luni, 11 iunie 2012

DM Balsam de buze SUN DANCE SPF 50

      Mi-am achizitionat acest balsam de buze datorita SPF pe care il ofera,insa am fost placut surprinsa cand am observat ca lasa buzele catifelate si hidratate.Esti prima oara cand folosesc un produs pentru buze cu o protectie atat de mare,insa imi place enorm.


Este solid,iar la aplicare nu se simte lipicios sau uleios pe buze.Este aproape invizibil.spun aproape deoarece daca aplicati de vreo 2-3 ori,buzele devin cu o nuanta mai deschise:)
Contine vitamina E si ulei de avocado si cel mai important nu contine conservanti,parfum sau iritanti.

Puteti sa-l folositi singur,in caz ca adoptati un look natural sau aplicati peste el ruj sau luciu de buze.Nu am observat o rezistenta mai mare a acestora din urma,insa adera mult mai bine,in special rujul care nu se mai fixeaza in liniile fine(in caz ca aveti buze crapate ca si mine).

Raportul calitate-cantitate-pret este unul foarte bun,in opinia mea:4,8grame pentru aproximativ 6ron. Il puteti cumpara din orice magazin DM.
Exista o varianta a acestui balsam de buze si cu o protectie mi mica,SPF20,insa daca vara asta planuiti sa mergeti des la plaja,vi-l recomand cu caldura. 
Si buzele trebuie protejate!

Voi ce folositi pentru protectia solara a buzelor?

7 comentarii:

  1. Am vazut postarea despre produsele Paulei chiar acum si vroiam sa iti multumesc ca ai zis si de mine, dar apoi am vazut postarea asta si m-am bucurat, pentru ca si eu folosesc balsamul asta cu SPF de vreo 2 luni (stiu ca si Corina il recomanda). Mie mi se pare putin cam "dur", parca l-as vrea mai emolient putin :). Insa este cea mai buna solutie pentru protejarea buzelor pe care am gasit-o pina acum. Intr-adevar, daca aplic de 2-3 ori produsul, ramane ca o pelicula alba.

    Eu il mai am si pe cel de la Paula's Choice, insa nu il recomand. E scump (vreo 10 euro) si lasa o pelicula alba foarte inestetica pe care trebuie sa o corectez cu ruj. Sigur este un produs cu ingrediente benefice, dar din punct de vedere estetic este dezastru, dupa parerea mea :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Il folosesc si eu, pt. protectie. Nu-l prea iubesc, mi se pare ca-mi usuca un pic buzele si trebuie aplicat des, dar e un rau necesar.

    RăspundețiȘtergere
  3. @coconut:eu m-am indragostit de el datorita protectiei spf 50:)
    eu am probleme cu buzele usacte si mai tot timpul folosesc balsam de buze si prin casa si noaptea ceva mai greu..il folosesc e acesta doar cand ies afara,si nu mi simt chiar deloc buzele uscate..chiar simt o usoara hidratare..Trebuie aplicat des?Adica nu ofera protectie daca l aplic o singura data?of..eu de obicei aplic deasura lui un ruj nude:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am exprimat eu aiurea, cred ca trebuie aplicat des doar daca-l mananci de pe buze, ideea e sa fie tot timpul pe buze ca sa-ti asigure protectie. Eu il aplic des cand sunt pe afara pt. ca atunci cand il port, imi lasa senzatia de buze uscate si simt nevoia sa-l reaplic.

      Ștergere
  4. @patricia:pe mine ma incanta exfoliantul pentru buze de la PC..momentan folosesc zahar pudra cu ulei pentru a mi exfolia buzele si functioneaza:D
    mie imi place si chiar n-am mai vazut un produs pentru buze cu o protectie atat de mare,la doar 6 ron..mie imi place consistenta lui solida,in general nu prea ma inteleg cu balsamurile/luciurile lipisioase sau care lasa un luciu proeminent..Nu ma deranjeaza acea pelicula alba,deoarece aplic un ruj peste(abia imi uniformizeaza culoarea buzelor):))
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...stiu ce zici...si eu mai aplic ruj peste, dar oare rujul nu anuleaza protectia SPF? Mereu m-am gandit la asta. Cred ca o voi intreba pe Corina :)

      Am eu exfoliantul de la PC si e bun: la mine efectul exfolierii tine cam o zi dupa ce il folosesc. Adica o zi sunt buzele fara cojite si mai catifelate. E un tubulet micut, dar la o utilizare iti trebuie o cantitate infima...cred ca iti poate ajunge si un an

      Ștergere
  5. Mie nu prea mi-a placut. Nu imi place ca imi albeste putin buzele si e cam greu de aplicat, iar hidratafrea nu o prea simt. In plus, mi se pare ca are gust de chimion...

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare