad de pigmentare scazut


Folosit peste o baza(de obicei il folosesc peste un blush crema),rezista in jur de 4-5 ore,iar intensitatea sa este mai mare.

In imaginile ce urmeaza,blushul este aplicat intr-un strat destul de gros si chiar si asa intensitatea acestuia este destul de mica.





Voi ce parere aveti despre blushurile everyday minerals?


14 comentarii:

  1. Chiar ca este foarte pal, fata de blush-ul meu Lily Lolo, care este atat de intens, acesta pare o pudra mai inchisa la culoare si nu fard de obraz...
    Ciudat mai ales ca spui ca nu are nici aderenta...
    Cat despre ambalaj, presupun ca trebuia sa aiba un capacel de protectie cu gaurele prin care trebuia sa iasa produsul, asa am vazut ca au toate fardurile pulbere ( indiferent daca sunt minerale sau nu )...dar nu cunosc marca aceasta si nu pot sa stiu cu certitudine...
    Cat te-a costat?

    RăspundețiȘtergere
  2. pai l-am luat de la un blogsale(deci deja era la second:)))nu mai stiu 5-6lei..am luat mai multe chestii:) imi place blushul tau:)e o culoare foarte dragutza..

    RăspundețiȘtergere
  3. Daa, al meu este exact ca miezul de grepfruit roz... :P
    Eu imi doresc mult acum unul caramiziu, dar exact asa o culoare de caramida... :P
    Cred ca tot mineral o sa mi-l iau, mi-a placut foarte mult experienta cu fardurile minerale, insa imi dau seama acum ca depinde foarte mult de marca, nu tot ce e mineral inseamna ca se comporta precum cele pe care le-am incercat eu...

    RăspundețiȘtergere
  4. @simona:ai dreptate:)insa eu ma descurc mai bn cu cele compacte:))asa ca raman la astea..nu sunt o mare priceputa in aplicare,si nici dexteritate nu am..ma manjesc,folosesc prea multe pulbere..mai cade jumatate pe jos..e dezastru la mn cu produsele minerale:))insa ma tot chinui sa invat sa le aplic corect..deocamdata ma descurc perfect cu fdt si pudrele minerale..dar cu fardurile inca ma mai chinui

    RăspundețiȘtergere
  5. De la EDM n-am incercat decat niste fonduri de ten (am comandat mostre), insa nu prea mi-au placut (ma strangea foarte tare fata dupa aplicare, si eu am ten gras). In schimb am luat niste mostre de blush de la TANF si imi plac foarte mult. Sunt extrem, extrem de pigmentate, chiar trebuie sa am mare grija sa iau putin pe pensula, si rezista toata ziua. De la TANF imi place si fondul de ten, dar fardul de ochi si primerul pt. pleoape uleioase m-au dezamagit.
    Am citit lucruri foarte bune despre pensulele celor de la EDM insa nu am niciuna, nu stiu daca se ridica la inaltimea laudelor.

    RăspundețiȘtergere
  6. @coconut:si eu ziceam ca trebuie sa incerc neaparat produele tanf..am vazut niste swatchuri pt blushuri superbe:)le-ai luat de pe site ul lor nu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, direct de pe site, au un pachet try me. La fel au si la fonduri de ten. Platesti cu pay pal si iti vine coletul la posta vamala in aprox. 3 saptamani. Nu mai stiu cat au costat, dar am primit vreo 15 pliculete cu blush :), sa am de unde alege.

    RăspundețiȘtergere
  8. of...e foarte deschisa nuanta, poate si de aceea nu ti se potriveste. eu folosesc doar pupa, o culoare relativ inchisa, caci altfel nici la mine nu se vede nici un blush...

    RăspundețiȘtergere
  9. @coconut:suna asa bine:)cred ca o sa fac si eu o comanda in curand..sper sa nu fie shippingul prea mare:)poate prind vreo oferta cu el free

    RăspundețiȘtergere
  10. @stilistele:m-am gandit si eu la asta..insa am folosit si un fdt deschis si tot nu se vede:))e aiurea..eu ma gandeam sa nu fie expirat..ca am mai avut un blush acum cati va ani care avea aceleasi simptome si cnd m am uitat era expirat de vreo 2 ani:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am doua blush-uri de la everyday mineral si le ador:x Bine,ale mele au o cantitate mare si au sistem de ,,inchidere'' sa spun asa.Si dozez cat vreau.Pigmentatia este foarte buna si rezista cel putin pe bine ore intregi.Peste 8.
    Uite:
    http://dedeeasclothes.blogspot.com/2011/08/review-every-day-minerals-products.html

    RăspundețiȘtergere
  12. @dedeea:am vazut reviewul tau:)dar ale tale sunt super pigmentate..eu am varianta mini "try me"..poate o fi culoarea mult prea deschisa pentru mine..insa nici pe mana nu se vede:(

    RăspundețiȘtergere
  13. @emm@:mie imi place:Xinsa nu se prea vede:))adica daca ar fi si pe fata cum arata in borcanas:))

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare