duminică, 24 iunie 2012

Cel mai bun balsam de buze de pana acum

Da! Cu siguranta Carmex-varianta clasica(solida)-moisturing lip balm a fost cel mai bun balsam de buze incercat de mine pana in prezent.
De vreo cativa ani ,am probleme cu buzele uscate si daca nu aplic balsam inainte,rujul arata groaznic pe buze:( Am incercat tot felul de balsamuri-solide,lichide,gel,crema ,insa niciunul nu mi-a rezolvat definitiv problema buzelor uscate.
Ca sa va faceti o idee despre produsele incercate: 
Uriage;Alverde;Hymalaya;Apidermaliv,The Body Shop,Nivea,Neutrogena,Garnier,Hemel,Elf,Avon,Oriflame,Yves Rocher,Dove,etc.

Nici Carmex nu mi-a rezolvat problema buzelor uscate,deoarece trebuie sa l folosesc zilnic,poate chiar de mai multe ori pe zi,iar bineinteles daca nu l folosesc,buzele imi redevin crapate.Insa se aproprie cel mai mult de varianta Lip Balmului perfect ,in cautarea caruia sunt.

Ce-mi place:

  • hidrateaza foarte bine,lasand buzele moi si fine,netede,perfect pregatite pentru aplicarea rujului sau glossului preferat.
  • are spf15-cam mic pentru vara,mai ales daca pielea din jurul buzelor este tratata cu substante fotosensibile,insa perfect pentru restul anotimpurilor,sau in zilele fara soare
  • desi nu contine parfum,are un miros patrunzator,deoarece contine menthol (stiu ca este iritant,dar este al treilea din finalul listei,deci procentajul este mic pentru a fi problematic)
  • pisca un pic buzele,daca il aplici in exces(cum fac eu) ,insa nu e dureros:)) exact efectul pe care il au asa-zisele rujuri/luciri pentru marirea buzelor.
  • raport calitate-pret foarte bun. Pretul a fost de 9.9ron-HelpNet
  • desi il aplic de mai multe ori pe zi ,de cateva luni bune(ok,m-ati prins am mai folosit si uriage si balea) insa inca mai e o groaza in flacon si cred ca mi ajunge pana la iarna:))
  • nu face cojite-mi s-a intamplat cu himalaya-hidrata binisor,insa daca il aplicam in timpul zilei ma trezeam numai cu cojite pe buze stranse pe la colturile gurii-groazniz:((
Ce nu-mi place:
Nu am gasit ceva care sa nu mi placa la el,insa mi-as dori sa mi pastreze buzele asa fine si hidratate,chiar si atunci cand uit sa l folosesc:))
PS:Cei de la Carmex se lauda ca balsamul lor ar fi primul in SUA,nu stiu pe ce esantion e efectuat acest sondaj ,insa vazand reviewurile de pe makeupalley am observat ca este destul de apreciat si a primit nota 4/5 iar cele care au acordat mai putine puncte a fost datorita mirosului-ca mentolat:)

Voi ce balsam preferati pentru buze?

7 comentarii:

  1. am tot auzit de el dar eu am dat de el pana acum..daca ”imi sare in ochi” il iau si eu! pup

    te astept sa te inscrii si la concursul meu http://abeautifuldaywithmagnetzica.blogspot.ro/2012/06/giveaway-magnetzica.html

    RăspundețiȘtergere
  2. @raluca: cu siguranta ma voi inscrie si eu :>
    mie imi place foarte mult s pentru 10ron chiar merita:*

    RăspundețiȘtergere
  3. am auzit de el de 10000000 de ori si daca rar intru in farmacie ,tot uit.mersi.puup

    RăspundețiȘtergere
  4. @modnitza: eu cand l am vazut la help net,nu stiam in ce forma sa-l aleg..dar l-am luat pe asta in forma mai "bruta" deoarece deobicei am experiente mai frumoase cu produsul x decat cu varianta lui imbunatatita:))
    :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mai citit despre el...si intotdeauna numai laude! Chiar o sa-l incerc !

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am decis ca nu-mi plac balsamurile de buze mentolate :)) De cand ma stiu imi ranesc buzele si pana acum am descoperit ca singurul balsam care imi repara buzele intr-o singura noapte este cel de la Foreve - Aloe Lips si singurul balsam care mi le tine hidratate este un banal balsam de buze Care din Mega Image, il ador :X:X Si eu am incercat zeci, dar ca cel de la Care niciunul nu mi-a placut :))

    RăspundețiȘtergere
  7. @miss rux:imi cam ciupeste buzele de la mentolul puternic,insa m am obisnuit..aca e hidrateaza:X cum arata cel de la megaimage,caci as fi tentata sa l incerc:)

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare