joi, 8 septembrie 2011

ANIAN Lapte de corp cu antioxidanti din extracte de goji si rodii

1.Brand:ANIAN
2.Nume:Lapte cu antioxidanti din extracte de goji si rodii pentru corp
3.Valabilitate:12luni de la deschidere

4.Cantitate:400ml

5.Pret:24RON

6.De unde-l poti achizitiona:TRIODELUXE.RO

7.Descriere:Extractele de goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii.Veti simti beneficiile nutritive ale fructelor rosii care,cu vitaminele si polizaharidele lor,va ingrijesc si hranesc pielea.

8.Istructiuni de folosire:Aplicati si masati pe tot corpul pana la patrunderea completa in piele a cremei.Testat dermatologic.

9.Ingrediente:(click pe img pentru marire)

10.Parerea mea:

Nu aveam asteptari prea mari de la acest lapte de corp,deoarece acum 3 saptamani pielea mea era foarte deshidratata  si imbatranita din cauza expunerii la soare(chiar si cu factor de protectie ridicat)+ca se descuma si pe alocuri era chiar arsa,usturandu-ma.
    Cand am primit produsele de la triodeluxe am inceput sa le folosesc zi de zi.Atat uleiul de corp ,de care v-am mai vorbit aici,cat si laptele de corp au fost arsenalul meu pentru a-mi recupera elasticitatea pielii.
Nu stiu cat de bine se poate vedea intr-o poza,insa am decis sa va arat cam cum arata pielea mea, uscata,deshidratata si imbatranita din cauza soarelui.
Am incercat sa fac si acum o poza pentru a vedea diferentele insa am hotarat sa nu o postez,tocmai pentru ca in poze sunt aproape insesizabile,dar va asigur cu mana pe inima ca dupa folosirea acestor produse pielea a redevenit la fel cum era:fina,ferma,neteda,catifelata,hidratata si am scapat de acele "santuri/riduri"ce apar pe pielea persoanelor in varsta:(
  • este un lapte de corp dens,insa usor,se aplica bine si neceista o cantitate mica pentru a acoperi portiuni mari.
  • nu lasa pielea lipicioasa si nu se ia pe haine
  • este perfect pentru pielea uscata,iar dupa aplicare nu va veti simti pielea deshidratata(asa cum mi se intampla cu multe alte creme/lotiuni)
  • ,efectul laptelui de corp dureaza o vreme indelungata-cel putin pana faci dus.
  • mirosul este placut,discret,insa nu dureaza foarte mult pe piele(pentru mine este un pro, pentru asta s-a inventat parfumul:)
  • am pielea sensibila,insa nu mi-a creat mancarimi,iritatii,usturimi sau alte neplaceri
  • lasa pielea catifelata si hidratata inca de la primele folosiri
  • daca in cazul uleiului de corp ANIAN imi doream sa fi avut pompitza,acest lapte de corp mi-a satisfacut aceasta dorinta,iar in opinia mea sistemul de inchidere/deschidere si de iesire al produsului este perfect-igienic si comod.

Cu siguranta o sa ramana unul dintre produsele de hidratare preferate si o sa-l folosesc ori de cate ori am nevoie.Iar 24ron pentru 400ml suna chiar bina,asa-i?Voua cum vi se par produsele ANIAN?

10 comentarii:

  1. Suna bine descrierea ta. Nu am incercat pana acum produsele ANIAN dar o sa mi le cumpar curand! ;)) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. @alina:si eu abia astept sa mi mai achizitionez niste produse:))de cand zik ca o sa fac comanda la keratina lichida si balsamul reparator:)dar de luna asta nu mai trec..

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu imi doresc mult de tot keratina lichida...dar cand ma uit in oglinda vad ca parul meu nu e asa de distrus precum il credeam eu si chiar are unele zile in care sta super....probabil o sa aman asa pana cand nu o sa mai pot face nimic cu el.

    RăspundețiȘtergere
  4. @alina:nici al meu nu mai e asa deteriorat cum a fost si nici nu mai cade asa mult datorita matstii de par anian,insa as vrea sa straluceasca si sa nu mai cada deloc..si daca se poate fara varfuri despicate mai mult timp:D

    RăspundețiȘtergere
  5. you have been taged :-)) pt mai multe detalii intra la mine si o sa vezi despre ce este vorba :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat produsele anian pana acum..dar wow 400 de ml...e prima lotiune de corp asa mare de care am auzit pana acum.
    La un pret mic , la cat de multa e si ca functioneaza e un Must buy

    RăspundețiȘtergere
  7. @andra:da sunt super mari..si uleiul de corp tot 400ml are:))pacat ca masca are doar 250=))dar daca avea si aia 400 cred ca nu mai aveam loc in baie:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt sigura ca si acesta este un produs bun marca Anian, eu oricum mai am enorm de mult din uleiul de corp si cand ca gandesc ca tu ai deschisa practic o cantitate de 800 de ml ...hmm, ma intreb cand o sa le termini tu... :P Sper ca ai mama, matusa, sora care sa te ajute :P
    Frumos review, bravo, te pup, mi-e tot mai drag de tine!! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @simona:ms mlt de tot;)pai da ma mai ajuta mama,insa le folosesc aproape in fiecare zi..parca vara pielea mi e di mai deshidratata:) vreau sa zik ca eu folosesc uleiul de corp chiar si pe talpi:))peste crema emolianta..lasa talpile ca de bebe:X

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare