joi, 16 februarie 2012

Pantofi de pe net?

Ca 99% dintre fete si eu sunt pasionata de pantofi si mi cumpar de fiecare data cand am ocazia.Cum prin magazine nu gasesti intodeauna ce-ti doresti,cu siguranta internetul este locul unde vei gasi cel putin o pereche pe gustul tau si mai rapid si fara oboseala si stres.

Cu siguranta ati comandat cel putin o data sau ati fost tentate sa o faceti de pe un site romanesc care vinde pantofi(din SUA)-la preturi exorbitante.Mie mi s-a intamplat si spun din proprie experienta ca am regretat apoi. Sunt zeci de site-uri cu pantofi la pretul minim de 200ron,conturi de facebook,hi5 sau okazii care iau pantofi de pe diferite site-uri si ii vand de trei,chiar 8 ori mai scumpi.

De ce sa nu comandam direct si sa renuntam la comisioanele gigant ale intermediarilor?

Acum as vrea sa fac apel la toate fetele care stiu astfel de site-uri de incaltaminte/imbracaminte unde shippingul este free,sau acceptabil,pentru a ajuta si celalalte fete care inca mai comanda pantofi de 10-20$ pe care platesc 250ron.

Site-ul pe care eu ma pregatesc sa fac o comanda este www.makemechic.com unde puteti gasi sute de modele de incaltaminte la preturi infime(pe langa ce se practica la noi in tara) si daca mai sunt si in perioada de sale,cu 50$ va puteti achizitiona chiar si 6 perechi de incaltaminte:))Iar partea minunata este ca la o comanda de peste 50$(cam cea mai ieftina pereche de pantofi din SUA pe care o gasiti pe net) shippingul este free.

Voi pe ce astfel de site-uri faceti comenzi?Sau preferati varianta clasica cu intermediarul "jupuitor"?

Va las cu niste modele de pe www.makemechic.com
24$

19$

24,5$

27,6$

31$

19.6$
15$
27,1$

31,4$
26,9$
33.5$
31,2$
34,9$
27.5$
23,31$
30$
28,9$ -astia sunt pe primul loc in wishlistul meu si pentru ei,parca n-as mai astepta perioada de sale pentru o viitoare comanda:))


Ce parere aveti?Daca sunteti impatimite ale incaltamintei ,singur recunoasteti modelele dupa diferite siteuri,insa surpriza,preturile sunt de doua-trei ori mai mici,iar daca mai asteptam pana cand o sa bage iar sale-urile cu siguranta o sa fie ocazia perfcta pentru a ne completa garderoba.

7 comentarii:

  1. Niciodata n-am apelat la intermediar, dar stiu persoane care o fac. Eu am o groaza de site-uri de pe care fac cumparaturi. Uite de asta pe care l-ai spus tu, habar n-aveam. Merci :*

    RăspundețiȘtergere
  2. @abeautytale:pai te rog sa ne spui si noua siteurile..ca unt multe fete care se pacalesc (printre care m-am numarat si eu)

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite aici imi tin eu lista cu magazine online de toate felurile: http://umbraspiridusului.blogspot.com/p/online-shopping-guide.html

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.amiclubwear.com/ are pantofi foarte frumosi la preturi foarte mici ..acum ceva timp am vrut sa dau o comanda dar mi`am prins urechile in ceea ce priveste shippingul..acum sa speram ca au mai facut modificari , insa costurile de livrare in Romania oricum cred ca au ramas ridicate..in ceea ce priveste makemechic ...asteptam cu nerabdare pareri de la tine referitoare la calitatea produselor, costurile cu livrarea si daca se potrivesc marimile

    RăspundețiȘtergere
  5. pai pe makemechic.com sunt aceiasi pantofi ca pe siteurile din romania..eu am facut comenzi pe pantofisenzationali.ro si au corepuns maimile..cred ca de acolo fac si ei comenziile,pana si pozele sunt aceeasi..nu stiu ce sa zic...calitatea este buna..
    mulumim pt site:*abia astept sa vad ce pantofiori au:X

    RăspundețiȘtergere
  6. am vazut ce modele superbe sunt:X si pantofi extraordinari de draguti pe amiclubwear.com ..dar din pacate au free shipping la comenzi peste 50$,doar in US..la noi nu stiu cat o fi shippingul..dar sper sa fie acceptabil,ca deja am vazut vreo 4 perechi foarte dragute la sale

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare