miercuri, 15 februarie 2012

Ofertele Yves Rocher din aceasta perioada

Acum ceva timp am primit o oferta destul de atragatoare pe newsletter din partea celor de la YR.La o plasare rapida de produse primeam gratis parfumul Evidence la 50ml.Eu abia astept sa vina si zic ca o asemenea oferta chiar merita abonarea la newsletterul yves rocher.Cam asa arata:

Daca sunteti client vechi/nou si doriti sa plasati o comanda online va asteapta o surpriza la alegere: ceva pentru voi sau iubitul dvs,ca tot suntem in perioada v-day - dragobete.


Zilele trecute mi am cumparat revista femeia,si impreuna cu crema anticelulita gerocossensi agenda femeia,am primit si un catalog yves rocher cu 3 surprize pentru clientii noi.
De la mine,pana la bunica,toti suntem clienti YR(m-au atras cam multe din ofertele lor "Bun venit")asa ca i-a venit randul lui tati sa treaca prin aceata experienta,insa a functionat si acum astept nerabdatoare comenzile de la YR:))

Am facut cateva poze,insa claritatea acestora nu este tocmai maxima:)) La o comanda rapida de produse primiti rimelul lash plumping(cel roz) gratuit,transportul fiind de asemenea gratis.Daca comanda depaseste 25 de ron primiti a doua surpriza(setul de 3 vanity bayader),iar la o comanda de peste 49ron,se activeaza si surpriza numarul 3(produs surpriza in valoare de 78ron)
Aveti in poze numarul ofertei,dar si produsele din catalog.
Spor la cumparaturi!






2 comentarii:

  1. Buna! Am vrut sa intreb daca la acele surprize oferite (rimel set si cadou) trebuie sa comanzi doar una? de exemplu daca am comanda de 49 de ron, pot comanda si cadoul si setul de genti si rimelul?sau trebuie sa aleg doar una? Multumesc si by the way blogul tau e foarte foarte dragut! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. deci trebuie sa nu fii client yves rocher...atat tot.suni la nr din spatele catalogului (asta inseamna comanda rapida de produse),spui ce doresti(adica nr timbrelor produselor alese)..si daca ai comanda de 25 lei primesti rimelul si gentile gratis.daca ai de 49 lei primesti si cadou acela surpriza.

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare