vineri, 16 decembrie 2011

TAG-Wishlist for Christmas


Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana cand vine mosul si pentru ca cei dragi au nevoie de putin inspiratie in ceea ce priveste cadourile pentru mine,as fi vrut sa fac un winter wishlist,insa leapsa Simonei a picat tocmai la tanc,asa ca o sa va arat 5 dintre lucrurile pe care le vreau de la mosu.

1. FUR SHORT COAT-as vrea o nuanta de bej,maro,auriu,sau o combinatie a acestora.Pana acum nu am gasit o imagine cu exact ceea ce mi doresc eu,insa va voi arata ce mi-as cumpara daca as gasi prin magazine.



2.BLACK HIGH HEEL BOOTS

Daca nu gasim cu toc cui,ar merge si o talpa ortopedica:)


Cizmulitele le gasiti pe pantofisenzationali.ro.

3. LACE DRESS



5. Si ultima e chiar pentru mosu:) Imi doresc ca el sa mi aduca media 10 la toate examenele sustinute si de ce nu, o cariera in domeniu(tastez repede:))).




Dau leapsa mai departe tuturor fetelor ce vor sa o preia

10 comentarii:

  1. Hmm, in afara de ultima dorinta, pot sa imi doresc si eu ce iti doresti tu? :D Numai ca cizmele le-as vrea sigur cu toc cui :P
    Incepand cu ultima dorinta din lista, iti doresc sa ti se indeplineasca toate si sa te bucuri de asa cadouri!!!
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @simona multumesc din suflet:*..as avea o intrebare pentru tine,insa o sa ti o adresez intr-o postare de a ta:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce faina e a 3-a blanita, imi place :P. Cizme peste genunchi vreau si eu, am si ochit unele dar sunt pe gri inchis si tocul nu e cui ci putin mai gros, pareau super comode. Sper sa nu se vanda pana iau salariul next week :D.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-am raspuns tot la postarea mea, sper sa te ajute, daca nu ..fuguta la dermatolog!!!
    Oricum, indiferent de problemele pe care le ai cu pielea, eu iti sugerez sa folosesti o crema contur de ochi peste zi, mai ales pe frigul acesta, gaseste una care se absoarbe bine in piele daca ai cumva pleoape uleioase si te deranjeaza acest lucru, insa zona aceea e asa de sensibila incat trebuie bine ingrijita!
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daa. cizmele alea cu talpa ortopedica le vreau si eu ;)
    dar sti ce nu vad eu? dorinta nr 4!

    RăspundețiȘtergere
  6. @federova:ceva in genul blanitei nr 3 am vazut la zara..eu as astepta pana in ianuarie cand or sa inceapa "reducerile"

    RăspundețiȘtergere
  7. @simona:nu am pleoapele uleioase..eu zic ca sunt normale..insa am tenul cu tendinte deingrasare in zona t si cu parti uscate in zona gurii si cozii ochiului:( daca ai vreo recomandare de crema contur ochi,o astept cu placere-nu am nici cea mai mica experienta in domeniu

    RăspundețiȘtergere
  8. @sakura:pai sper sa ti le aduca mosul:)
    of am uitat de ea:)probabil nr 4 ar fi cosmetice si sincer la cate reduceri sunt prin magazine nu m as putea opri la unul singur:))

    RăspundețiȘtergere
  9. salut. de curand mi-am facut un blog in care vreau sa-mi impartasesc opiniile despre produsele testate. te-ar interesa un link exchange?
    http://my-beautyland.blogspot.com/ blogul e inca la inceput, nu am foarte multe postari dar poate iti va face placere. mersi

    RăspundețiȘtergere
  10. buna seara de unde as putea cumpara si eu rohiia aca neagra cu dantela?

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare