sâmbătă, 16 iunie 2012

Kallos-Solutie pentru uscarea rapida a unghiilor

Nu stiu daca este un review sau un tips&tricks ,dar cu siguranta este o scapare pentru unghiile voastre daca sunteti ca mine.

Vara,in special,obisnuiesc sa port culori mai puternice pe unghiute,insa de obicei ojele nu ma ajuta cu acest lucur si asa ajung sa aplic o oja chiar si in 3-4 straturi(da stiu ,pare ciudat -insa stiu ca mai sunt fete in situatia mea-mai ales cand galbenul sau oja ta mint ,aplicata intr-un stat nici nu se vede pe unghituza:))
Probabil ca daca asa avea rabdare vreo 45-60 de minute dupa aplicare,manichiura si pedichiura mea nu ar avea de suferit,insa parca atunci ma apuca ba sa fac curat,ba sa strang cate una alta,ba sa ies la plimbare.

ei bina,daca sunteti ca mine,va ofer o varianta simpla si ieftina (5,5 ron-achizitionata dintr un magazinel mic de la mine din oras).Un singur strat aplicat peste oja voastra si de la cele 45-60 de minute,timpul care va desparte de manichiura perfecta este maxim 5 minutzele:X

Nu stiu daca el chiar creste si rezistenta ojei,sau e doar efectul placebo,insa de la 3-4 zile(zilele care trec pana imi sare oja de obicei dupa unghiute),aplicand solutia Kallos rezistenta a crescut la 5 zile(trebuie sa mi-o refac cand se vede distanta la cuticule:)) )

Voi cum va pastrati unghiutele intacte pana se usuca oja?

6 comentarii:

  1. Eu am Seche, e pe terminate. Mai caut niste review-uri la Nubar, vreau sa-l incerc pe acela. La Seche imi place mult efectul glossy pe care-l are, in afara de faptul ca usuca oja foarte repede. Cum e finish-ul Kallos? Am citit si despre un topcoat cu uscare rapida de la Flormar ca ar fi excelent, dar nu l-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @coconut:luciu extraordinar nu are..pare a fi finishul uni lac normal..insa mie imi plae si lucrul acesta la el..ca de multe ori il folosesc si pe oje mate sau care au nuante deosebite-si nu vreau sa le stric:) am auzit de cel de la seche..insa kallosul e 5,5lei:))
      :*

      Ștergere
  2. Si mie mi-ar trebui cu siguranta asa ceva, eu de obicei pun cam 5 straturi de oja pe unghii si niciodata nu raman cu toate intregi evident :P
    O sa incerc sa-l caut si eu, chiar sunt curioasa daca functioneaza, merci.
    Nici de cel de la Flomar nu stiam si sunt mereu la stand la ei cu ochii dupa oje...

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @simona-sa stii ca eu initial pe cel de la flormar il vroiam..insa mi am luat flormar gentle cuticle remover si prin comparatie cu sotutia pentru indepartt cuticule de la kallos(care e si la jumatate din pretul celei de la flormar)-mi a placut mai mult si am zis sa i dau o sansa si acestei solutii..am mai vazut ceva interesant,o solutie cu calciu si vitamina care umple si niveleaza unghia(de multe ori cand le las lungi se cam exfoliaza:)

      Ștergere
  3. este extraordinara solutia asta...am avut si varianta spraay dar aceasta e muuult mai buna...pe langa faptul ca usuca foarte rapid oja, ofera si un finish glossy superb si sigur nu e de la efectul placebo, chiar rezita mult mai bine oja...chiar o saptamana...singurul ei defect este pensula cam ingusta care face mai dificila aplicarea

    RăspundețiȘtergere
  4. elaine: si eu o ador:X eu nu prea am proleme cu pensulica:)) ca momentan am unghiutele mici si chiar imi place ca nu mai depasesc de fiecare data conturul:))
    ma bucur ca mi confirma cineva ca mareste si rezistenta..:*

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare