sâmbătă, 10 decembrie 2011

Review Liz Earle Instant Skin Boost Tonic si Skin Repair Light Moisturiser

Va datoram reviewul asta de vreo doua luni,insa in viata mea au intervenit niste schimbari majore si mi-a fost cam greu sa ma acomodez cu noua mea viata de studenta si cu progrmaul infernal de lucrari si examene de seminar.Plus ca de vreo luna nu imi mai merge internetul foarte bine.
Insa nu puteam sa nu mi exprim si eu parerea in legatura cu produsele primite spre testare de catre cei de la Liz Earl.Dupa cum v-am mai povestit am fost foarte norocoasa si am avut sansa sa testez programul lor de ingrijire in trei pasi.

Despre demachiantul Cleanse&Polish v-am povestit,iar experienta mea cu acesta m-a facut sa fiu foarte increzatoare si sa mi doresc sa incerc si urmatorii pasi.
Despre Instant Skin Boost Tonic am o parere foarte buna,fiind primul meu tonic cu pulverizator.Avand tenul cu tendinte de ingrasare folosesc tonic in fiecare dimineata si seara.Am incercat destul de produse de genul acesta insa nu am gasit unul perfect.De la Garnier,la roche Posay,Vichy,Cosmetic Plant,m-am oprit la Eucerin Lotiune Tonica pentru ten sensibil.Parea cea mai potrivat pentru tenul meu-nu il inrosea sau irita,nu continea alcool ,insa mi se parea destul de light,iar in cautarea unui tonic mai eficient insa cu aceiasi actiune usoaral am gasit pe el-Skin Boost Tonic.

Puncte tari:
  • nu contine alcool(e un mare plus pentru tenurile sensibile si nu numai)
  • pompita ajuta la o dozare perfecta,iar in cazul meu pot sa va sun sincer ca am consumat produsul de doua ori mai greu,in celalalte cazuri jumatate din produs ramanand in discheta demachianta)
  • curata eficient tenul,insa nu l agreseaza,nu l irita si nu il inroseste
  • dupa folosire tenul este mai ferm si parca "scartaie"de curateie
  • nu stiu daca este doar de moment,insa in timpul folosirii acestui produs tenul capata o luminozitate aparte
  • revenind la tratamentul cu brevoxyl,tenul ma ustura deseori si prezenta sensibilitate la fiecare atingere,asa ca acest tonic mi a tinut loc si de apa termala,calmand usor tenul
  • se poate folosi si pentru fixarea machiajului sau pentru mai buna aplicare a unui fond de ten greoi,precum Colorstay .
  • are un miros foarte placut

Sincer,este cel mai bun tonic incercat si de aceea nu am nimic ce sa-i reprosez.Face exact ceea ce asteptm de la un asemenea produs.


 Skin repair light moisturiser a fost aleasa de cei de la Liz Earl ,pe baza descrierilor mele,despre ten. Probabil stiti ca am un ten acneic,iar pentru a-l tine sub control apelez uneori la crema brevoxyl,care in opinia mea este cea mai eficient solutie antiacnee incercata vreodata.Insa are si partile ei negative cum ar fi gradul de sensibilitate ridicat al pielii in urma tratamentului , portiuni foarte uscate ale pielii.si chiar descumari. Pot afrima sincer ca -mi gasisem crema potrivita pentru tenul meu afectat de tratamentele anti-acnee-La roche Posay Effaclar h,insa dupa mai bine un an de aplicare,crema a incetat sa functioneze.in primul rand ca nu mi mai hidrateaa tenul asa cum as vrea si in al doilea rand a inceput sa ma usture foarte tare tenul la aplicare( din cauza continutului mic de alcool).Nu pot sa spun ca folosind crema Liz Earl nu ma mai ustura,insa e mult mai acceptabila aceasta senzatie.Hidrateaza usor tenul afectat de tratamente dure si de radicali,insa este perfecta pentru un ten gras,deoarece dupa aplicare nu ma trezesc cu fata ca un globulet de sarbatori.O folosesc in fiecare seara si dimineata impreuna cu fondul de ten,iar rezultatul ste unul fantastic.Fondul de ten se aplica mult mai usor,iar tenul are un aspect sanatos si luminos.Are un miros dragut,insa as prefera sa nu -l aiba(stiu ca sunt foarte ciudata in privinta crmelor de fata)insa parfumul nu mi inspira deloc incredere.Va las lista cu ingrediente-stiu ca nu este foarte clara,insa macar va puteti face o idee,despre continutul cremei.Singurul punct slab pe care i l am gasit ar fi alcoolul (al treilea ingredient din compozitie).
 Produsele au fost primite spre testare de LIZ EARL.

6 comentarii:

  1. Cetyl alcool este un emolient, nu trebuie sa te ingrijoreze. Parfumul insa este un iritant la fel de puternic ca si alcoolul, si mai sunt cativa pe acolo. Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehe, bine ai revenit!
    M-am tot uitat si eu pe site si imi plac cateva produse, tonicul despre care vorbesti chiar pare foarte interesant. Si ceea ce ai spus despre flaconul cu pulverizator, m-a pus pe ganduri, ar trebui sa incerc si eu asta cu tonicul meu :P
    Din pacate, cum am mai spus, pentru mine costa destul de mult produsele acestea, deocamdata nu pot sa imi cumpar nimic.

    Ceea ce a spus Maria mai sus despre cetyl alcohol voiam sa spun si eu, deci nu-ti face griji, este un alcool gras, nu face rau tenului.
    Ma bucur ca ti-ai gasit produse potrivite pielii tale, cred ca e un sentiment tare placut! Sa le folosesti cu placere in continuare!
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @maria-da stiu,,insa avand tenul foarte sensibil in perioada asta nu suport niciun fel de alcool..parfumul macar se afla mai la sfarsit:) si da am vazut ca mai contine si alergeni ca aloe vera,castor oil,etc+fruit extract..insa eu ador mirosul de euclipt:X

    RăspundețiȘtergere
  4. @simona:multumesc frumos..pai treimite le un mail..cei de la liz eral sunt foarte bine organizati si cu siguranta vei vrea sa le incerci..eu m inteleg bine cu tonicul..as vrea o crema care atunci cand o aplic peste brevoxyl sau inainte sa nu mi usture deloc..insa ma multumesc deocamdata si cu asta

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place mirosul de eucalipt ca tot ai scris tu mai sus :P.

    Despre produsele astea nu stiu ce sa zic ca n-am incercat nimic de la Liz, dar am vazut numai laude si parca are toate blogosfera ceva de la ei in afara de mine :)), la fel si cu paletutele alea Sleek ;)).
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. @federova:euabia asteptam paletele sleek sa apara,insa era o perioada mai slaba din pct de vedere financiar pentru mine fiind exact perioada cu iincerperea facultatii(schimbarea garderobei)asa ca m am abtinut..iar acum nu ma mai atrag asa rau,parca deja le am cand le vad peste tot in blogosfera:))eu zic mai intai sa termin eu metal mania,120 matte si normale si alte palete mai mici si apoi ma apuc iar de cumparat:))

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare