luni, 2 ianuarie 2012

ANIAN-Sampon regenerator si Keratina lichida

Intodeauna am fost de parere ca samponul conteaza cel mai putin in ingrijirea podoabei capilare,balsamul , masca si diferitele tratamente ori creme/sprayuri/geluri protectoare, ocupandu-se de problema.
Insa m-am inselat!

Rutina mea de ingrijire a parului este complexa,in trecut avand mari probleme cu parul si asa cum v-am mai spus si aici,m-am confruntat dupa bac cu caderi masive de par de fiecare data cand il spalam sau il pieptanam,plus ca ramasesem cu trei sferturi din volumul parului de altadata.Parul se despica foarte usor,chiar si la o saptamana dupa ce ii taiam vafurile si astfel intr-un an ajunsesm de la lungimea parului meu de aproximativ 50 cm(nu l-am masurat dar aveam o prietena care avea extensii de 50 si aveam cam aceiasi lungime:))),la o coafura gen bob,cam pana la jumatatea gatului.Imi crestea parul foarte greu,mai ales ca trebuia sa-l tund foarte des.

Dupa bac am decis sa iau masuri radicale,deoarece mi-era frica sa nu ajung cu parul stil matura,avand tnedinte mari de uscare la varfuri.Am inceput tratamentul cu cheratina lichida ,samponul regenerator ,masca reparatoare(despre care v-am mai spus si aici) si  balsamul bifazic hidronutritiv(merita sa-i dedic o postare separata).

La prima folosire a keratinei am fost usor surprinsa,deoarece ma asteptam la mult mai mult din partea ei(avand in vedere toate laudele la adresa ei in blogosfera).Insa a doua oara mi-am dat seama ca a fost greseala mea si ca instructiunile de folosire sunt extrem de importante.Keratina lichida necesita uscarea cu fheonul iar eu netinand cont de acest lucru am lasat parul sa se usuce natural.M-am ales cu parul aspru si cu senzatia aceia de par imbagsit,insa curajoasa din fire ,i-am mai dat o sansa si bine am facut.Cu siguranta ati citit o multime de reviewuri despre keratina,insa simteam nevoia sa o mai laud si eu un pic ,pentru tot ce a facut pentru parul meu.Nu mi-am mai taiat varfurile de o luna jumatate si nu sunt nici macar putin despicate. 

Firul a devenit mai puternic,nu se mai rupe si e mult mai stralucitor(colegele m-au intrebat chiar ce spray pentru stralucire folosesc),iar despre miros nici nu mai vorbesc,miroase a prajiturica:X si chiar mi-as dori un parfum asemanator.Am auzit comentarii depre keratina cum ca ar intinde parul, si vreau sa va spun ca in cazul meu ste adevarat.Inainte sa o folosesc nu puteam iesi din casa fara sa bag placa sau ondulatorul in el,iar acum ,exceptie facand varfurile usor arcuite,parul pare indreptat perfect,iar daunatoarele acestea le folosesc doar la ocazii speciale:)).
Parul nu imi mai cade decat in cantitate normala si s-a regenerat complet.Firele rebele au disparut-cel mai mult uram cand imi intindeam parul si se sculau vreo 10 fire care stateau oribil si imi stricau toata munca mea de o jumatate de ceas:).Nu stiu daca este de la keratina lichida sau si de la celalalte produse folosite,insa pot afirma acum in sfarsit ca sunt multumita de parul meu si ca are un aspect aranjat si sanatos. 


Ce-mi place la samponul regenerator:

- in primul rand cantitatea -400ml iti ajung mult si bine,nu trbuie sa ma duc la fiecare doua saptamani sa -mi cumpar sampon nou(folosesc cam mult,asta-i drept)-au trecur doua luni de cad il folosesc si mai am aproape un sfert
- chiar de la prima aplicare lasa parul  "scartaind"de curatenie,
- o singura aplicare este suficienta(cu majoritatea sampoanelor folosite pana acum foloseam metoda celor doua aplicari,ba chiar si trei daca l mai simteam inca imbagsit.)
- este pentru toate tipurile de par(da am incercat-o si pe asta:))cum va spuneam aveam parul uscat la varfuri si cu tendinte de ingrasare spre radacina,asa ca am folosit si doua samponuri -pentru par uscat si pentru par gras-insa fara succes)
- da volum(nu am mari probleme cu volumul in general,dar spre exemplu samponul pentru par gras/uscat de la Yves Rocher intodeauna il cam plostea.)
-o cantitate mica acopera o portiune intinsa din par
- da parului o textura fina(nu-l lasa nici pisicos,dar nici nu -l aspreste,cum am mai patit)
- dupa 2 luni de folosire va spun sincer ca parul s-a regenerat oarte frumos,insa probabil nu doar samponul a fost cauza,ci si keratina si intreg alaiul.
- raportul calitate-pret este unul exceptional.La cei 400ml,costa doar 12 ron si chiar face tot ce promite.

Descrierea producatorului:
Şamponul ANIAN Natural este preparat din ingrediente botanice – toate resurse regenerabile – apă şi săruri naturale Este îmbogăţit cu diferite plante pentru fiecare tip de păr, astfel încât sa te bucuri de un păr cu aspect sănătos şi strălucitor. Şamponul Regenerator – pentru folosire frecventă – indicat pentru păr uscat, distrus, cu permanent sau vopsit. Îmbogăţit cu floarea pasiunii, proteine de grâu şi aloe vera, cu proprietăţile lor de refacere, protecţie şi hidratare, tratează părul în profunzime şi îi conferă strălucire, rezistenţă şi supleţe. Fără ingrediente de origine animală. Recipient reciclabil.

Instrucţiuni de folosire: Aplicaţi pe părul ud, masaţi uşor, apoi clătiţi cu apă din abundenţă.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.


Si in caz ca sunteti curioase ce am folosit pe langa cele doua produse pentru a-mi recupera forma initiala a parului,las listuta mai jos:
  1. Samponul regenerator ANIAN
  2. Keratina lichida ANIAN
  3. Balsam bifazic hidronutritiv ANIAN
  4. Balsam bifazic hidroreparator ANIAN
  5. Masca de par regeneratoare ANIAN
  6. KALLOS glossy restructural crystal fluid
  7. Masca cu ulei de ricin+ulei de masline/argan pe varfuri,aproximativ o data la doua saptamani.
  8. Gerovital-Spray termoprotector
*Samponul a fost primit spre testare de la cei de la triodeluxe

9 comentarii:

  1. Observ ca produsele Anian sunt din ce in ce mai laudate..

    RăspundețiȘtergere
  2. @federova:sincer eu asa am si aflat de keratina lichida..de la simona si chiar ii multumesc din suflet ,ca am incercat o groaza de produse pe care am dat o caruta de bani si care parca mai rau mi-au afectat conditia parului..toate produsele incercate pana acum de la ei m-au multumit(nau fost foarte multe,insa suficiente pentru a-mi face o parere despre firma)..iti recomand s incerci..in special pentru raportul calitate -pret..probabil de atea sunt si foarte laudate,nu toate si permit sa dea o suma mare pentru aceiasi clitate:)

    RăspundețiȘtergere
  3. *n-au
    *calitate
    =cred ca trebuie sa mi schimb tastatura,sau sa butonez mai rar:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai, dar eu nu am stiut ca ai avut asa de mari probleme cu parul, saracuta de tine. Imi amintesc ca la fel am patit si eu exact in aceeasi perioada a vietii, inainte de bac, am trecut printr-o perioada foarte dificila (nu bacul) si atunci am ramas fara cca jumatate din parul meu. De atunci nu a mai fost niciodata la fel, s-a mai indesit, dar nu ca la inceput.
    Imi pare rau, sper ca incet-incet sa-si revina parul tau, la starea initiala.
    Sa stii ca intr-adevar, mai multe persoane care nu au respectat instructiunile de folosire ale keratinei s-au trezit cu parul uscat si imbacsit. Caldura faciliteaza patrunderea in firul de par a componentelor active si elimina alcoolul din compozitie, pentru a evita uscarea parului, de aceea este necesara prezenta sa dupa utilizare :)
    Eu il spal in general seara, insa dimineata imi place cel mai mult cum arata, dupa ce keratina isi face cumva efectul...asa simt eu cel putin :P
    Si eu folosesc fluidul Oyster in locul cristalelor lichide de la Kallos pe care le folosesti tu, deci e aproximativ la fel si rutina mea de ingrijire. :)

    Te pup, bafta in contiunare in procesul de refacere al parului, eu am terminat, Doamne ajuta!!

    RăspundețiȘtergere
  5. @simona:si-a revenit si parul meu..fata de cum era,acum e perfect:Xpur si simplu nu-l mai suportam..de la parul meu frumos,matasos,cu volum si foarte des,m am trezit cu 3 fire..chiar plangeam cand faceam baie si ma trezeam cu un pumn de par in mana(ca in dramele alea proaste cu tipe care sufera de boli cronice:))) mie keratina mi a facut mult bine..de cand o folosesc il simt altfel.. si eu tot seara, ca parca se aranjeaza altfel dupa noapte:)) cred ca am sa incerc si eu fluidul oyser daca l gasesc pe undeva,caci stiu ca ai folosit si tu cristalele ,iar daca le-ai inlocuit inseamna ca i mai bun:))
    oricum vreau sa ti multumesc ,pentru ca daca nu citeam la tine nu cred ca aflam de keratina minune si de balsamul bifazic:**
    eu inca ma mai tin de tratament..mi e frica ca daca l schimb sa nu inceapa iar sa faca urat:)) si oricum n am decat 2 luni decat le folosesc..mai am mai bine de jumtatae de keratina..

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu anul acesta fac 3 ani de cand folosesc Anian, deci mai tine-te de tratament! :P

    Nu are rost sa renunt la cristale, eu zic ca sunt ok si acelea, dupa ce le termini poti incerca si altceva, insa mie mi-au facut mult bine si cele de la Kallos si daca nu primeam Oyster-ul care este intr-adevar mai bun, le foloseam in continuare pe acelea.
    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @simona:problema este ca mi am cumparat acum vreo 2 sapatmani un tub nou din cristale si desi e aceiasi firma,arata la fel ,nu are acelasi efect ca primul tub..nu mi mai face varfurile catifelate si fine ..nu mi mai functioneaza sau tipele de la supermarket si or fi varat coada?ca mi se parea si putin umblat la el..

    RăspundețiȘtergere
  8. Εverything іs very open ωith а precise descгiption
    of the iѕsues. It was really informative. Your sitе
    is useful. Many thankѕ for sharing!


    Here is my blog post: hcg weight loss diet

    RăspundețiȘtergere
  9. Samponul este fara sulfati si fara fosfati?

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare