sâmbătă, 30 iunie 2012

HELP Wanted+GIVEAWAY!!!

Sambata viitoare se casatoreste un fost coleg din liceu,al prietenului meu si am fost invitati la nunta acestuia. Toate bune si frumoase cu tinuta din seara petrecerii,insa ce ma fac la cununia civila? Avand in vedere ca am cam depasit bugetul cu tinuta pentru cununia religioasa si petrecere,m-am decis ca pentru cununia civila,sa port ceva din propria garderoba.
Ce am ales? N-am ales!!!Asta e si problema mea.Vreau ca voi sa ma ajutati sa mi accesorizez o rochita simpla de la Pull&Bear.

Va rog sa faceti abstractie de calitatea pozei:)) Este facuta cu telefonul meu de 5 MP,insa o sa va mai ajut putin cu descrierea ei.
Culoarea din poza este cam pe aproape.Un albastru puternic,care bate chiar spre albastru electric.Stiu ca din poza nu pare,insa este o rochita stil clepsidra,stransa pe talie .Este mulata,si are un decolteu destul de larg,in U,atat in fata cat si in spate.


Astept ideile voastre de accesorizare a rochitei.O puteti accesoriza cum vreti voi si cu ce vreti voi.Imi puteti lasa linkuri catre diferite accesorii sau puteti alcatui tinuta in polyvore,este optiunea fiecaruia.Imi puteti da idei insa si de machiaj,coafura sau manichiura,insa pentru giveaway este valabila inscrierea si doar cu accesorizarea rochitei.

Daca se vor inscrie cel putin 10 persoane , voi deschide un giveaway al carui premiu va fi Yves Rocher-Lash Plumping Mascara.

Daca accesoriile se pot cumpara si din tara,v-as fi recunoscatoare sa-mi spuneti si magazinul de unde o pot face.

Singura regula de participare la giveaway este sa ma urmariti prin GFC,insa daca vreti sa ma ajutati sa mi gasesc o tinuta speciala pentru sambata,ma puteti ajuta cu o postare pe blog sau pe facebook in caz ca aveti. 

Giveawayul se va incheia sambata,insa castigatoarea va fi desemnata duminica,iar cea mai inspirata tinuta va castiga.In caz ca imi vor placea mai multe,voi alege prin random.

Astept nerabdatoare ideile voastre!!!

15 comentarii:

  1. Pai...eu as asorta-o cu niste pantofi roz si-o geanta plic galbena sau invers, geantuta roz si pantofii galbeni. Apoi niste accesorii aurii, eventual un colier galben, gen asta al modnitzei: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/538228_352016541520561_285973663_n.jpg
    Cred ca ar da bine cu pantofi cu toc inalt de un galben la fel.
    Daca iti pui colier si pantofi galbeni atunci alege o geanta plic nude.
    Parul il vad liber, putin aranjat dezordonat, gen beach curls sau daca tot e cald impleteste-ti parul cu stil dar tot dezordonat, e in trend: http://www.codrosu.ro/wp-content/uploads/2012/01/coafuri-rapide_codite-impletite-600x898.jpg

    Succes, poate ne arati cum ai decis sa iesi pe usa! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. @federova:as vrea eu sa am parul atat de lung..Din pacate m-am tuns acum cateva zile si desi m-am dus cu ideea de a mi lua doar varfurile, tipa de la salon a zis ca nu ma poate lasa cu varfurile tocate:)) si a luat de nu s a mai oprit..de la 50cm a ajuns la 30:))
    Imi place tinuta:X Sa vad ce gasesc si prin oras,caci n am timp sa mai comand dupa net din pacate:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult rochita ta, mai ales ca e si stransa in talie pentru evidentierea ei si mulata. vreau sa te ajut sa iti accesorizezi tinuta, imi dau seama ca nu ai mult timp la dispozitie, de aceea iti voi prezenta niste bijuterii care nu sunt greu de gasit.
    Iti recomand sa o asortezi cu o singura culoare, maxim doua. Ceva frumos, finut si cu gust. La mana, aceste bratari:http://images1.okr.ro/auctions.v3/700_700/2012/01/04/b/a/662790947168302117412881-4594661-700_700.jpg (bratari de genu gasesti la Meli Mello la preturi foarte accesibile) ,la gat mai bine nu pui nimic, iar in schimb atasezi o pereche de cercei tot din perle, mai lungi, ca sa echilibreze decolteul.Acesti cercei: http://assets.acasatv.ro/assets/acasatv/2009/06/12/image_galleries/836/cercei-perle_8.jpg .Rochitei zic sa ii arasezi o brosa camee( se gasesc si acestea, sunt foarte frumoase, vintage, fine): http://images1.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/11/10/5/2/248219901-1897607-700_700.jpg sau aceasta: http://4.bp.blogspot.com/_V51PC95wvlI/S0NZz06HxiI/AAAAAAAABYQ/e_lY99sBwm8/s320/IMGP2087.JPG, iar daca nu vrei sa ii pui brosarochitei, poti sa iti pui in par o bentita fina, impletita sau cu modele aurii: http://tutoriale.igorette.com/wp-content/uploads/2010/02/cum-sa-faci-o-bentita.jpg aceasta personal imi place foarte mult sau http://www.planificarenunta.ro/images/articole_slide/2cor.jpg
    Iti poti lua un plic simplu, negru mat, la care eventual atasezi brosa camee, daca nu o pui rochitei si astfel te folosesti si de brosa si de bentita. Ca si incaltamite poti purta o pereche de pantofi negrii sau albastrii( se gasesc usor, sunt simpli, de effect, in mai multe culori ca acestia: http://www.diavio.com/3869-large/pantofi-cu-toc-albastru-turcoaz-moda-in-pelle.jpg, cu fundita ca acestia: http://www.pantofiorilacomanda.ro/uploads/produse/59_1_pantofi_negri_inalti_cu_floare.jpg .Sa nu iti iei cu bareta in jurul gleznei, deoarece, rochia fiind mulata, bareta iti taie din picior si creeaza senzatia ca e scurt.
    Sper ca te-am ajutat cu niste sfaturi care o sa iti placa, spor la cumparaturi si desigur, distractie placuta!:***

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos ! da nici eu nu prea agreez incaltamintea cu bareta de fel..doar la sandalutele de la zara nu ma pot abtine:)) chiar si cu bareta lor

      Ștergere
  4. La cununia civila, te-as vedea asa, tinand cont de rochie:

    Parul facut asa http://img.unica.ro/typo3temp/pics/coafura_02_c261f2f30a.jpg
    Incaltari precum acestea de la miniprix
    https://www.miniprix.ro/produs/95805/sandale-dama-incaltaminte/
    Un colier http://funkcesorii.ro/pandantive/golden-collar-w46-1123.html
    Machiaj simplu, proaspat si luminos. Fiind cald iluminatorul aplicat doar in zona pometilor. Blushul foarte discret aplicat, mascara, etc...
    Cam asa http://3.bp.blogspot.com/-TrCi_vu-PqM/TzCnyk892EI/AAAAAAAABTY/elQ2TXVptTs/s1600/11394542M-9.jpg
    Un inel din perlute, sau fara, si o geanta plic nude ar fi suficient.
    Sper sa-ti placa si sa te inspire :)

    RăspundețiȘtergere
  5. avand in vedere ca rochita e foarte simpla si scurta eu as opta pt un colier maxi care cu siguranta te va scoate din anonimat. si o bratara tot supra dimensionata. Platforme un plic asortat si treaba e gata.

    RăspundețiȘtergere
  6. aa si era sa uit gasesti in Meli Melo o multime de astfel de coliere, am facut eu zilele trecute o postare cu cateva modele cumparate de la ei, mie imi sunt chiar simpatice.

    RăspundețiȘtergere
  7. My spirit movеd away about 3 а long time
    ρгeviοusly mу entire body had the bravery
    to eventually stop thіs ѕaga, and I did acquire I wаs more еffective gained in the city I last of all found to
    аnd as foг the perfect fortune I wаs trying to
    get, I determined what Jοseph Campbell
    wrote was accurate: &#8220Youг total physіcal
    prоcess apprесiates that this is the way to be аliѵe
    in thiѕ globe аnd the ωaу to giνe the eхtremely most excellent that you have to supрly you with.
    Thіs have forever been а popular aсtіon in my
    homе. You coulԁ quite possіblу
    bе thе valid reason оf οbstacles in your
    father's victory.

    Look at my homepage - http://www.si-news.it/story.php?title=blodgett-pizza-oven-a-prospective-owners-guide-to-baking-ideal-pizzas-just-about-every-time

    RăspundețiȘtergere
  8. Thank you for another informative site. Where else could I get that
    type of information written in such a perfect method?
    I've a mission that I'm just now running on, and I
    have been at the look out for such info.

    Here is my site :: http://geoxca.info/__media__/Js/trademark.php?d=iamsport.Org&type=ns

    RăspundețiȘtergere
  9. Right here is the perfect web site for anyone who wants to find out about this topic.

    You know so much its almost tough to argue with you (not that I actually would want
    to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a subject which has been
    written about for a long time. Wonderful stuff, just excellent!



    Have a look at my website ... Ros24j8bdu.ontheroad.To

    RăspundețiȘtergere
  10. We are a group of volunteers and opеning a new scheme in our сommunіty.

    Yοur webѕite prοvideԁ us with valuable info tο work on.
    Yοu have ԁone an imрressive taѕk and our whole neighborhοod shall be
    thankful to you.

    Review my web-ѕite Issf.org.Il

    RăspundețiȘtergere
  11. We stumbled over here dіfferent website аnd thought I might checκ thіngs out.
    Ι like what I see so nοw i'm following you. Look forward to exploring your web page for a second time.

    Also visit my webpage: augenlasern

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare