marți, 12 iunie 2012

Comanda mea Paula's Choice

M-am hotarat sa mi schimb rutina de ingrijire a tenului,adica sa nu mai folosesc iritanti sau alcool(cel mai mare iritant pentru tenul meu) ,si sa investesc mai mult timp si atentie in rutina mea de ingijire a tenului.
 Dupa cum am mai spus am tenul mixt-normal si gras in zonta T,insa folosesc si brevoxyl,iar de la el deseori imi apareau asa zisele cojite.datorita folosirii produselor neadecavate tipului meu de piele.
Ce mi-am comandat?
1. Skin balancing TONER

4. Skin balancing moisture gel
5.Resist super antioxidant concentrate serum
6.Pompita spray pentru dozare(o folosesc pentru toner)

Comanda am facut-o prin intermediul Patriciei,care are o oferta irezistibila si a fost fooarte draguta cu mine,explicandu-mi de o mie de ori de ce produsul respectiv este sau nu potrivit mie, mi-a suportat cele 100 de razgandiri in privinta produselor(da,sunt sucita si le-as vrea pe toate:)) plus ca majoritatea produselor le are in stoc,si chiara daca nu le gasiti,face comenzi destul de des.
Oferta ei suna cam asa:
- transport gratis
- preturile produselor sunt acelea de pe site-ul european
-la minim 2 produse achizitionate ofera o reducere de 15%, si 5%reducere pentru un singur produs comandat.
O puteti contacta aici: comanda.paula[@]gmail.com

Folosesc doar de 2 zile produsele Paula's Choice si clar nu am reusit sa-mi conturez o imagine obiectiva asupra acestora,insa voi reveni cu impresiile mele dupa cateva sapatamani de utilizare zilnica.

Voi ce produse Paula folositi ?

*nu sunt platita sa fac reclama.Postarea este rezultatul experientei mele si va impartasesc care este in opinia mea cea mai buna oferta .Acum ramane la aprecierea voastra!



2 comentarii:

  1. Si eu ma uitam acum pe site la produsele Paula's Choice si tare as vrea si eu cate ceva, insa nu ma lasa bugetul acum. Sper sa ne tii la curent cu felul in care se modifica aspectul tenului tau de la aceasta decizie... :)
    Numai bine iti doresc, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. @simona:acum am vazut ca nu s-a postat raspunsul meu:)
    imi cer scuze de intarziere:)
    Cu siguranta o sa va spun cum imi mai merge cu problema asta cu tenul meu acneic,insa iti recomand PC-de o saptamana de cand le folosesc chiar se observa o mica diferenta..porii s-au mai micsorat,tenul este mai ferm si mai intins,iar fondul de ten adera muult mai bine..Se fixeaza superb si nu mai pare ca o masca,nici dermablendul meu leg&body cover foundation:)

    Esti foarte norocoasa ca n-ai nicio problema cu tenul..Ne faci invidioase:P

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare