joi, 3 mai 2012

Blog Award

Am primit acest blog award de la gina careia ii multumesc ,si acum sa spun 7 lucruri despre mine:

1.Sunt la facultatea de drept,care pur si simplu ma epuizeaza de idei ,de forta,de orice:)) Asa ca daca aveti de gand sa va orientati spre o cariera de genul,va anunt ca e mult de "tocit",logica fiind aproape inexistenta ,desi se spune ca dreptul este matematica stiintelor sociale,eu il consider mincinos pe cel ce a spus-o,si nu va recomand daca ati terminat profil real(chiar A-mate-info intensiv ca si mine) :))
2.Desi n-aveam nicio treaba cu politica ,am descoperit in ultimele 3 luni ca politologia se numara printre materiile mele preferate.
3.De cand folosesc fond de ten,sunt in cautarea celui perfect si desi nu -am gasit deocamdata ma multumesc cu Dermablend-Leg&body cover (pe care l combin cu seventeen time plus datorita consistentei si puterii de acoperire mare)
4.Mi-as dori sa vina vara mai repede,sa scap de sesiune si sa revin cu postari mai dese pe blog.
5.Nu ma mai satur de cumparat cosmetice si cum nu reusesc sa le folosesc pe toate in termenul de garantie, jumatate ajung in cosul de gunoi .
6.Vreau sa slabesc vreo 5kg in vara asta pana plec la mare si va vorbeam in postarea anterioara ca mi-am cumparat un dvd cu exercitii,de care sper sa ma pot tine.
7.Imi place sa ma plimb.Daca nu ies din casa de cel putin 2 ori pe zi(indiferent ca ninge,ploua,sunt 32 de grade ,ma plimb o ora intreaga prin centru orasului ,sau plec pana la magazinul din colt) sunt deprimata:))

Ar trebui sa nominalizez 15 bloguri mai putin cunoscute,insa nu stiu daca o sa le strang,asa ca voi nominaliza bloguri pe care eu le urmaresc,indiferent ca au 30 sau 300 de followers.

In ordinea ultimelor lor postari avem:
 1. http://mada-noname.blogspot.com/
2. http://bazardeimpresii.blogspot.com/
3. http://jurnaldebeauty.blogspot.com/
4.http://sudessa.blogspot.com/
5.http://ccdomino.blogspot.com/
6.http://vintagelooksimona.blogspot.com/
7.http://valentinabucur.blogspot.com/
8.http://descude.blogspot.com/
9.http://anncutzasworld.blogspot.com/
10.http://inlovewithmanicureandmake-up.blogspot.com/
11.http://camynechita.blogspot.com/
12.http://my-beautyland.blogspot.com/
13.http://colourmeprettyamo.blogspot.com/
14.http://shoeper-women.blogspot.com/
15http://www.the-beauty-addict.com/

Unele sunt cunoscute,altele mai putin,insa eu le urmaresc cu foarte mare drag,cum fac cu toate blogurile al caror follower sunt:)

2 comentarii:

  1. Nu sunt deja foarte multi avocati? :)) Si pe mine a inceput sa ma intereseze politica anul asta , dupa ce discut diverse tele mopitice cu iubitul meu :))) Sunt de acord la faza cu iesitul >:D< Bafta la sesiune :P

    RăspundețiȘtergere
  2. @andra:probabil or fi ,dar chiar nu ma vad facand altceva:)),iar facultatea de drept iti da si alte posibilitati gen notar,procuror,judecator:)

    Pr meu uraste politica:))norocoaso
    Ms frumos,abia astept sa termin si sa ma bucur si eu de vremea de afara:X

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare