luni, 2 iulie 2012

Rasfat cu Apidermin si Floramin

Am primit acum ceva timp cele doua geluri de dus,insa mi-am luat un timp pentru a le putea testa..Si cum vara este musai sa faci dus cel putin o data pe zi,consider ca pot fi obiectiva in ceea ce priveste reviewul acestora.
Sa incep deci cu preferatul meu si anume:

Apidermin



Ce promite? :




Apidermin-Gel de dus cu laptisor de matca si ulei de nuci de macadamia
"Rasfatul apicosmetic pentru dus Apidermin reuneste curatarea profunda a propolisului cu proprietatile antirid ale laptisorului de matca ajutat in lupta imbatranirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de macadamia.Pielea este mentinuta mereu tanara de laptisorul de matca si uleiul de nuci de macadamia"



IngredienteAqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Citrus  Aurantium Dulcis Extract, Glycol Stearate, Cocamide DEA, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Parfum, Royal Jelly, EDTA, Propolis.

Parerea mea:


De cand citesc blogul Corinei am invatat ca sa nu pun pret pe firme sau sumele de bani pe care le dau pe un produs,ci pe ingredientele si modul de ambalare al produsului.
Din pacate contine 2 iritanti in cmpozitia sa,insa in cantitati mici si in cazul aplicarii pe corp nu ar trebuie intampinate mari probleme.Primul este "Citrus aurantium dulcis extract"-un potential iritant si parfumul-care insa se afla la sfarsitul listei.

Contine un surcfant si un agent de curatare bland ,insa si 3 ingrediente benefice pielii:2 anti-oxidanti ,emolienti si un ingredient skin-identical.

Acum ca am terminat cu analiza ingredientelor  trecem la parerea mea persoanala:
-vreau sa va spun ca eu iubesc mirosul acestui gel de dus,miroase a miere si a nuci de macadamia:X E delicios
- curata bland,iar dupa folosire pielea nu mi ramane uscata sau deshidratata
- nu face foarte multe spuma,insa faveti nevoie de o cantitate mica pentru a curata intreg corpul
- are o culoare auriu-transparenta,iar consistenta este perfecta pentru un gel de dus
- parfumul nu ramane mult timp pe piele

- cantitatea mare-250ml
- pret 12ron
-il puteti achizitiona de aici:complex-apicol.ro

Floramin



La analiza ingredientelor,este acelasi lucru ca si la Apidermaliv cu exceptia prezentei mierii si uleiului de migdale dulci in Floramin si absenta laptisorului de matca si a uleiului de nuci de macadamia.

Ce promite?:


"Rasfatul apicosmetic pentru dus Floramin reuneste hidratarea profunda a mierii cu proprietatile hranitoare ale extractului de portocale uleiului de migdale dulci. Mierea de salcam ajunge in straturile indepartate ale epidermei revitalizand si catifeland pielea. Bogat in nutrienti dar si atinoxidanti, uleiul de migdale dulci constituie un tratament pentru pielea uscata, redand stralucirea naturala a pielii, lasand-o hidratata imediat dupa dus, mierea sigiland hidratarea in interiorul pielii."

Parerea mea:

Promite o piele intens hidratata,insa cu totii suntem constienti ca in cele maxim 5 minute cat sta pe piele-si apoi este clatit,nu reuseste sa ofere pielii toate ingrdientele necesare unei hidratari corespunzatoare.
Insa Floramin are capacitatea de a hidrata usr chiar si pielea uscata.Da,datorita soarelui puternic,am pielea uscata pe picioare,iar cand ma bagam la dus,eram fericita sa constat la terminarea acestuia,ca pielea mea arata foarte bine..
Miroase a miere:x Nu stiu voi,insa eu ador mirosul de miere,propolis,"mirosul acela din stup" care imi aduce aminte de copilarie.

Imi place ca la ambele geluri de dus ambalajul este opac si igienic si mi place si ca sta "drept" chiar daca l pui in capac(cand e pe terminate,iese mult mai usor)

Precizez ca am pielea sensibila ,iar folosirea acestor doua produse nu mi-a cauzat nici iritatii,mancarimi si niciun fel de astfel de probleme.

Are tot 250ml ca si fratiorul sau Apidermin,la pretul de 12 ron.


10 comentarii:

  1. Ayi merg la un plafar, oricum imi trebuie o crema de galbenele :) Suna foarte bine descrierea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scrii despre Apidermin (poza), dar descrierea este despre Apidermaliv :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi mult;;) as fi vrut sa l incerc si pe Apidermaliv,cred ca d-aia am luat descrierea lui:)) gata am modificat-am scis-o exact ca pe ambalaj:)
      mersi mult:*

      Ștergere
    2. Pentru nimic - seamana destul de mult :)
      Si toate sunt rasfaturi delicioase - tot pe acestea le-am ales si eu, iar acum am citit review-uri si 'poftesc' si la Floral :)
      O vara rasfatata in continuare!

      Ștergere
    3. Eu o sa mi l cumpar pe Floral cand il termin pe Floramin:X De obicei sunt asa curioasa:)) Mai bine ne dadeau mostre din toate,sa le testez eu pe toate:X

      Ștergere
  3. @coconut:mie imi place mai mult apidermin,mirosul(ca in rest nu prea faci mari diferente intre ele)..:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am trecut mai nou pe gelurile de dus si chiar o sa incerc si eu unul vara aceasta, nu stiu care, de fapt cel care miroase cel mai frumos...asa ca sa fiu superficiala pana la capat!
    Pup, sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu esti suerficiala:)) asta ar fi cam singura diferenta pe care am constatat o si eu:( pare a fi o idee mai hidratant Floramin,insa avand aceleasi ingrediente emoliente,cred ca e doar efectul placebo,am vazut pe eticheta,mi a intrat in subconstient :))
    multumesc:* apropo tu de ce n ai participat la campanie?

    RăspundețiȘtergere
  6. toate laudati ca doar le-ati primit gratis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mai fi geloasa ca nu le-ai primit si tu gratis:)
      Din fericire,toate gelurile de dus incercate pana acum mi-au placut sa stii..Un gel de dus ,nu e ca o crema de fata..Crede ma ca singurul lucru care l ai putea comenta la ele ar fi ingredientele..Iritantul acela de la mijlocul listei si parfumul de la sfarsit...Insa fiind un produs care sta pe piele maxim 5 minute dupa care il clatesti,nu ti face rau..Numai daca ai o piele super-ultra sensibla ai putea sa te iriti..Eu zic ca e un produs bun,care la pretul de 12 ron,merita pe deplin cumparat..
      Iti propun ceva..Incearca-l si revin-o cu un review:) Sa vedem ce ti place si ce nu ti place la el..

      Ștergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare