vineri, 13 ianuarie 2012

ANIAN-Gel pentru curtarea tenului cu antioxidanti

Dupa cum stiti ,inca nu am gasit produsul ANIAN care sa ma dezamageasca,asa ca astazi as vrea sa va vorbesc depre gelul de curatare pentru ten cu antioxidanti din rodii si goji.

Acest produs l-am primit spre testare odata cu samponul regenerator si cu mica mea comanda si desi nu aveam mari asteptari de la el, m-a surprins in mod placut.Auzisem pareri despre acest gel si chiar sunt intr-o continua cautare de produse bune si ieftine pentru curatarea tenului.
Daca mi-ati mai citit blogul cred ca stiti ca la cei 20 de ani,inca am probleme cu acneea care reapare(chiar si dupa tratamentul cu brevoxyl) in cazul produselor care provoaca alergii sau o igiena neadecvata.(Si aici ma refer la stergerea fetei cu un prosop nomal-folosesc numai prosoape de unica folosinta din hartie,o demachiere superficiala sau machiajul tinut un timp indelungat.

Pot spune ca am putina experienta cu produsele de curatare si am folosit de la sapunuri de 10ron pana la creme/geluri/spume de curatare ce ajungeaula  suma de 50euro.Nu pot spune ca nu am gasit in aceasta cautare produse eficiente,insa chiar si atunci cand gasesti un produs care ti place,dupa un timp simti nevoia de ceva nou sau la un pret mai bun.

Stiti ca am folosit destul de mult timp Effaclar H de la La Roche Possay,insa se consuma destul de repede ,iar pretul nu era tocmai accesibil,apoi am avut sansa de a incerca demachiantul/crema de curatare a tenuluide la Liz Earl,care de asemena imi placea insa dupa un timp de folosire mai indelungat imi pare putin superficial pentru necesitatile tenului meu.Am mai folosit si Sea Breeze ,sapunul cu alge de mare primit intr-o campanie trender,care deasemenea mi s-a parut bun,mai ales datorita proprietatilor detoxifiante,insa folosit zilnic usca tenul excesiv.
Acum vreo doua luni cred am inceput sa folosesc gelul de la ANIAN pentru curatarea tenului.Are o consistenta usoara,de gel,nici prea solid,nici apos,iar mirosul este identic cu al celorlalte produse ale gamei antioxidante.
Stiu ca probabil o sa ma certati ,insa va spun ca de vreo 2 saptamani(de cand s-a terminat demachiantul meu pentru fata)nu mai folosesc demachiant in procesul de demachiere si spre surprinderea mea rezultatul este acelasi.Clatesc fata cu apa calduta si apoi pun "un bob" de gel pe degete si incep sa fac un masaj usor la nicelul etei si al gatului.Face o spuma usoara,nederaanjanta(urasc produsele care fac spuma ca samponul:)))
Dupa Curatarea tenului cu acest gel(daca simt ca este nevoie ,mai repet procedeul inca o data) curat ultimele impuritati cu apa micelara,iar apoi sunt gata de aplicarea crmei hidratante.

Puncte forte:
-  curata in profunzime
-mirosul:X
- nu usuca tenul
- lasa tenul ferm si matifiat
- necesita o cantitate mica,deci se consuma destul de greu
- raportul calitate pret 22ron-150ml
- nu mi-a provocat iritatii sau cosuri
- nu mi "inroseste" urmele lasate de acnee(cum mi se intampla cu majoritatea produselor ce le aplic pe ten)

Puncte slabe:
- mi-ar fi placut sa aiba o popita sau vreun dozator (lenea asta:)))
- stiu ca mirosul l-am trecut si la puncte forte insa chiar daca imi place enorm,la incput ,pana sa ma obisnuiesc cu el mi se parea un pic cam puternic(acum nu mai am problema asta)

Il puteti achizitiona de pe www.triodeluxe.ro

Voi ce produse preferate aveti de la ANIAN?

3 comentarii:

  1. Pe asta nu l-am incercat :))))
    Si eu procedez cam la fel, imi demachiez ochii corect, insa la fata nu mai insist atat, indepartez totul cu sapun, mi se pare mult mai eficient asta in primul si in primul rand, mai ieftin, mai igienic...Nici nu stiu cum de nu am descoperit varianta aceasta pana acum :P

    Uff, dar ce probleme ai si tu cu tenul! Anticonceptionale nu iei? Eu am inceput sa folosesc pe la 19 - 20 de ani, cam asa, ca tratament mai intai, dar nu pentru ten, insa mi-au influentat teribil tenul, acum dupa vreo 10 ani am renuntat si vad ca a inceput sa se ingrase un pic si tot ma trezesc cu cate un cos pe fata... :P
    Specific ca nu te sfatuiesc sa incepi un astfel de tratamnet, doar sunt curioasa daca ai incercat si varianta aceasta! :)

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu..mi a recomandat un medic dermatolog varianta asta insa mi a fost frica sa nu ma ingras..si asa am luat ceva kg in ultima vreme de care nu mai pot scapa:(

    prietenul meu mereu rade de mine..cand plecam undeva eu sunt singura care cara un troller intreg cu produse cosmetice..nu putea lipsi gelul de curatare,demachiant ochi,demachiant fata,toner,apa termala,apa micelara,dischete demachiante,crema hidratanta,o crema light pet fondul de ten+ chestii de make up=))

    RăspundețiȘtergere
  3. Numai eu nu am cumparat produse Anian pana acum? Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare