marți, 3 iulie 2012

OASAP Exquite Elegant Necklace

Am primit o  invitatie de la Simona pentru a participa la programul de afiliere al celor de la Oasap.com (Multumesc frumos Simona)si am fost foarte incantata de produsele lor,dupa ce am aruncat un ochi pe site.
Bineinteles ca la cei 250de followers am primit doar 15 freebies,insa a fost mai mult decat imi trebuia sa mi iau produsul care m-a atras cel mai mult de pe intregul lor site.

Dupa cum stiti, ma dau in vant dupa colierele statement si mai ales sunt obsedata de auriu pentru bijuterii asa ca superbul colier ce mi-l am ales e exact pe gusturile mele.

Ce m-a atras cel mai mult la el? Atentia producatorului pentru detalii,deoarece personal cred ca detaliile conteaza cel mai mult in fabricarea unui produs care sa atraga atentia.

Cu siguranta ca prima oara m-am gandit ca poza este un pic dramatizata,insa va asigur ca arata chiar mai bine in realitate.
Culoarea este superba..Ii da un aer vintage si elegant.Finisajele sunt si ele foarte minutios efectuate.

Lungimea colierului este de 38 de cm ,insa ea este reglabila,putand sa fie purtat si la baza gatului. 


Cu siguranta,eu prefer sa l port la baza gatului,mai ales cand am parul strans:X
Am purtat ieri ,pe aproape 35 de grade acest colier cu o rochita alba,vaporoasa si niste sandalute aurii,tip gladiator,si vreau sa va spun ca nu s-a incalzit deloc,chiar daca am stat dstul de mult prin soare si chiar daca am cam transpirat putin,nu mi-a lasat urme verzi/negre pe piele.
Colierul poate fi achizitionat de aici.

Stiti ca am organizat un mic giveaway aici,unde puteti castiga o mascara Yves Rocher , unde unica conditie este sa ma ajutati sa mi accesorizez o rochita albastru electric/neon.
Am si cateva raspunsuri care mi-au placut,insa cu siguranta la cununia civila de sambata o sa port la gat acest colier:) Acum mai ramane doar sa ma hotarasc la pantofiori si plic..Astept in continuare parerile voastre,fie aici,fie la postarea cu givawayul,de ambele voi tine cont.


Deci fetele? Voi cum ati accesoriza rochita mea scurta,mulata,tip clepsidra,albastru-neon,cu un decolteu destul de larg in U,la gatul caruia o sa port acest minunat colier?

43 de comentarii:

  1. Foarte frumos colierul! Arata superb si imi place ca l-ai combinat cu ceva simplu, uni pentru a-l pune in valoare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos:* l-am mai incercat si cu o camasuta draguta de la poema,insa desi transparenta,are o culoare peachy si parca nu se vedea prea bine colierul,insa mi-a placut mult cum complementeaza si o camasa cu guler:X

      Ștergere
  2. Superb colierul...nu stiu de ce eu nu l-am vazut!
    Sa il porti cu placere,este cu adevarat foarte frumos!Pupic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi:X cu siguranta o sa ma simt frumoasa sambata cand o sa l port:)) :*

      Ștergere
  3. Vai, cat de fruuuumos eee...si eu l-am vazut pe site insa nu ma gandeam ca e chiar atat de frumos, ma gandeam ca poate e ingust, nu e chiar asa de ostentativ (in sensul bun). La baza gatului imi place si mie mai mult cu arata. Ai facut o alegere perfecta draga mea, mie una imi place enorm de mult... :P
    Sa-l porti cu placere, oricum sunt sigura ca asa este!


    P.S si eu mi-am luat tot un colier de data asta, abia astept sa-l primesc!
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @abia astept si eu sa -l vad pe al tau:X
      da ai dreptate sa stii..imi place foarte mult ..nici eu nu credeam ca va arata exact ca pe site,insa chiar mi-a intrecut asteptarile..iti voi trimite un mail:)

      Ștergere
  4. foarte frumos colierul.merge de minune cu rochita.eu mi-as lua un plic auriu vintage si pantofi nuanta rochiei.mi se pare simplu,dar de bun gust.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa las link pentru plic...ce mi se pare mie ca se potriveste:
      http://www.vintagelady.ro/articol/Produse_rezervate/Accesorii/Plic_vintage_auriu_anii_60-3517.html
      La pantofi depinde de gusturi,dar cred ca ar merge o pereche decupara in fata.

      Ștergere
    2. sa stii ca am gasit niste sandalute albastre de culoarea rochitei:X
      as vrea eu sa am un plic auriu vintage:)) crede ma ca am cautat mereu un plic auriu dragut,insa nu gasesc decat din saten sau paiete :(

      Ștergere
    3. vandut:( of,era chiar dragut:X sper sa gasesc ceva asemanator prin oras..cred ca joi sau vineri voi pleca la "shopping"..
      mersi de idei:*

      Ștergere
  5. eu vad asa tinuta pentru sambata:rochita ta albastra , la gat porti colierul acesta superb de la Oasap,niste sandalute aurii ca acestea : http://www.hainedeclub.com/wp-content/haine-upl/2012/03/80.jpg , un plic ca acesta : http://www.sigina.ro/wp-content/uploads/plic-paietat-zara.jpg sau acesta : http://shop.stilistele.ro/wp-content/uploads/2011/12/auriu.jpg , se poarta multe bratari pe mana,asa ca eu ti-as recomanda ceva de genul: sau un ceas elegant care ti-ar complet tinuta : http://i.imgur.com/Yj70v.jpg.
    Unghiutele le-as vedea albastru neon cu inelarele aurii,sau invers..Ba chiar am vazut la flormar,cred,o oja albastra cu irizatii aurii.
    Machiajul l-as vedea un smockey cu maro si auriu,insa ceva sheer,un ruj nude.Parul waves sau bucle usoare,destul de natural,caci pe caldura asta se strica cam orice..
    Distractie placuta daguta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi frumos..sigur ma vi distra:)) acum sper doar sa gasesc ceva prin oras,ca sa mi accesorizez rochita ..:*

      Ștergere
  6. Este foarte frumos si elegant. Distractie placuta!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi frumos:* Sper sa fie frumos...oricum o sa fie o nunta micutza...pana in 250 de persoane si pe nivele:))La un nivel tinerii si la altul cei de a doua varsta:))
      Sper sa nu fie ciudat:))

      Ștergere
    2. :)) vai ce modestie:)) daca 250 de persoane ti se pare putin..penibil

      Ștergere
    3. anonim nu e modestie,insa avand in vedere ca recent am fost la nunta unei prietene care a avut mai mult de 500 de persoane(da,nu i am numarat dar stiu ca sala era de 800 si n-au fost prea multe locuri libere la mese).normal ca nunta asta mi se pare mica..si asta au vrut si ei ,o nunta doar cu prietenii,dar s au strans cam multi ,ca am venit toti cu iubitii.prietenii/amicii:))
      Nu am nimic impotriva nuntilor de 50 de persoane,asa ca go free:)

      Ștergere
  7. Este superb colierul. Sa-l porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Superb arata colierul si la baza gatului iti sta mult mai bine. Asi fii fost curioasa de outfitul tau :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi mult de tot..pai am avut rochita albastru electric,niste pantofi fake "louboutine" cu un toc destul de inalt,nude cu un plic dragut tot nude,colierul acesta,si un set de bratari cu perle si multi bratari aurii..eu m-am simtit bine si a fost chiar o cununie foarte romantica:X

      Ștergere
  9. Buna,

    Super blog, o gramada de posturi utile!!!
    Imi plac posturile tale si te urmaresc cu drag (new follower). Te invit pe blogul meu si mi-ar face o deosebita placere daca ai decide sa ma urmaresti si tu.

    Te pupic,

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  10. pffff deci colierul asta e ..nu am cuvinte sa-l descriu, preaa misto! Eu si asa sunt innebunita dupa colierele mari dar asta e prea frumos:X:X
    sa il porti cu placere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ador colierele maxi:X planuiesc deja o comanda maricica pe thboxes.com..ca au o gramada de coliere superbe la cel mult 7 dolari,pe cand daca le iau de la noi din magazine gen mei melo,parfois,fara 80 de ron nici nu poti sa le atingi:))

      Ștergere
  11. In legatura cu crema autobrozanta de la Balea, in primele zile am fost multumita, dar apoi a inceput sa se ia din ce in ce mai tare la dus, nu se vedea urat, dar oricum nu face minuni cum am sperat eu :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Looks amazing!!!

    Wish the same one for myself,

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa-l vad intr una din tinutele tale!Am tot stat aseara si l-am rasfoit:*

      Ștergere
  13. Asa am patit si eu cu Alverde..La prima aplicare nu se vedea nicio diferenta,la urmatoarele doua insa mi a facut o groaza de dungi inestetice,chiar daca am folosit exfoliant si crema hidratanta inainte..Plus ca avea o tenta portocalie si la fel cum ai zis si tu ,se lua imediat la dus:(

    RăspundețiȘtergere
  14. dragut colieru.Imi place mai mult la baza gatului

    RăspundețiȘtergere
  15. mie imi place lotiunea autobronzanta balea.Merita incercata

    RăspundețiȘtergere
  16. Dar are tot asa o nuanta portocalie ca cea de la alverde? Ca nu imi place deloc culoarea..eu as vrea asa o nuanta caramel:X

    RăspundețiȘtergere
  17. Cea de la Balea (pe piele mea cel ptin) arata foarte bine,un auriu frumos, dar nu a tinut prea mult si era aiurea apoi cand se lua treptat la dus :(

    RăspundețiȘtergere
  18. Cred ca joi o sa fie a mea:x o sa dau fugutza pana la dm si asa am pus ochii pe o crema scholl la reducere:))Cea de la alverde,pe pielea mea-nu sunt alba,e chir maslinie) se vede portocalie,iar dupa o zi doua se vede de parca as fi murdara..Nu mi-a placut deloc..Singura e care am incercat-o si am fost multumita de ea a fost piz buin,insa n -o mai gasesc decat la comanda online si vine in 3-4 saptamani..Deci ar fi o alternativa tentanta cea de la balea..

    RăspundețiȘtergere
  19. Foarte dragut colierul! Sa il porti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi frumos:* azi am ramas cu ochii pe gentutza ta:X e superba..

      Ștergere
    2. :* e foarte practica,incapatoare si se poate purta cu atatea genuri de outfituri:D..mi ar trebui si mie una asa:)

      Ștergere
  20. ai un blog award de la mine:
    http://mada-noname.blogspot.ro/2012/07/liebster-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare