joi, 21 iunie 2012

Top10 regimuri de slabit

   Acum o saptamana , mama si-a achizitionat o carticica care venea impreuna cu Gazeta Sporturilor. A aparut pe 6iunie,dar cu siguranta inca o mai gasiti la chioscurile de ziare,in caz ca vreti sa fiti in forma in vacanta de vara.

  De ieri pot spune ca am intrat oficial in vacanta,am terminat cu "stresiunea" si ma pot lauda ca am terminat un an intreg de drept:)) asa ca de astazi,m-am hotarat sa scap de vreo 5 kg acumulate in ultima luna si pentru asta am nevoie de o dieta/regim alimentar sanatos, un plan de miscare care sa mi mentina interesul(da ma plictisesc imediat de chestiile clasice) si muuulta vointa.
In cautarile mele am dat peste aceasta carticica interesanta, TOP 10 Regimuri de slabit,cele mai cunoscute si mai eficiente a Juliei Hobbs.
Este o carte destul de concentrata,in numai 145de pagini prezentand avantaje/dezavantaje.retete si multe explicatii pentru Top 10 cele mai cunoscute diete.
Sunt adepta regimurilor lungi,care isi propun schimbarea metabolismului si nu promit "marea cu sarea", deoarece din proprie experienta va sfatuiesc sa nu urmati diete de 3-14zile,care urmaresc doar infometarea,efectul yoyo al acestora fiind devastator.Si cand spun ca vorbesc din proprie experienta asa este,am facut prostia de a urma o cura cu pepene de detoxifiere de vreo 10 zile,in urma caruia am slabit vreo 6-7kg,insa intr-o luna am pus dublu si m-am ales si cu metabolismul dat este cap.


Si acum lasand vorbaria ,va prezint cele 10 regimuri minune prezentate de Julia Hobbs:
1.Regimul  Hollywood
2. Regimul Cretan/Mediteranean
3. regimul grupelor sanguine
4. Regimul Montignac
5. Regimul Atkins
6.Regimul Scarsdale
7. Regimul Fricker
8.Regimul Miami
9.Regimul Mayo
10.Supa care arde grasimi

Daca vreti sa aflati detalii despre vreun regim anume,pot face un post special pentru el,scriind si din experienta persoanala si din cuntiintele mele despre el,deoarece va spun ca le-am incercat pe 70%dintre ele.

Voi cum planuiti sa scapati de kg acumulate in plus?

3 comentarii:

  1. am tinut si eu montignac si am slabit 20 de kg cu el,insa trebuie sa ai rabdare multa.Bafta

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim:in cat timp ai slabit 20 de kg cu Montignac si de la ce greutate ai plecat?

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu nevoie de o copie de la carte acesta pentru sotia mea!
    am cautat peste tot si n am gasit. cum fac???
    PLEASE

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare