sâmbătă, 16 iunie 2012

ELF essential lipstick-Captivating,Gypsy,Fearless,Flirtatious

Am citit multe reviewuri pozitive despre rujurile din gama de baza a celor de la ELF si am zis ca neaparat trebuie sa le incerc si eu,mai ales cand au sosit noile culori Flirtatious era in topul wishlistului meu.
Le am de cateva luni bune,insa parrerea mea despre ele a ramas aceiasi.
Culorile sunt superbe si foarte variate- sigur veti gasi o culoare pe gustul vostru pentru ca au de toate de la nude-uri pana la cele "neon".
captivating,flirtatious,fearless,gypsy

Imaginile sunt facute acum cateva luni (la vreo cateva zile dupa ce le-am primit). Citisem despre problema rezistentei acestor rujuri,insa acest lucru nu m-a impiedicat sa mi le achizitionez si bine am facut,deoarece desi gypsy si fearless mi-au venit "rupte" cei de la elf s-au oferit sa mi le inlocuiasca (fara niciun fl de cost in plus pentru mine). Asa ca acum am dublura la gypsy si fearless;;) (insa metoda cu bricheta si congelatorul pentru refacerea rujului pe care v-am aratat-o intr o postare anterioara pe blog,nu a prea functionat in cazul lor).

gypsy,fearless,filtratious,captivating

Gypsy este un roz-mov ,purtabil,cremos,nu are sidef,insa nici mat nu este:))
Fearless,cum ii spune si numele este un rosu-sangeriu, indraznet si foarte pigmentat.
Flirtatious este un roz-barbie,care poate parea usor "pitzi" pe niste buze mai groase daca este aplicat cam apasat..Eu insa il ador:X
Captivating este un peachy superb,insa si acesta este foarte pigmentat,asa ca daca vreti un nude,nu vi-l recomand.

Ce-mi place mie la rujurile ELF:
- gradul de pigmentare
-ofera luciu buzelor(yey-nu mai plec de acasa si cu rujul si cu luciul)
- nu usuca deloc buzele(folosesc balsam inainte mai tot timpul-cu factor de protectie,insa si cand uit nu mi simt buzele stranse si nu se vede urat pe buzele
- aplicat fara o baza(un creion,primer,alt ruj nude,fond de ten,corector,etc) se fixeaza in liniile fine
- rezistenta lui nu este foarte mare,mai ales daca beti/mancati ceva,necesita aplicare imediata( am purtat la o nunta captivating si vreau sa va spun ca ma duceam la toaleta dupa fiecare fel de mancare:)) )
- desi "luciul"se ia dupa ce beti/mancati ceva,buzele raman colorate(ca si cum ati fi aplicat un lip stain)
- ambalajul mi se pare stylish:)
-pretul mic-8ron
Per total le-as recumpara,cel putin pe ultimele doua descrise,culorile fiind preferatele mele ,insa daca vreti un ruj rezistent pe buze si nu aveti posibilitate de reaplicare,nu sunt pentru voi!

Voua cum vi se par produsele pentru buze de la ELF?

6 comentarii:

  1. Eu am charming, tocmai ce mi s-a rupt de la baza :(, si asta dupa vreo 10-15 aplicari doar. Sunt putin dezamagita, imi place foarte mult culoarea, ambalajul, gradul de pigmentare si hidratare. Singurul minus e ca se transfera rapid pe orice, pana si un luciu rezista mai bine pe buze. Cele din gama mineral in schimb sunt super.

    RăspundețiȘtergere
  2. Haha...si eu am gypsy si imi place. Mie nu mi-a venit rupt dar s-a spart singur dupa vreo 2 saptamani :( Au ambalaje foarte proaste, din pacate. :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. @coconut: cele din gama mineral sunt pe wishlistul meu:X insa nu prea ma pot hotari intre cele de la sleek si cele de la elf..
    Da,nu sunt deloc rezistente pe buze,insa eu nu am o problema prea mare cu reaplicare;;) oricum ma dau si prin casa din 30 in 30 de minute cu balsam de buze:))
    aoleu sper sa nu mi se rupa si mie si cele noi:(

    RăspundețiȘtergere
  4. @patricia: pot doar sa ma rog sa nu mi se rupa si mie:( ai incercat sa l repari? eu am un defect cu rujurile,1/2 din ele mi se rup,deoarece le scot la maxim cand ma dau-sa ma vad eu in oglinda ca tipa de face reclama la ruj:))

    RăspundețiȘtergere
  5. :)))) esti tare! :p
    L-am fixat eu cumva acolo, oricum il folosesc doar dimineata cand plec de acasa si nu il iau la mine...
    De la ELF mie imi mai place crema coloranta cu SPF 15. O recomanda si Paula pe beautypedia.com.

    RăspundețiȘtergere
  6. @patricia:am si eu crema coloranta de la elf si chiar o foloseam la piscina(dupa faza cu spf 45,30-cand pielea deja se obisnuise cu soarele) si la inceput chiar mi a placut..avea acoperire,spf..insa ma cam deranja mirosul puternic..Pana intr o dimineata cand din graba mi a intrat putina in ochi-am crezut ca n o sa mai vad vreodata:)) ustura ingrozitor.am auncat o imediat ..si acum imi amitesc mirosul specific:))

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare