vineri, 10 august 2012

I need help,fashionistas!!!

Da, aproape a trecut si postul Sfintei Marii si revine iar sezonul nuntilor si petrecerilor..Cum v-am mai spus, intr o saptamana am o nunta si sunt total neinspirata.

Desi nu m-am gandit inca la outfit,am ceva de la care sa plec..
Colierul asta superb care trebuie sa mi vina in cateva zile de la Oasap.


E un colier foarte elegant din perlute si v-as intreba voi cu ce rochitza l-ati purta?


Eu l-as vedea cu o rochitza scurta ( pe caldurile astea,nu cred ca as suporta una lunga cand si seara sunt  30 de grade) in stil baby dooll , cu un top cu corset,stransa pana in talie(sau pana sub sani) si in jos largutza..
Nu am gasit niciuna asemanatoare cu cea pe care o am eu in minte in momentul asta,dar sa zicem ca rochitele acestea duc un pic spre cea imaginata de mine.



Deci fetelor? Voi cu ce l-ati  purta?

16 comentarii:

  1. Intr-adevar,cu o astfel de rochita,dar inclin spre a doua, din cauza culorii. La varsta noastra,perlele merg cel mai bine cu culori pastelate si texturi fluide, delicate. Negrul e prea sobru. Eu de ex am purtat accesorii de perle (bratara si funda in par) la petrecerea de absolvire a liceului, cu o rochita scurta,plisata la poale,de un rox fraise.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Da si eu ma gandeam la o nuanta pastel..un roz prafuit mi ar placea,insa ma gandesc ca nu prea le pun in valoare..oricum ,sper sa gasesc ceva dragut prin oras:)) si eu as vrea sa mi pun un inel cu perle..am unul foarte dragut..sper sa nu fie prea mult:))

      Ștergere
    3. Daa..roz prafuit:x de ce sa nu le pui in valoare?te referi la ten sau la par? Si nu va fi mai mult daca nu exagerezi..:D

      Ștergere
    4. nu prea le pun in valoare pe rozul prafuit al rochitei..una se vad cu o rochita neagra si altul e contrastul intre albul perlelor si rozul prafuit al rochitei..:)

      Ștergere
    5. Da,in privinta asta ai dreptate...vezi tu ce sa gasesti sa mearga perfect!:D

      Ștergere
    6. da..sper sa gasesc ceva sa mearga :X ms frumos:*

      Ștergere
  2. Nu stiu cu ce sa te sfatuiesc sa-l porti, insa sper sa ai noroc de el, din pacate acum vreo doua zile cand l-am scos pe al meu din saculetul in care il tin, am vazut ca e total oxidat si nu a fost purtat decat o singura data... :( Al tau fiind de perlute, ma gandesc ca nu are cum sa se deterioreze. Celalalt cum se prezinta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu..acela frumos al tau? Sa stii ca m am gandit mult de tot daca sa l iau pe cel din perlutze sau pe acela ca al tau ,pe alb..L-am ales pe asta pana la urma..Sincer nu stiu cum e clalalt..nu l am purtat decat o data,de doua ori maxim si deocamdata sunt in vacanta,el e acasa..sper sa fie bine:)) imi pare rau de colierul tau,sincer era superb..

      Ștergere
    2. Ce bine ca nu l-ai luat! Si pe mine ma batea gandul sa mai imi iau si pe alb, dar na...ce sa zic, nici nu stii ce dezamagita am fost...ma tot uit daca pot sa-l port asa, mai antichizat :P

      Ștergere
    3. vintage:)) :X pai sper sa l poti purta,caci e superb:X

      Ștergere
  3. Imi place mult de tot a doua rochita!!Insa..nu stiu daca ai vorbit cu fata care detine site-ul, insa vorbeste clar daca poate sa iti aduca rochita in mai putin de o saptamana. De obicei, comenzile vin mai tarziu(apar intamplari neasteptate). Cel mai bine mergi prin magazine poate gasesti ceva dragut sau, nu poti inchiria o rochita pentru o seara la un particular?
    Sper sa gasesti si sa ne arati si noua.

    http://girlpearl12.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu cred ca ar merge oricum perlele la materialul rochitei din poza..da stiu ca dureaza cam 3 saptamani pana vin produsele,ca mi am mai luat o pereche de sandalute si o gentutza de la ea:X cu siguranta o sa caut ceva prin oras,sper insa sa si gasesc..oricum la rochite de pe net de pe ebay sau siteuri chinezesti nu prea ma incumet ca sunt destul de inalta si imi vin scurtute rau rochiile,mai ales dupa ce se mai si muleaza prin anumite parti:))

      Ștergere
  4. eu zic la orice culoare,dar nu la astfel de rochite.cu bluzite se poate,dar taietura la gat se fie mai pe rotund.merge si la puloverase.pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din pacate va trebui sa mi iau o rochitza la nunta:)) dar sa stii ca si eu ma gandeam la una ceva "mai pe gat" ..am vazuut una la poema si chiar ma gandea ca va veni bine:) sper sa n o dau in bara:)

      Ștergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare