duminică, 11 decembrie 2011

Review Seventeen TimePlus Foundation

In dorinta mea nebuna de a gasi fondul de ten perfect am ajuns si in posesia lui Time Plus de la Seventeen,datorita parerilor pozitiva si laudelor constante referitoare la puterea acestuia de acoperire,f iind uneori comparat cu Colorstayul(cel mai bun fond de ten folosit de mine,in aceasta privinta).
Mare paguba nu a fost,deoarece la cei 35ml pe care i contine,fondul de ten are un pret modic-32ron(Kendra),insa nu am ramas impresionata de el,in ciuda laudelor pe care le-am auzit.Da intr-adevar raportul calitate-pret este unul bun,insa nu se compara cu Colorstayul (care achizitionat de pe diverse siteuri ajunge cam pe la acelasi pret-40 ron).Am cate ceva de acoperit asa ca nu am fost data pe spate de puterea acestuia de acoperire,deoarece in opinia mea ,este medie,fiind potrivita unui ten cu putine defecte.
 
Se lauda cu "Long Lasting Make-up"-intradevar are un aspect natural pe fata, lasandu-l luminos si sanatos,insa pe tenul meu cu tendinte de ingrasare nu-si pastreaza aceasta forma decat vreo 2-3 ore. Folosit cu o pudra fixatoare (eu folosesc dermablend)rezista pe ten chiar si 6 ore pastrandu-si aspectul initial si lasand tenul mat.Nu are un aspect mat ,insa nici nu lasa tenul lucind ca un globulet de Craciun,consistenta lui mi se pare perfecta,fiind usor de aplicat si de intins.SPFul 15 mi se pare un mare avantaj al acestui fond de ten,insa ambalajul neprevazut cu o pompita de dozare,ma nemultumeste.Acum cand este mai mult de 3 sferturi in el,este ok de aplicat,insa cand o sa mai fie un sfert ,si ma grabesc ,chiar nu o sa am chef/putere sa stau sa strang de tubulet pentru a ma bucura de produs.Este recomandat tuturor tipurilor de ten si este oil-free(pe la mijlocul listei cu ingrediente am descoperit un "castor -oil"care din cate imi amintesc eu,este uleiul de ricin,insa daca scrie mare pe ambalaj,asa o fi)..Are un miros destul de puternic ,care uneori imi place,alteori mi se pare mult prea mult(pentru cele care au incercat crema nuantatoare de la elf,cea din gama de baza,exact acelasi e mirosul).

8 comentarii:

  1. Eu acum aflu prima data despre fondul acesta de ten, nu l-am mai vazut pana acum la nimeni.
    E bine de stiut ca nu e cine stie ce, mie imi plac creioanele de buze de la ei, insa ojele mi s-au parut foarte proaste, in rest nu cunosc alte produse.

    RăspundețiȘtergere
  2. daca nu are acoperire mare, e NO si pentru mine- mai am inca pete pigmentare, pana acum singurul care mi-a facut fata a fost Vichy aerateint, care nu e nici atat de gros incat sa arate ca o masca si are putere de acoperire surprinzator de mare ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. @stilistele:am incercat si eu vichy aerateint si chiar am ramas placut surprinsa..insa am oproblema,mi se potriveste mai bine cel crema,care am inteles ca e pentru ten uscat(eu aveand tenul normal cu tendinte de ingrasare in zona t)

    RăspundețiȘtergere
  4. @simona:nicipe mn nu ma prea incanta ojele lor..iar de cand s a deschis stand flormar in pitesti sunt in culmea fericirii,si nici nu cred ca voi mai experimenta alte oje:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum 3 ani am avut probleme foarte mari cu acneea. Aveam fata bombardata pur si simplu. Pe atunci inca nu foloseam cosmetice. Cam intr-un an am reusit sa scap (nu am idee cum) de acnee, insa imi mai ramasesera semne rosii, deloc putine. Acum vreo 2 ani am inceput sa folosesc fdt de la seventeen si il folosesc ever since. Mi se pare destul de ok atat ca acoperire, cat si ca textura. De vreo 3 luni am din nou probleme cu acneea si intr-adevar nu acopera absolut perfect, dar este ok. Totusi, ma bate gandul sa incerc un Colorstay. Am auzit ca e foarte bun. Partea proasta este ca ma cam ustura buzunarul, mai ales eleva fiind :(

    RăspundețiȘtergere
  6. It's truly very complex in this active life to listen news on Television, so I just use internet for that reason, and take the latest news.

    Take a look at my weblog :: Dragon City Cheat Engine

    RăspundețiȘtergere
  7. Usually I do not read post on blogs, however I would like to
    say that this write-up very forced me to take a look
    at and do so! Your writing taste has been surprised me.

    Thank you, quite nice article.

    My site ... Dailymotion.Com

    RăspundețiȘtergere
  8. My spouse and I stumbled over here different web
    address and thought I should check things out. I like what I see so i am just following
    you. Look forward to looking at your web page yet again.


    My web site Candy Crush Saga Cheats

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare